Vapaapäivä

ruoka
2 kommenttia

Tämä päivä on alkanut mitä ihanimmin ja rennoimmin. Nukuin tavallista pidempään ja koska pakkasin fiksuna tyttönä matkalaukkuni (siskon matkalaukun siis, en vieläkään omista omaa….) lähes valmiiksi eilen illalla, ei ole ollut mitään kiirettä ja sählinkiä tänä aamuna. Tästä päivästä tekee ihan parhaan se, että mulla on vapaapäivä ja otan suunnan kohti Helsinkiä. Tänään on luvassa ihana päivä Henriikan kanssa ja huomenna suunnataan ylläripikkujouluihin, siitä sitten lisää myöhemmin. Snäppi (ida365) tulee varmaan laulamaan, joten sitä kautta pääsee seuraamaan reaaliajassa meidän seikkailuja.

Ennen huomisia pikkujouluja vietetään mun ja Henriikan omia pikkujouluja; ollaan suunniteltu tätä päivää jostain elokuusta asti?!

Nyt juon teeni loppuun ja mutustan palan porkkanakakkua (ohje täällä) ennen kuin lähden rautatieasemalle. Vitsi mikä vapaapäivä-fiilis, pitkästä aikaa. Tänään en jouda lukea työmeilejä tai miettiä ensi viikon ohjelmaa, nyt keskityn ihan muihin juttuihin. Läsnäoloon, nauttimiseen, ihasteluun ja tietysti vähän juoruiluun, hihii. Aivan ihanaa viikonloppua beibit! x

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Oi vitsit, miten ihanan positiivinen ja iloinen postaus! Mulle tuli tästä jotenkin tosi hyvä mieli. :)