Home spa with Madara

kauneus, luonnonkosmetiikka
19 kommenttia

* Yhteistyössä Madara

Pohdin tuossa yksi päivä, että ihonhoitorutiinini ovat muuttuneet viimeisen parin kolmen vuoden aikana aika merkittävästi. Sen lisäksi, että olen siirtynyt luonnonkosmetiikkaan, on kauneusrutiineista tullut ilahduttava osa päivää, eikä mikään ärsyttävä rutiini, joka on pakko hoitaa. Sillä ennen luonnonkosmetiikan löytämistä ihonhoito oli mulle ärsyttävä rutiini. Nyt nautin ihanista tuoksuista, rentouttavista ja oikeasti ravitsevista öljyistä ja koostumuksista, jotka eivät saa ihoani kiristelemään tai punoittamaan – taidan olla löytänyt oikeanlaiset tuotteet ihoni hoitoon. Vaikka vaihtelen usein tuotteita, tykkää ihoni luonnonkosmetiikasta todella paljon. Se oikeasti hoitaa ja tasapainottaa ihoani eikä ihoni ärsyynny, kuten synteettistä kosmetiikkaa käyttäessä. Ihoni voi paljon paremmin, vaikka esim. hormonaalisiin näppyihin en voikaan vaikuttaa.

Koetan aina pitää illalla pienen rauhallisen hetken itselleni. Siihen kuuluu huolellinen kasvojen puhdistus, seerumi ja öljy tai yövoide. Kerran pari viikossa teen erilaisia naamioita ja joskus laitan itselleni jalkakylvyn pitkän päivän päätteksi. Tuollaisilla pienillä hetkillä on ihan hullun suuri vaikutus siihen, miten saan illalla unenpäästä kiinni ja miten saan ajatukseni järjestymään ennen sänkyyn kömpimistä.

Nyt syksyn tullen kotonani on varsinainen home spa aina iltaisin, sillä ilmojen viilennyttyä iho kaipaa erityisen paljon huomiota. Ihonhoidon lisääntynyt tarve on osin turhauttavaa, mutta oikein asennoitumalla se on myös todella rentouttavaa ja ihana iltarutiini. Paino ihonhoidossa on mulla illassa, koska aamuisin haluan olla nopea ja tehokas. Aamulla puhdistan kasvoni ilman vesipesua (kuivattaa ihoa) misellivedellä, kosteutan kukkaisvedellä ja laitan seerumin ja kosteusvoiteen ennen meikkiä. Iltaisin sen sijaan on aikaa panostaa enemmän ja yöksi voi laittaa raskaampia voiteita ja öljyjä, kun ei tarvitse miettiä sitä, miten ne käyttäytyvät meikin alla. Iho uudistuu yön aikana, joten kaikenlaiset naamiot ja tehohoidot kannattaa tehdä illalla, jolloin niiden vaikutukset tehostuvat yön yli vaikuttaessa.

Epäpuhdastakin ihoa voi pestä ihan liian voimakkailla pesuaineilla, jotka pahentavat ihon tilannetta entisestään. Syksyksi ja talveksi kannattaa valita hellävarainen puhdistusaine, joko öljyputsari tai perinteisempi puhdistusmaito. Jos pesee ihoaan liian voimakkailla puhdistusaineilla, saattaa ihon pinta alkaa kuivua ja tämän takia iho alkaa puskea pintaan entistä enemmän talia kosteuttaakseen kuivunutta ihonpintaa. Kun ihon pinta kuivuu, syntyy myös enemmän epäpuhtauksia. Tämän vuoksi ei myöskään kannata koskaan luistaa kasvoveden käytöstä! Kasvovesi palauttaa ihon ph-tasapainon, viimeistelee meikinpoiston ja kosteuttaa tehokkaasti. Madaran Balancing Toner on lemppareitani Madaran tuotteista. Tasapainottava kasvovesi on täydellinen sekaiholle ja täytyy sanoa, että tämän tasapainottavan kasvoveden tuoksu on aivan erityisen hyvä!

Kosmetologini on korostanut, että nyt, syksyllä ja talvella, on aivan erityisen tärkeää tehokosteuttaa ihoa. Mutta jotta iho ottaisi vastaan sille tarjotun kosteuden, pitää pitää huolta ettei ihon pintakerros ole ihan rutikuiva ja siten estä seerumien, voiteiden ja öljyjen imeytymistä. Iho kannattaakin kuoria huolella kerran tai kaksi viikossa. Madaran Ultra Purifying -mutanaamio on mulle entuudestaan tuttu ja se on todella hyvä pintakuivalle iholleni. Kaipaisin tämän kaveriksi itsellesi sellaista puhdistusliinaa, jolla voisi hellävaraisesti hieroa mudan pois kasvoilta, sillä tämä jämähtää iholle aika tiukkaan kuivuessaan. Mutanaamio syväpuhdistaa ja kun sen pesee hellästi pyörivin liikkein pois, saa samalla myös mekaanisen kuorinnan iholle. Mutanaamio tasapainottaa esim. epäpuhdasta ihoa, joten suosittelen mutanaamiota kaikille samantyyppisten iho-ongelmien kanssa painiville.

Madaran AHA-naamio sen sijaan on mulle täysin uusi tuttavuus, ja ensimmäinen käyttökerta jännittikin pikkuisen. Olen aimminkin kertonut, että mulla on huonoja kokemuksia hedelmähappokuorinnoista. Tiedän, että ne olisivat ihanteellisia iholleni, mutta moni hedelmähappokuorinta on saanut ihoni todella araksi ja punoittavaksi, jopa parin päivän ajaksi. Onneksi uskaltauduin kokeilemaan tätä! Annoin Madaran hedelmähapponaamion vaikuttaa vain n. 5 minuuttia ennen kuin pesin sen pois. Ihoni punoitti nukkumaan mennessä, mutta aamulla se oli tasaisempi ja heleämpi ja illalla suihkun jälkeen ihohuokoset olivat selvästi aukinaisemmat ja sain mutanaamion avulla syväpuhdistettua ihoani tehokkaasti. Mun ihon ongelma on tiukat ihohuokoset, joita on todella vaikea puhdistaa. Tähän vaikuttaa myös ihon pintakuivuus, joten hedelmähappokuorinnasta on suurta apua. Ajattelin tehdä jatkossa kuorinnan kerran viikkoon tällä ja toisen kerran esim. tuolla mutanaamiolla. Joku ei-näin-herkkäihoinen voisi varmasti käyttää tuota Aha Peel Maskia useammankin kerran viikossa, mutta meille herkkäihoisille suosittelen todella varovaa lähestymistapaa ja lyhyttä 1-5 min vaikutusaikaa.

Madaran naamioita saa tuommoisissa kätevissä matkakokoisissa pakkauksissa; helppo tapa testata uutta tuotetta, ennen kuin ostaa isomman kokoisen tuotteen. Ja tuo mutamaski on ihan ehdoton reissussa, sillä se ajaa kuorinnan ja syväpuhdistuksen samassa paketissa. Tuollainen matkakokoinen tuote maksaa vain 6,50€.

Käytän yleensä öisin seerumi + pari tippaa kaktusviikunaöljyä + arganöljy tai joku öljysekoitus -yhdistelmää, mutta koska ihoni tuntuu tykkäävän tuotteiden vaihtelusta, olen välillä käyttänyt öisin Madaran Sos Moisture Creamia. Iho on tuntunut tykkäävän tästä, mutta koska tiedän sen rakastavan öljyjä, taidan käyttää tätä välillä ja välillä pelkkää öljyä. Nimen perusteella voisi kuvitella voiteen olevan tosi kermainen ja paksu, mutta tämä imeytyy iholle mukavan nopeasti mutta tuntuu silti tosi kosteuttavalta. Talvella voisin jopa uskaltaa kokeilla tätä päivämeikin alle, jos päivävoide alkaa tuntua liian kevyeltä, sillä tämä ei jätä ihosta rasvaista. Tuoksu jakaa varmasti mielipiteitä, sillä tämä tuoksuu aika voimakkaan vihreältä. Kasvovesi ja puhdistusmaito ovat huomattavasti helpommin lähestyttäviä tuoksujensa puolesta.

Talven lähestyessä myös vartaloni iho alkaa kaivata kosteutusta. Kesällä ja syksyllä pääsen aika helpolla, sillä mun vartalon iho on aika helppo eikä juuri kaipaa ekstrakosteutusta ennen talvea. Talvella sen sijaan miltei jokailtainen öljyäminen tulee mukaan kuvioihin. Rakastan vartaloöljyjä, sillä ne tekevät ihosta superkimmoisan ja eteeristen öljyjen tuoksut rentouttavat myös mieltä. Madaran Sculpting Oil on sekin vanha tuttuni; tykkään sen raikkaasta tuoksusta ja yksinkertaisen kauniista pakkauksesta. Kauneusrutiineihini liittyy olennaisesti myös kuivaharjaus. Tiedän, että sitä olisi järkevää tehdä ympäri vuoden, mutta koko homma unohtui kesällä. Kuivaharjaus on hyvä kauneusrutiini juuri ennen suihkua ja suihkun jälkeen levitetty öljy imeytyy tehokkaasti kuivaharjatulle iholle. Sculpting Oil on ravitseva sekoitus auringonkukkaöljyä, ruusunmarjauutetta, kehäkukkaa, kamomillaa ja ohranituja.

Kaikki tässä postauksessa esitellyt tuotteet ovat muuten vegaanisia :-) Madaran tuotteita voi helpoiten tilata Madaran omasta verkkokaupasta, mutta jos haluaa testata koostumuksia tai nuuhkia tuoksuja, niin kannattaa suunnata Stockalle tai Sokokselle. Myös oma lempparini Biodelly myy näitä.

Entäpäs te; onko kauneudenhoito teille ihana hemmottelurituaali vai pakollinen paha? 

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Hei, kun nyt tää jotenkin liittyy asiaankin, niin kysyisin että ootko vielä käyttänyt Madaralta kasvosaippuaa, ja jos niin minkä kanssa silloin yhdistit sen? Ja käytitkö sitä myös meikin puhdistukseen?

  Oon siirtymässä pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan, ja nyt tosiaan päätin uhkarohkeasti ostaa tuollasen saippuan ja kokeilla miten se toimii. Mun iho tuntui kyllä tykkäävän siitä, mutta en oikein tiedä tarvitseeko sen kanssa kasvovettä, ja millainen kosteusvoide olis hyvä. Sain näytteen Madaran Deep moisture fluid -voiteesta, mutta se jotenkin sai mun ihon kutisemaan :/ Pitää varmaan kokeilla vielä uusiksi, kun sain pari näytettä. Tai jos tuo kasvosaippua ei ole se paras puhdistusvaihtoehto, mitä suosittelisit..? Yritin jo etsiskellä sun aiemmista postauksista vinkkiä, mutta en oikein löytänyt.

  Ja itselläni tuo tosiaan kyllä pesi meikin ihan hyvin, mutta en tiedä sopisiko kuitenkin paremmin aamuiseen käyttöön, jolloin illalla taas pesisi esim. jollain vaahdolla tms. Mulla on siis jonkin verran epäpuhtauksia ihossa, joten mietin että onko tuhoontuomittua yrittää siirtyä luonnonkosmetiikkaan…:D Kaverini vain kertoi saaneensa apua luonnonkosmetiikasta, joten ajattelin että miksei voisi kokeilla. Anteeksi romaanista!

  1. Heippa Essi!

   Mä käytin sitä joo meikinpuhdistukseen ja kasvojen puhdistukseen ja viimeistelin herkälle iholle sopivalla kasvovedellä sen jälkeen kasvojen puhdistuksen, ettei saippua kuivattaisi ihoa :-) Se on musta kesäisin hyvä tuote, mutta nyt syksyllä ja talvella käytän öljyputsaria; se on paras keksintö mitä oon epäpuhtaalle iholleni laittanut puhdistustuotteena!! Täältä löytyy postausta: http://ida365.fi/2015/11/11/3-x-uutta-kylpparin-kaapissa/

   Öljy ei tuki ihoa, mutta puhdistaa meikin ja lian tosi tosi tehokkaasti tehden ihosta silti tasapainoisen ja kosteutetun – eli kun iho ei kuivu liikaa, se myöskin on tasapainossa eikä puske ylimääräistä talia tai näppyä.

   Madaran tuotteissa on osassa tosi voimakkaat tuoksut ja ne eivät sovi kaikki kaikille; mullekaan ei sovi tuo mainitsemasi kasvovoide, se on liian ytäkkä herkälle iholleni. Testaa vaikka Skin Blossomin Nourishing-kasvovoidetta tai Laveralta Mint-kasvovoidetta tai Nafhan päivävoidetta. Noista kolmesta oon itse tykännyt kovasti.

   Luonnonkosmetiikka on kyllä mullakin auttanut pitämään ihon paljon paremmin tasapainossa, että jatka ihmeessä testailuja jotta löydät oikeanlaiset tuotteet! :-) Epäpuhtaalle iholle tämä Cattierin geeli on muuten ihan superhyvä: http://www.biodelly.fi/kasvovoiteet/151-cattier-paris-touch-express-finnigeeli.html?search_query=finni&results=2 (finneille siis)

    1. Hei kiitos ihan huimasti!! Mietin itsekin tuota, että kuivattaakohan tuo saippua talvella, mutta toisaalta mun iho on tosi vaikee saada kuivumaan joten toivotaan parasta! Pitää vielä testailla, ja jos tuo alkaa kuivattaa liikaa niin jätän sen sit vaikka ens kesään (tosin en tiedä miten säilymisen kanssa, pitää varmaan tutkiskella). Toi öljyputsari kuulostaa kyllä tosi hyvältä, eli voisi varmaan kyllä ottaa sellasenkin testiin :)

     Ja joo, taitaa olla mulla sama että just tuo Madaran voide ei sovi mun iholle, tosiaan tuoksukin oli jotenkin liian yty mulle haha. pitää kokeilla jotain noista mitä suosittelit. Mietin just sitä, että pitäisikö ottaa ensin vähän tuhdimmat aseet käyttöön, ja sitten kun iho parempi niin jatkaa luonnonkosmetiikalla, mutta toisaalta ei mun iho mitenkään ihan räjähtänyt ole, että pitää testailla! Tsekkaan ton postauksen vielä minkä linkitit, tuhannesti kiitoksia!! :-D

     Mun iho on muutenkin tosi herkkä ja esimerkiksi silikoniakaan en kestä yhtään, joten olis kiva siirtyä luonnonmukasempaan suuntaan :)

     1. Joo, testaile ja tee niin! Jos iho alkaa mennä tukkoon niin se voi olla merkki pintakuivuudesta, vaikka iho ei hilseilisikään. Öljyputsari on ihan täydellinen mun iholle :-)

      Madarat on tosi voimakkaita tuoksuiltaan ja raaka-aineiltaan, esim niiden dödö aiheuttaa mulle ihottumaa mutta rakastan hoitoaineita, öljyjä, seerumia ja näitä uusia naamioita. Mun tietämyksen mukaan hellävaraisempaa luonnonkosmetiikkaa saa ainakin Cattierilta, Nafhalta, Skin Blossomilt, Estelle & Thildiltä ja Laveralta. :-)

      Jos jokin, niin synteettinen kosmetiikka voi tukkia ihoa enemmän ja kun vaihtaa luonnonkosmetiikkaan, saattaa iho aluksi alkaa puskea kaikkea kuraa ulos ja sen takia hetkeksi mennä huonompaan kuntoon. Mutta myös luonnonkosmetiikassa pitää löytää itselle sopivat tuotteet, osa voi olla liian voimakkaita jos iho on herkkä :-) Mun iho on todellinen sekaiho ja se rakastaa luonnonkosmetiikkaa. Ei tuu enää tietynlaisia isompia näppyjä kun oon siirtynyt luonnolliseen kosmetiikkaan! Tsemppiä testailuun! :-)

 2. Kiinnostaa tosi paljon tuo Madaran AHA-naamio ja menee itsellä varmasti kokeiluun! Lopetin e-pillerit viime toukokuussa ja heti syksyn alusta alkoi iho rasvoittua voimakkaasti ja näppyjä tulla todella paljon poskiin ja leukaan. Voi olla, että vielä jossain vaiheessa palaan e-pillereihin, jos mikään muu ei auta enkä enää vaan kestä tätä ihoa, mutta ehdottomasti haluan kokeilla kaikki muut vaihtoehdot ensin :) Kiitos siis kaikista luonnonkosmetiikkapostauksista, oon saanut näistä tosi paljon hyviä vinkkejä sekaihon hoitoon! ;)

  Ja vielä hei muuten, kun mainitsit tuossa pari kommenttia ylempänä tuosta Cattier Parisin finnigeelistä; tilasin sellaisen Biodellyltä ihan hiljattain, mutta olen ollut vähän epätietoinen siitä, missä vaiheessa se pitäisi laittaa iholle? Heti puhdistuksen jälkeen, ennen kosteusvoidetta vai miten? En tiedä pitäisikö tämän olla aivan itsestään selvää, kun siitä ei ole mainintaa missään, mutta haluaisin vain ottaa varman päälle, haha :D

  1. Hei, mun on vielä pakko tunkea tähän (:D) mutta ootko saanu mitää tuloksia tuosta finnivoiteesta, vai ootko kerennyt käyttää? Harkitsen nimittäin myös sen ostamista :)

   t. aiemmin kommentoinut, sama essi haha

   1. Moi Essi! Haha, hyvä vaan, että tungit; just parasta, että voidaan täällä auttaa toisiamme! ;) En ole kovin kauaa ehtinyt vielä geeliä käyttää, mutta todella tehokkaalta aineelta vaikuttaa ja finnejä kuivattavan vaikutuksen huomaa oikeastaan ensimmäisenkin käyttökerran jälkeen. Teepuuöljy on varmaan se voimakkaimmin vaikuttava ainesosa, ja mulla ainakin ihan vesi valuu silmistä, kun oon laittanut tuota iholle! Eli uskoisin, että tulee tuloksia, kunhan oon pidemmän aikaa käyttänyt :) Ja koostumushan tuossa on pikemminkin öljymäinen kuin geelimäinen eli on todella riittoisaa! Pitää varmaan raportoida tuloksista johonkin aiheeseen sopivaan postaukseen myöhemmin, hahahaa! ;D

    1. Heippa Iida!

     Joo, toi AHA-maski on tosi hyvä, mutta varaudu siihen että iho punoittaa aluksi paljon ja kantsii aloittaa pienellä vaikutusajalla. Aamullakin mun iho oli vähän punertava muttei todellakaan samalla tavalla mitä illalla naamion jälkeen.

     Mä oon kans miettinyt pillereiden lopettamista, mutta koska niistä on mulle niin paljon enemmän hyötyä mitä haittaa tällä hetkellä, niin en uskalla. Nämä mitä syön, ei varsinaisesti auta ihoon, mutta pelkään silti että iho räjähtää jos lopetan. En todellakaan söisi roacuttan-kuuria tai vastaavia, sillä ne vasta rankkoja onkin, joten mieluummin sitten pillerit. Toivotaan että sun iho tasoittuu eikä tarvii pillereihin palata!

     Cattierin finnigeeli on paras! Sitä ja muita tuollaisia täsmätuotteita käytetään iltaisin kosteusvoiteen päälle (tai kun öljy tai muu hoitotuote on imeytynyt iholle). Jotkut kai käyttää päivisinkin, mutta en itse tekis niin sillä osasta jää ”kerros” iholle, joka saattaisi korostua meikin kanssa. Ja tuossa Cattierin öljyssä on paljon tea tree -öljyä, joka tuoksuu tosi voimakkaasti.

     Sivellään tosiaan vain niille näppykohdille, ei koko iholle ja silmänympärysihoa tulee välttää :-) Eli siis illalla vikana ennen nukkumaanmenoa nassulle!

     Ja hei Essi ja Iida, täällä oon vinkannut Lushin näppygeelistä: http://ida365.fi/2015/06/22/nappyihon-selattaminen-luonnonkosmetiikalla/

     Sekin toimii, mutta Cattier tuntuu ainakin mulle tehokkaammalta, mutta toisaalta ihoni saattaa olla aika tottunut tuohon Lushiin. Myös propolis-uutetta voi laittaa yöksi finnien päälle. Sillä on antibioottinen vaikutus ihoon, eli vähentää tulehdusta. Ei siis auta mustapäihin mutta tehoaa isompiin näppyihin!

 3. Oi ihanaa -tää postaus tuli niin tarpeeseen! Oon vasta hiljattain tutustunut luonnonkosmetiikkaan ja nimenomaan Madaraan, ja oon kyllä ollut ihan super tyytyväinen! Nykyään ne päivittäiset ihonhoitorutiinit on nimenomaan niitä arjen pieniä iloja :-) Tässä eri tuotteita testaillessa on kuitenkin tullut tuhat ja sata kyssäriä mieleen.. :D
  Miten esimerkiksi suosittelet tota AHA-naamiota käytettävän? Oon nyt tehnyt niin, että ensin pesen meikit Madaran puhdistusvaahdolla ja sen jälkeen levitän kuorinnan, jonka pesen 3-5min päästä pois. Tämän jälkeen oon käyttänyt vielä tota tasapainottavaa kasvovettä ja yövoidetta.. Oonkohan mennyt pahasti metsään? :D Ja mites mutanaamion kanssa, onko siinäkin joku tietty kaava? Missään ei oikeen tunnu lukevan että miten näitä nyt ihan tarkalleen ottaen käytetään, niin ahdistaa tää epätietoisuus :D
  Onko sulla muuten kokemuksia tosta puhdistusvaahdosta tai osaatko mitenkään vertailla sitä vastaavan puhdistusmaidon kanssa?
  Ja sit vielä semmonen, kun mua kiinnostais kauheesti ostaa kans toi sculpturing oil, mutta jostain luin että sitä on tosi hankala annostella -ootko samaa mieltä?
  Iso kiitos vielä tästä postauksesta, oli taas niin hyödyllistä ja mielenkiintosta luettavaa. Sun blogi on muutenkin yks mun ehdottomista lemppareista :-)
  Ihanaa viikonloppua! <3

  1. Voi vitsit miten hyvä kuulla! :–)

   Sähän olet tehnyt tuon naamion kanssa aivan oikein. Sen jälkeen on tosi tärkeää ettei altista ihoaan auringolle, joten täydellinen naamio talvikauteen ja tähän pimeään vuodenaikaan. Naamiota kantsii pitää just 3-5min jos iho on herkkä. Naamion pois pesemisen jälkeen kosteutus on tosi tärkeää, eli reilusti kasvovettä ja sitten yöksi yövoide/öljy/kosteuttava naamio. :.)

   Mutanaamion kanssa ihan samalla tapaa. Sen saa antaa kuivua iholle hieman ja sitten sen voi pestä pyörivin liikkein pois kasvoilta, jolloin muta myös kuorii ihoa syväpuhdistamisen lisäksi. Sen jälkeen myös reilusti kasvovettä ja voide/öljy iholle. :-)

   On kokemusta! Puhdistusvaahto on mun mielestä kivempi koostumukseltaan ja tykkäsin siitä enemmän kun tästä maidosta. Maitomaiset tuotteet ei oo mun suosikkeja, mutta se vaahto saattaa olla talveksi vähän liian voimakas ainakin mun pintakuivalle iholle. Puhdistusöljyt on mun suosikkeja, esim. Patykan ja Floramen (saa Biodellyltä).

   Hmm, ei tota mun mielestä nyt niin vaikeaa oo annostella, tietysti pumppupullo vois olla kätevämpi! Ei vaikuta siis siinä mielessä mun ostopätökseen että tossa on siis sellainen aukko ja pullo on pehmeä, eli sitä voi puristaa kädelle ja sitten levittää iholle. :-) Ei oo siis ainakaan mua häirinnyt ollenkaan!

   Ja voi kiitos, piristit mun sunnuntai-iltapäivää kovasti! <3

   1. Jeiij, kiitos kattavasta vastauksestasi Ida <3 Eiköhän toi vartaloöljy tuu vielä täydentämään mun kokoelmaa tässä joku päivä ;-) Ja kasvoille olis kyllä kans kiva hommata joku öljy näin talveksi -kiitos siis noista vinkeistä!
    Yks ihan pikku kysymys vielä, hehh. Käytätkö silmänympäryksille jotain tiettyä voidetta, tai mites huulien ympärille? Mä oon käyttänyt sitä Madaran eye contour cremeä nyt jokusen viikon, ja jostain oon kuullut että usein silmänympärysvoidetta vois käyttää myös huulien ympärille, kun siinäkin on ohuempi iho.. Tiiä sitten miten hyvin tää pitää paikkaansa :D Mitäs mieltä oot?

    1. Ihanaa olla avuksi!! Luonnonkosmetiikka on sellainen intohimo josta jakaa mielellään muille :–)

     Mä käytän vähän mitä sattuu, nyt on Sacred Naturen silmänympärysvoide ja Skin Blossomin silmänympärysvoide avattuina, molemmat hyviä, mutta jos totta puhutaan niin en aina muista käyttää niitä… yritän petrata tässä.

     Mutta joo, silmänympärysvoidetta voi levittää huulien ympärille myös! :-) Tämä on mullekin suht uusi tieto, mutta Nafha-merkillä on oikein erikseen sellainen tuote, joka on silmän- ja huultenympärysvoide :D tsekkaa: http://www.biodelly.fi/silmanymparysvoiteet/495-nafha-silman-ja-huultenymparysvoide.html?search_query=nafha&results=10

     Eli varmaan tuo Madaran sopii samaan tarkoitukseen, tuskin siitä mitään haittaakaan on :-)

 4. Hei, kiva postaus! Käytän itse useita Madaran tuotteita, mutta kasvovettä tai tuota AHA-maskia en ole testannut. Täytyykin testata! Ihon kuorintaan tuntuu löytyvän kaikista heikoiten vaihtoehtoja. Tai vaihtoehtoja löytyy, mutta oikein mikään ei ole vielä tuntunut omalta. Joko ne tuntuvat tehottomilta tai sitten ne ovat liian ytyjä herkälle iholle.

  1. Kiitos!! :–) Ai voihan nenä! Ootko kokeillut NAFHAN kuorintaa? Siinä on savea myös mekaanisesti kuorivien tammenkuorihiukkasten lisäksi, joten se on kyllä tehokas ja hellävarainen samassa paketissa. Nää Aha-kuorinnat on sitten taas ihan ääripää, aivan täysin TEHOKKAITA mutta mun herkkä iho näköjään sopeutuu jos en pidä naamiota liian kauaa iholla. :-)