3 x uutta kylppärin kaapissa

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , , ,

Jatketaanpas tänäänkin luonnonkosmetiikan parissa!

Mulla on jatkuvasti testissä uusia luonnollisia kosmetiikkaputeleita ja esittelen aina parhaimpia, kun olen ehtinyt testailla uusia tuotteita hetkisen. Tämä kolmikko on ihastuttanut mua viime viikkoina, joten jos kaipaatte täydellistä öljyputsaria, superraikasta suihkugeeliä tai ylellistä viimeistelyvoidetta hiuksille, niin kurkatkaahan nämä:

Moshin bodywash tuoksuu piparmintulle ja sitruunaruoholle – kun käyn suihkussa aamuisin, valitsen tämän, jotta piristyisin. Superyksinkertainen pakkaussuunnittelu miellyttää silmääni ja tuote on toimiva ja hinta kohdillaan. Ostin tämän Seelen yhteyteen avatusta shop-in-shopista, Kimpuresta. Kimpure on suloisen Kertun perustama luonnonkosmetiikkamyymälä, jossa on tarjolla lähikosmetiikkaa Virosta sekä australialaisen Jurliquen tuotteita. Tällä Moshin suihkugeelillä oli hintaa n. 15€.

Kerttu on käyttänyt luonnonkosmetiikkaa lapsuudesta asti, joten ideologia ja arvot luonnonkosmetiikkaan liittyen eivät tule uutena. Näin Kertun livenä viime viikolla Seelen ja Kimpuren hyvinvointi-illassa ja voi itku miten nätti ja hehkuva nuori nainen hän onkaan. Juuri sellainen hehkeä ja valoisa tyyppi, jonka kanssa oli ilo rupatella ja vaihtaa ajatuksia luonnonkosmetiikasta. Minusta on aivan ihanaa, että luonnonkosmetiikkaa alkaa löytyä yhä useammasta paikasta ja että sitä on tarjolla myös putiikeissa ja vaateliikkeissä. Jos ette ole käyneet hetkeen Seelessä, niin nyt kannattaa mennä ja tutustua Kimpureeseen samalla :-)

Rahuan viimeistelyvoiteen sain testiin Sugarilta. Alku ei ollut vakuuttava, mietin, että onko tämä nyt sitten ainut testaamistani Rahuan tuotteista joista en pidä. Kesti hetki, että tajusin, että tätä pitää annostella todella vähän, sillä ihan minimäärä riittää latvojen hoitoon ja viimeistelyyn. Jos tätä annostelee liikaa minun tavoin, tulee hiuksista mähmäiset ja likaisen oloiset. Rahuan viimeistelyvoide* (49,90€) on melko hintava kertaostos, mutta kun ottaa huomioon miten vähän tuotetta tarvii, on tämä puteli takuulla älyttömän riittoisa. Sopii erityisen hyvin kosteisiin hiustenlatvoihin ennen lämpökäsittelyä, sillä lämpö vahvistaa voiteen hoitavuutta.

Floramen puhdistusöljyä* mulla taitaa olla menossa jo kolmas puteli. Ostan tätä Hyvinvoinnin Tavaratalolta, enkä kovin helposti lähtisi nyt kokeilemaan muita tuotteita ihonpuhdistukseen. Toki Patykan 3-step -puhdistusrituaali houkuttelisi, mutta se on sen verran hintava setti, että tällä mennään toistaiseksi. Öljy sopii puhdistukseen erityisesti epäpuhtaalle ja pintakuivalle iholle, sillä se ei kuivata ihoa kuten jotkut muun tyyppiset putsarit tuppaavat tekemään. En oikeastaan ole ennen tähän siirtymistä tajunnut, miten isoja eroja puhdistustuotteissa on sen suhteen, millainen fiilis iholle jää pesun jälkeen. Olen aina ajatellut, että nahkea ja vähän kireäkin fiilis on ihan ok, mutta sitä tunnetta ei kyllä ole ikävä. Jos etsit epäpuhtaalle, mutta pintakuivalle iholle sopivaa putsaria, niin suosittelen tätä lämmöllä. Hinta 24,60€.

*-merkityt affiliate-linkkejä

7 kommenttia

 1. Avatar Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi /// 11/11/2015 / 13:44:16

  Olen tänä syksynä innostunut taas puhdistusöljyistä, ja käytössäni on Cattier Parisin putsariöljy, joka jättää iholle niin pehmeän pinnan. Florame kuulostaa tosi hyvältä :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 12/11/2015 / 00:02:30

   Ooh, enpä tiennyt että Cattieriltakin löytyy öljyputsari!! Mahtavaa, pitää pitää mielessä :-)

   Vastaa
 2. Avatar HANNA /// 11/11/2015 / 19:51:40

  On kyllä tosi tyylikäs ulkonäkö tossa ekassa!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 12/11/2015 / 00:02:38

   Eikö! :D

   Vastaa
 3. Avatar Markka / Marenkia ja neilikoita /// 13/11/2015 / 22:24:22

  Floramen puhdistusöljy lähtee kyllä Biodellystä heti viikonloppuna ostoskoriin ja samantien testiin :) Kiitos vinkistä! :) Öljyputsareita en ookaan vielä testannut yhtään.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 14/11/2015 / 16:19:52

   Uu jee, suosittelen lämmöllä!! Superhyvä tuote :-) Mullakin tää on ainut öljyputsari mitä oon testannut mutta oon ollut niin vakuuttunut etten oo viitsinyt alkaa ostella muita kokeiluun.

   Vastaa
 4. […] Tampereelta Koskikeskuksessa sijaitsevasta Kimpure-myymälästä – olen aiemmin testannut sarjan suihkugeelin, joka oli sekin varsin näppärä tapaus. Nämä tuotteet sain testiin valmistajalta, kun hän oli […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.