Marraskuulle hei hei

lifestyle
4 kommenttia

Kuulumisia:

x Vietin eilen täydellistä kotityöpäivää ja kuvailin aamupäivällä auringon pilkahtaessa ties mitä juttuja blogia ja töitä varten. Tein lauantaina suursiivouksen ja nyt eilisen kuvaushärdellin jäljiltä näyttää, ettei täällä olisi siivottu hetkeen… uskomatonta, millaisen kaaoksen saan aikaan kuvatessani. Siirsin sohvan ja pöydän uusille paikoille kuvaamisen ajaksi ja kaikki tasot ovat täynnä kuvausrekvisiittaa ja muuta tarpeellista, kuten nyt vaikka teippiviritelmiä ja semmoista. Huh, ehkä tämä on tuttua muillekin kotona kuvauksia tekeville…

x Vietiin Emman kanssa vihdoin äiti ja isi testaamaan Sitko Pizza & Bar – pizzat saivat kehuja koko seurueelta. Ja mites noi Napue GT:t, mm! En yhtään kyseenalaista titteliä maailman parhaasta ginistä, sitä tuo Kyrö Distilleryn Napue todella on. Ihanan pehmoista. Sitkossa sen saa kauniisti rosmariinin ja puolukan kanssa, kotona maistuu myös limesiivun kera.

Richard Mc Cormick’s – Pariisi (saatu Mellakalta, kiitos)
-kirja on täydellinen lahjaidis, vink vink! 

x Ostin pari viikkoa sitten VR:n 10x sarjalipun Tampere-Helsinki -välille ja oon jo käyttänyt siitä kahdeksan. On vähän ollut Helsinki-bisneksiä vissiin…

x Ilmajooga on tuntunut ihan mahtavalta. Ollaan käyty Maj:n kanssa kerran viikossa joogailemassa ja olo on aina tunnin jälkeen kevyempi.

x Oon oppinut juomaan kahvini mustana!!! Never say never, jihuu! Helpottaa arkea aika huomattavasti; aamu ei mee pilalle jos kaapissa ei oo soijamaitoa eikä kahviloissa tarvitse ihmetellä kasvimaitojen perään. Oon juonut kahvini (ja syönyt puuroni) soijamaidoilla jostain hmmm alkukesästä, mutta nyt alkoi tuntua koko soijahommakin epäilyttävältä, hahaa. Aamupuuro menee sellaisenaan tai kauramaidon kanssa, joka lienee soijaa fiksumpi vaihtoehto. Kauramaito kahvissa taasen on pahaa, joten parempi juoda ilman.

x Autolla Nepaliin -dokkari löytyy Yle Areenasta vielä muutaman päivän ajan! Katsokaa!


kuva: Vilma Peltonen

&&& 

x Tänä iltana pakkaan virtuaaliset kimpsuni ja kampsuni ja aamusta alkaen olen osa Asennemediaa. Se meinaa käytännössä sitä, että mun blogiyhteistöiden myyjä vaihtuu. Blogin osoite ja kaikki muu pysyy samana. Mulla on mielessäni yksi muuttoylläri teille, joten pysykäähän kuulolla ;-)

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei kannattaa testaa oatlyn ikaffe -nimistä kauramaitoo! Aivan täydellistä kahvissa, ei juoksetu ja on ihanan kermaista :) toimii myös puurossa!

    1. No siis juuri kun opin juomaan kahvini mustana, niin en enää ajatellut laittaa sinne mitään maitojuomia tai kasvijuomia! :D kiitos vain vinkistä, ehkä joku muu hyötyy tästä :-)

  2. Minäkin juon kahvini mustana, mutta kotona teen latten mantelimaitoon. Se on kahvin kanssa hyvä. Ja jos sitä on kaapissa, niin laitan kaurapuuron kanssa joskus. Soijamaitoa itsekin välttelen, paitsi kahviloissa silloin, kun mieli tekee lattea tms. Tuota iKaffea saa joistain kahviloista cappucinoon tai latteen. Tukholmassa, Helsingissä ja satunnaisesti täällä Turussakin. Tampereesta en tiedä ;)

    1. Joo, mantelimaito on kans kahvilassa (tai siis kuumennettuna ja vaahdotettuna?) hyvää, mutta se maustamaton eli sokeriton vähän tökkii mulla, joten kauramaito tuntuu fiksummalta kotioloissa. Kahvilassa voi sitten pröystäillä välillä :-) Hahaa, pitää alkaa ottaa selvää Tampereen tarjonnasta….!