PATYKA-ihastus + give away!

kauneus, luonnonkosmetiikka
122 kommenttia

Noniin, täällä ollaan, osana Asennemedian jengiä! :-) Muuton (ja marraskuun selättämisen, jes!) kunniaksi ajattelin hemmotella teitä pikkuisen yhdessä Jolien kanssa, siitä lisää postauksen loppupuolella – sitä ennen suosittelen lukemaan mun Patyka-ihastushehkutuksen, oon nimittäin aivan innoissani näistä tuotteista. Pitkään aikaan mikään tuotesarja ei ole vakuuttanut näin kokonaisvaltaisesti.

Sain muutama viikko sitten Jolielta* erittäin mieluista postia; pääsin nimittäin testaamaan kovasti kehuttua Patykan 3 step -puhdistusrituaalia (jota kosmetologini Miiakin on minulle suositellut ja hoitojen yhteydessä tehnyt) ja muutamaa muuta Patykan tuotetta. Ennen näiden kokeilua olin jo ehtinyt ihastua Patykan kulttimaineeseen nousseeseen öljysekoitukseen sekä käsivoiteeseen, joka kulkee tälläkin hetkellä mukana käsilaukussani. Öljysekoitus taas alkaa olla käytetty viimeistä pisaraa myöten – varmaan sanomattakin selvää, että Patyka on ollut mieleeni. Mutta vasta nyt voin oikeasti sanoa, että tiedän mistä tässä tuotesarjassa on kysymys ja vitsit että olenkin ihastunut näihin.

Oh lalaa, mikä puhdistusrituaali. Aivan täydellinen! Nyt tiedän, mistä ne muut tähän hurahtaneet ovat puhuneet. Sietääkin kyllä olla täydellinen setti, sillä hinta on sen verran kova kun ostaa kolme tuotetta kerralla. Mutta siis ei itku, alan vihdoin ymmärtää tuplapuhdistuksen päälle. Meikki lähtee huolella ja iho tuntuu ja näyttää puhdistuksen jälkeen hyvinvoivalta. Antakaas kun kerron mistä on kyse.

Puhdistus aloitetaan levittämällä kasvoille puhdistusöljyä* (älä kastele kasvoja!) kevyesti hieroen. Öljy irrottaa meikin koko kasvoilta, joten hiero, kunnes vahvimmatkin meikit lähtevät. Arkimeikin puhdistukseen riittää mulla yksi painallus.

Kun koko kasvot on hierottu läpi, levitetään kasvoille puhdistusvaahto*. Se sulautuu yhdessä öljyn kanssa ihanan kermaiseksi öljyvaahdoksi ja syväpuhdistaa epäpuhdasta ihoa kuivattamatta sitä. Hiero vaahto koko kasvoille, sillä sen tarkoitus on irrottaa loputkin epäpuhtaudet iholta. Sitten kasvot pestään vedellä ja ihonpuhdistus viimeistellään Patykan kasvovedellä*. Patykan kasvovesi on tehokas ja hyväntuoksuinen, muttei kuivata ihoani sillä se on alkoholiton – ja mikä parasta, se on spray-pullossa. Musta on ihanaa suihkia kasvovesi suoraan kasvoille, antaa hetken vaikuttaa ja sitten pyyhkiä ylimääräiset pois vanulapulla – vanuun ei jää  meikin rippeitä, kun teen kaksi ensimmäistä vaihetta huolella, joten periaatteessa kasvovettä ei tarvitse pyyhkiä pois, sen voi taputella iholle. Kasvoveden tarkoitus on supistaa ihohuokoset ja tasapainottaa ihon ph-arvoa vesipesun jälkeen. Hannamari Rahkosen vanhasta blogista löytyikin lisätietoa, että kasvovedestä noin 40% on aloeveraa, joka sopii täydellisesti tämmöiselle epäpuhtaalle iholle, joten ei ihme, että ihoni on tykännyt.

3 step -puhdistusrituaali on vakuuttanut mut ihan täysin. Kerroinkin aiemmin, miten olen siirtynyt ihan täysin öljyputsarin käyttöön, joten oli aika oletettavaa että tykkäisin myös tästä, astetta huolellisemmasta puhdistustavasta. Ihosta tulee todella puhdistetun tuntuinen ilman mitään kiristävää tai kuumottavaa tunnetta. Jään innolla odottelemaan, josko pitkäaikaisempi käyttö saisi ihoni puhtaampaan kuntoon.

Ihastuin kovasti Patykan puhdistusrituaaliin, mutta silti tämä Patykan Lotus & Cotton Quenching Serum* nousi testituotteista ehdottomaksi ykköseksi. Seerumi rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Täydellinen syys- ja talvituote herkälle iholleni! Kesäisin ihoni voi suhteellisen hyvin ja selviän ilman suurempia katastrofeja, mutta talvea kohden ihoni menee tukkoon ja ärtyy helposti.

Patykan Lotus & Cotton -seerumi imeytyy tosi nopeasti ja se rauhoittaa ihoa välittömästi. Yksi painallus riittää koko kasvoille, mutta jos iho on ollut erityisen ärsyyntynyt, olen levittänyt tätä hieman runsaammin. Olen käyttänyt seerumia sekä aamulla että illalla, eikä koostumus ole liian rasvainen meikinkään alle. 45 euron hinta tuntuu kohtuulliselta näin toimivasta seerumista. Kiilasi kevyesti omaan luonnollisten seerumien top 3:seen, tätä ostan varmasti jatkossakin talveksi.

Samaan sarjaan kuuluva rauhoittava päivävoide on sekin ihastuttanut, sillä en ole löytänyt luonnonkosmetiikasta kovinkaan montaa itselleni sopivaa päivävoidetta. Minun kriteerini täyttää voide, joka imeytyy nopeasti, ei jätä ihosta rasvaisen tuntuista ja kosteuttaa olematta raskas. Hämmentävän harva tuote on ihollani tällainen, mutta tämä Patyka Sacred Lotus Face Cream* hurmasi ja vakuutti minut! Imeytyy ehkä hieman hitaammin mitä muut lempparini luonnollisista päivävoiteista, mutta tekee ihosta tasaisen ja hyvinvoivan. Talvella iho kaipaakin huomattavasti enemmän kosteutusta, joten siirryn talvikaudeksi tähän ja otan sitten taas keväällä käyttöön jonkun kevyemmistä lemppareistani. Jos ihosi on todella herkkä tai helposti ärsyyntyvä, kokeile tätä. Hinta 42€.

Viimeisenä luksusvinkki kylppäriin. Olen jo pitkään tiennyt, että Patykan suihkugeelit ovat the thing, mutta en ole ennen tätä omistanut sellaista. Tämä Pearl Grape -suihkugeeli* on taivaallisen hyvän tuoksuinen, todella hienostunut ja runsaasti vaahtoava. Hyvä lahjaidea kelle tahansa luonnonkosmetiikkaa arvostavalle, hinta 25€.

Noh, kuten tästä hehkutuksesta huomaatte, niin olen aivan ihastunut Patykan tuotteisiin. Pitkästä aikaa voin sanoa, että tässä on tuotesarja, josta pidän. On mulla toki monia muitakin lempparisarjoja, mutta yleensä käy niin, että tuotesarjoissa on muutama tuote johon tykästyn, sekä muutama, jolle en lämpeä. Tähän mennessä kaikki testaamani Patykat ovat olleet aivan ihania. Oletteko te testanneet Patykoita, yhdyttekö ylistyskuoroon?

Jos ette ole vielä testanneet Patykaa, niin tässäpä kaksi ylläriä teille, nimittäin alekoodi Jolielle ja Keidas by Lumoon, sekä arvonta!

Alekoodi:

Koodilla ”ida365” saatte -15% Patyka-tuotesarjasta Jolien verkkokaupasta*. Tamperelainen Keidas by Lumo tarjoaa Patyka-valikoimastaan myös -15% alennusta, kun mainitsette kassalla löytäneenne alekoodin mun blogistani. Alekoodi on voimassa 15.12., eli ehtii hyvin käyttää vaikkapa jonkun joululahjaan :-)

Give away:

Kerro, mitä Patyka-tuotetta sinä haluaisit testata? Voit valita suosikkisi TÄÄLTÄ*. Linkitä se kommenttiboksiin tai kerro mistä olet haaveillut. Yksi onnekas pääsee testaamaan suosikkiaan, julkaisen arvonnan voittajan loppuviikosta blogin Facebook-sivuilla. Jätä tietoihin toimiva sähköpostiosoite, että saan voittajan kiinni mahdollisimman nopeasti. Osallistumisaikaa tämän viikon perjantaihin 4.12. klo 23:59 asti.


* -merkityt linkit ovat affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. No juuri tuota kolmivaiheista puhdistusta haluaisin testata. Se vaikuttaa hyvin mietityltä systeemiltä.

 2. No ehdottomasti haluisin testata tuota Patykan kuorintanaamiota!Toiseksi ehkä noita suihkugeelejä koska pakkaus <3

 3. Seerumi kiinnostaa mua eniten, koska tällä hetkellä en omista yhtäkään. Uskon, että mun aknesta toipuva iho voisi todella tykätä siitä.

  PS. Mulla ja luonnonkosmetiikalla on tänään 6kk-päivä!

 4. Mulla taitaa olla aika saman tyyppinen iho kuin sulla ja oon pitkään taistellut epäpuhtauksien kanssa eli toi kolmivaiheinen puhdistussetti saattais olla oikein mainio mun iholle. Sitä siis mielelläni testaisin!

 5. Ostin itsekin juuri Joliesta vähän aika sitten pari Patykan tuotetta testiin ja olen ihastunut kyllä kovasti, joten siksi tämä postaus ja give away kiinnostavat erityisesti! En tiedä saako valita kahta, mutta en osannut valitakaan:
  1) Tämän kaltainen tuote puuttuu vielä valikoimista ja kehuit sitä niin kovasti, joten jos ei onni käy tässä, niin pitää pistää harkintalistalle. http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi
  2) Minulle oli täysin uutta nämä 3 stepin puhdistusmenetelmät, erityisesti rituaalin aloittaminen öljyllä kuivalle iholle, joten siksi myös tuo puhdistusöljy kiinnostelee: http://kauppa.jolie.fi/product/991/patyka-biokaliftin-remarquable-cleansing-oil–puhdistusoljy

 6. Patyka 3-step puhdistuspaketti.♡
  Ois mahtavaa kokeilla uutta puhdistus rutiinia ja tuotteita, kun tuntuu että mikään, mitä oon jo aiemmin kokeillut, ei oikeen auta kipeeseen akneen ja pintakuivaan ihoon.

 7. Puhdistusöljyä olisi ihana kokeilla!
  Olen muutenkin hullaantunut öljyihin ihonhoidossa ja -puhdistuksessa, joten sopisi täydellisesti!

 8. Olenpa hyvinkin testannut! :) Itsekin kirjoitin blogin puolelle tuosta 3 -stepistä postauksen alkusyksystä. Ainut huono puoli oli minusta kasvovesi, joka oli vielä silloin pumppupullossa. Nyt kun se on pakattu suihkutettavaan versioon, sitä on varmasti paljon mukavampi käyttää ja tuotetta ei mene niin paljon hukkaan. ^^

  Patykan puhdistusliina on ihanan pehmeä! Musliiniliina on mun näppylöille kenties liian kova kourainen, joten Patykan tapauksella on ollut ihana pyyhkiä kasvot kaksoispuhdistaessa. Tykkään. <3

  Patyka Biokaliftin Radiant Exfoliating Mask -Kirkastava Kuorintanaamio. Tuota vasta olisi mahtava kokeilla! Hellät entsyymit olisi varmaan mun aknelle omiaan (ja joskushan voi uskaltaa vähän kuoria ohessa mekaanisesti). :) Voittoa odotellessa. ^^'

 9. Absolis huile öljyseerumi :) siitä on kuulunut kehuja niin paljon

 10. Kaikkihan nuo kiinnostais varsinkin tuo puhdistussetti mitä testasit. Mut eniten ehkä kiinnostais täähttp://kauppa.jolie.fi/product/988/patyka-biokaliftin-ultra-rich-radiant-face-cream–ravitseva-kasvovoide

 11. Haluaisin testata tuota Patyka Biokaliftin Remarquable Cleansing Oil -puhdistusöljyä, sillä olisi tosi hyvä löytää hellävarainen puhdistusaine, jolla saisi hyvin myös silmämeikin pois :)

 12. Muutamia Patykoita olen testannut ja olen pitänyt. Nyt talven ollessa tuloillaan kiinnostaisi kokeilla kosteuttavaa naamiota.

 13. tuo kolmivaiheinen puhdistus, erityisesti öljyputsari olisi varmasti ihana! :)

 14. Patyka Biokaliftin Supreme Defence Fluid -Uudistava Kosteusemulsio Kasvoille!

 15. Ehdottomasti Lotus & Cotton Quenching Serum rauhoittava seerumi. Seerumit ovat korkean hintansa takia usein jääneet ihailun asteelle, joten olisi ihanaa testata, miltä tällainen ylellisyystuote tuntuu käytännössä kaiken hehkutuksen jälkeen! :-)

 16. Voi ei, mä haluaisin testata kaikkia Patykan tuotteita! Ehkä eniten kuitenkin tota 3 step -settiä, tuntuu ettei nykyiset puhdistustavarat enää pelitä niin hyvin kuin ennen.

  Sain aikoinaan testiin pikkupurnukan Patykan kosteuttavasta naamiosta ja se oli ihan taivaallinen. En tosin tajunnut, että se oli naamio, vaan käytin sitä niin kuin tavallista kasvovoidetta… :-D No toimi niinkin mun superkuivalle iholle, joka oli kyllä tosi silkkinen silloin! Meinasin ostaa sen naamion täysikokoisena, mutta piheys iski. Ehkä ton alekoodin avulla voisikin…

 17. Mulla odottaakin yksi purnukka Patykaa testivuoroaan, ja tällaiset arvostelut eivät ainakaan laske odotuksiani ;) Misellivesi olisi aika mielenkiintoinen, kun en ole koskaan sellaista vielä käyttänyt!

 18. Käytiin tiimikavereiden kanssa Tiinan juttusilla Keidas by Lumossa tuossa pari kuukautta takaperin, ja Tiina juuri kehui tuon puhdistuskolmikon maasta taivaisiin! Joten ehdottomasti sitä olis päästävä testaamaan <3___<3 myös tuo seerumi vaikuttaa ihan mahtavalta! pitäisköhän ostaa itelle joululahja, hmmm…

 19. Tän kirjoituksen perusteella tarttuisin kyllä kans tohon 3 step -puhdistuspakettiin!

 20. Voi vitsi, kaikkea! Patyka ei ole vielä tuttu mutta tuo 3 vaiheinen puhdistus kiinnostaa. Munkin iho on todella haastava kylmään vuodenaikaan, onneks luonnonkosmetiikasta tuntuu olevan enemmän apua ja helpompi löytää toimivia tuotteita :)

 21. Tota Patykan 3-step puhdistuspakettia olis mahtavaa päästä kokeilemaan :)

 22. Kyllä tuo öljyseerumi houkuttaisi, sillä en ole ikinä käyttänyt mitään öljyä ihonhoidossa. Eikä opiskelijalla tuollaisia ole varaa ostaa vaikka kuinka niitä haluaisikin. Pakkaukset on muuten ihanan näkösiä

 23. Haluaisin testata tota kolmivaiheista puhdistussettiä. Otsaani on jokusen aikaa sitten alkanut ilmestymään ärsyttäviä näppyjä, joten kiinnostaisi testata, miten tollanen huolellinen puhdistus tepsisi niihin. :)

 24. Onpa houkuttelevia tuotteita, näitähän haluaisi testata kaikkia! Ensimmäisenä valitsisin kuitenkin testiin tuon kuuluisan käsivoiteen. Minulla talvi näkyy/tuntuu aina ensimmäisenä käsissäni.

 25. Kosteuttava vartaloöljy kuulostaisi varsinkin näin talvella kivalta kokeilla, sopivan kosteuttavat tuotteet tuntuu olevan välillä kiven alla ja kiva tuoksukin olisi niisä aina plussaa kuten myös vegaanius

 26. Blogisi perusteella meillä on aika samankaltaiset ihotyypit, joten tuo puhdistussettii kuulostaa kyllä täydelliseltä minun tarpeisiin!

 27. Patyka Biokaliftin Repair Night Serum Korjaava Yöseerumi kuulostaa juuri siltä mitä ihoni tarvitsisi.

 28. Suosittelemasi Patykan lotus-cotton rauhoittava-seerumi olisi kiinnostava saada testiin vaikkakin aikas tyyris omaan budjettiini tällä hetkellä :)

 29. Oih, tämä olisi varmasti todella hyvä mun älyttömän (talvi)kuiville ja elottomille kasvoille: http://kauppa.jolie.fi/product/988/patyka-biokaliftin-ultra-rich-radiant-face-cream–ravitseva-kasvovoide

  Ihana arvonta <3 tuo kolmivaiheinen puhdistus on kiinnostanut jo kuukausia, muta itsellä ei riitä budjetti, enkä usko että kyllä riittäisi kärsivällisyyskään päivittäisessä käytössä haha :-D oon todella huono panostamaan kasvojen puhdistukseen, yleensä teen sen nopeasti vain misellivedellä. Oletan että tuolla puhdistussarjalla siitäkin rutiinista tulee niin luksusta ettei haittaa käyttää aikaa siihen.. mutta silti luulen että itsellä menisi jokseenkin hermo kovin monivaiheiseen rituaaliin!

 30. Olen jo pitkään halunnut kokeilla tuota puhdistussettiä tai radiant eye contour silmänympärysvoidetta :)

 31. Hehee kiva hehkutus. En ole itse testannut Patykaa, mutta vaikuttaa hyvältä. Tosin kalliilta. Seerumia voisin testata, koska omakin ihoni reagoi samoin talvella kuten sinulla.

 32. 3-Step on ollut alusta alkaen suurin haaveeni kylppärin kaappiin.. Hinta vain on ollut se ikuinen kompastuskivi..
  Mutta jos vain yhden tuotteen saa valita, se olisi ehdottomasti tämä suhteellisen tuore tapaus, Sacred Lotus Face Cream -Rauhoittava Kasvovoide. Se kuulostaa aikas täydellisen hyvältä :)

 33. Vartaloöljy kiinnostaisi! :) En ole kokeillut Patykaa aikaisemmin juurikin korkeamman hinnan vuoksi.

 34. Tuo puhdistustrio houkutteee kokonaisuutena eniten, niistä öljyä haluaisin kokeilla ehdottomasti. Puhdistusöljyjä en ole koskaan kokeillut, mutta voisin kuvitella sopivan mun iholle joka ei tykkää yhtään geeleistä, vaahdoista tai muutenkaan mistään puhdistusmaitoa vahvemmasta aineesta!

 35. Kolmivaiheinen puhdistusetti menis ehdottomasti testiin. Pintakuivan sekaihon pelastusta kaivattaisiin ja tätä on suositeltu hurjasti siihen vaivaan :).

 36. Patyka 3-step puhdistuspaketti kiinnostaisi, etenkin se puhdistusöljy!

 37. Patyka-sarjaa olen halunnut päästä kokeilemaan jo pitkään, hieman hinta on vielä hirvittänyt. Juuri tuo 3 step-puhdistuspaketti ja Absolis Huile Absolue-öljyseerumi olisivat kiinnostuksen kärjessä.

 38. Voi vitsit kun vaikuttaa kivoilta tuotteilta! Tuota esittelemääsi puhdistussettiä olisi huippua päästä testaamaan, mutta jos vain yhden tuotteen saisi valita niin tuo puhdistusöljy vaikuttaa vaikkein mielenkiintoisimmalta :–)

 39. Voi mitä ihanuuksia. Valinnanvaikeus iskee. Seerumia olisi mukava kokeilla, koska sellaista en vielä omista.

 40. Kokeilisin mieluiten tuota samaista Lotus & Cotton Quenching seerumia, koska minun iholla hyvin toimiva seerumi on vielä löytämättä:)

 41. Jo pitkään olen harkinnut tuota kolmivaiheista puhdistusta, mutta vielä pankkitili ei ole antanut myöden :)

 42. Rauhoittavaa seerumia ikävälle iholleni, lisäksi öljyseerumia. Vaikka kiinnostaisi tuo kolmivaiheinen puhdistuskin… Äh, taas valintatehtävä :)

 43. Hassua, mulla 3-step puhdistus ei toiminut lainkaan. Tai siis kyllähän meikit lähti, mutta ihosta tuli aivan järkyttävän kuiva ja kiristävä (vaikkei ihoni ole mitenkään erityisen kuiva)! Onneksi sain kalliit pullot myytyä eteenpäin, muuten olisi harmittanut. Tuota rauhoittavaa seerumia kokeilisin mielelläni

  1. Oohhhoh, onpa jännää, tämä on eka negatiivinen kommentti mitä olen lukenut kyseisestä triosta. Tai olen lukenut sellaista, että aluksi oli hankala hiffata että vettä ei käytetä kuin vasta lopuksi yms, mutta en oo ikinä kuullut että olisi kuivattanut. Harmi! :-( onko sun iho tosi herkkä tai kuiva?

 44. Voiiii, kun haluaisin kokeilla ihan kaikkea! Mutta kaikista eniten ehkäpä tuota seerumia, koska en ole vielä koskaan käyttänyt mitään seerumia (!!!!!!) :D

 45. Hei!

  Jostain syystä tuo Jolien alekoodi ei toimi heidän sivuillaan? Täällä kuitenkin lukee, että se on voimassa 15.12 asti :)