PATYKA-ihastus + give away!

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , , ,

Noniin, täällä ollaan, osana Asennemedian jengiä! :-) Muuton (ja marraskuun selättämisen, jes!) kunniaksi ajattelin hemmotella teitä pikkuisen yhdessä Jolien kanssa, siitä lisää postauksen loppupuolella – sitä ennen suosittelen lukemaan mun Patyka-ihastushehkutuksen, oon nimittäin aivan innoissani näistä tuotteista. Pitkään aikaan mikään tuotesarja ei ole vakuuttanut näin kokonaisvaltaisesti.

Sain muutama viikko sitten Jolielta* erittäin mieluista postia; pääsin nimittäin testaamaan kovasti kehuttua Patykan 3 step -puhdistusrituaalia (jota kosmetologini Miiakin on minulle suositellut ja hoitojen yhteydessä tehnyt) ja muutamaa muuta Patykan tuotetta. Ennen näiden kokeilua olin jo ehtinyt ihastua Patykan kulttimaineeseen nousseeseen öljysekoitukseen sekä käsivoiteeseen, joka kulkee tälläkin hetkellä mukana käsilaukussani. Öljysekoitus taas alkaa olla käytetty viimeistä pisaraa myöten – varmaan sanomattakin selvää, että Patyka on ollut mieleeni. Mutta vasta nyt voin oikeasti sanoa, että tiedän mistä tässä tuotesarjassa on kysymys ja vitsit että olenkin ihastunut näihin.

Oh lalaa, mikä puhdistusrituaali. Aivan täydellinen! Nyt tiedän, mistä ne muut tähän hurahtaneet ovat puhuneet. Sietääkin kyllä olla täydellinen setti, sillä hinta on sen verran kova kun ostaa kolme tuotetta kerralla. Mutta siis ei itku, alan vihdoin ymmärtää tuplapuhdistuksen päälle. Meikki lähtee huolella ja iho tuntuu ja näyttää puhdistuksen jälkeen hyvinvoivalta. Antakaas kun kerron mistä on kyse.

Puhdistus aloitetaan levittämällä kasvoille puhdistusöljyä* (älä kastele kasvoja!) kevyesti hieroen. Öljy irrottaa meikin koko kasvoilta, joten hiero, kunnes vahvimmatkin meikit lähtevät. Arkimeikin puhdistukseen riittää mulla yksi painallus.

Kun koko kasvot on hierottu läpi, levitetään kasvoille puhdistusvaahto*. Se sulautuu yhdessä öljyn kanssa ihanan kermaiseksi öljyvaahdoksi ja syväpuhdistaa epäpuhdasta ihoa kuivattamatta sitä. Hiero vaahto koko kasvoille, sillä sen tarkoitus on irrottaa loputkin epäpuhtaudet iholta. Sitten kasvot pestään vedellä ja ihonpuhdistus viimeistellään Patykan kasvovedellä*. Patykan kasvovesi on tehokas ja hyväntuoksuinen, muttei kuivata ihoani sillä se on alkoholiton – ja mikä parasta, se on spray-pullossa. Musta on ihanaa suihkia kasvovesi suoraan kasvoille, antaa hetken vaikuttaa ja sitten pyyhkiä ylimääräiset pois vanulapulla – vanuun ei jää  meikin rippeitä, kun teen kaksi ensimmäistä vaihetta huolella, joten periaatteessa kasvovettä ei tarvitse pyyhkiä pois, sen voi taputella iholle. Kasvoveden tarkoitus on supistaa ihohuokoset ja tasapainottaa ihon ph-arvoa vesipesun jälkeen. Hannamari Rahkosen vanhasta blogista löytyikin lisätietoa, että kasvovedestä noin 40% on aloeveraa, joka sopii täydellisesti tämmöiselle epäpuhtaalle iholle, joten ei ihme, että ihoni on tykännyt.

3 step -puhdistusrituaali on vakuuttanut mut ihan täysin. Kerroinkin aiemmin, miten olen siirtynyt ihan täysin öljyputsarin käyttöön, joten oli aika oletettavaa että tykkäisin myös tästä, astetta huolellisemmasta puhdistustavasta. Ihosta tulee todella puhdistetun tuntuinen ilman mitään kiristävää tai kuumottavaa tunnetta. Jään innolla odottelemaan, josko pitkäaikaisempi käyttö saisi ihoni puhtaampaan kuntoon.

Ihastuin kovasti Patykan puhdistusrituaaliin, mutta silti tämä Patykan Lotus & Cotton Quenching Serum* nousi testituotteista ehdottomaksi ykköseksi. Seerumi rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja palauttaa ihon kosteustasapainon. Täydellinen syys- ja talvituote herkälle iholleni! Kesäisin ihoni voi suhteellisen hyvin ja selviän ilman suurempia katastrofeja, mutta talvea kohden ihoni menee tukkoon ja ärtyy helposti.

Patykan Lotus & Cotton -seerumi imeytyy tosi nopeasti ja se rauhoittaa ihoa välittömästi. Yksi painallus riittää koko kasvoille, mutta jos iho on ollut erityisen ärsyyntynyt, olen levittänyt tätä hieman runsaammin. Olen käyttänyt seerumia sekä aamulla että illalla, eikä koostumus ole liian rasvainen meikinkään alle. 45 euron hinta tuntuu kohtuulliselta näin toimivasta seerumista. Kiilasi kevyesti omaan luonnollisten seerumien top 3:seen, tätä ostan varmasti jatkossakin talveksi.

Samaan sarjaan kuuluva rauhoittava päivävoide on sekin ihastuttanut, sillä en ole löytänyt luonnonkosmetiikasta kovinkaan montaa itselleni sopivaa päivävoidetta. Minun kriteerini täyttää voide, joka imeytyy nopeasti, ei jätä ihosta rasvaisen tuntuista ja kosteuttaa olematta raskas. Hämmentävän harva tuote on ihollani tällainen, mutta tämä Patyka Sacred Lotus Face Cream* hurmasi ja vakuutti minut! Imeytyy ehkä hieman hitaammin mitä muut lempparini luonnollisista päivävoiteista, mutta tekee ihosta tasaisen ja hyvinvoivan. Talvella iho kaipaakin huomattavasti enemmän kosteutusta, joten siirryn talvikaudeksi tähän ja otan sitten taas keväällä käyttöön jonkun kevyemmistä lemppareistani. Jos ihosi on todella herkkä tai helposti ärsyyntyvä, kokeile tätä. Hinta 42€.

Viimeisenä luksusvinkki kylppäriin. Olen jo pitkään tiennyt, että Patykan suihkugeelit ovat the thing, mutta en ole ennen tätä omistanut sellaista. Tämä Pearl Grape -suihkugeeli* on taivaallisen hyvän tuoksuinen, todella hienostunut ja runsaasti vaahtoava. Hyvä lahjaidea kelle tahansa luonnonkosmetiikkaa arvostavalle, hinta 25€.

Noh, kuten tästä hehkutuksesta huomaatte, niin olen aivan ihastunut Patykan tuotteisiin. Pitkästä aikaa voin sanoa, että tässä on tuotesarja, josta pidän. On mulla toki monia muitakin lempparisarjoja, mutta yleensä käy niin, että tuotesarjoissa on muutama tuote johon tykästyn, sekä muutama, jolle en lämpeä. Tähän mennessä kaikki testaamani Patykat ovat olleet aivan ihania. Oletteko te testanneet Patykoita, yhdyttekö ylistyskuoroon?

Jos ette ole vielä testanneet Patykaa, niin tässäpä kaksi ylläriä teille, nimittäin alekoodi Jolielle ja Keidas by Lumoon, sekä arvonta!

Alekoodi:

Koodilla ”ida365” saatte -15% Patyka-tuotesarjasta Jolien verkkokaupasta*. Tamperelainen Keidas by Lumo tarjoaa Patyka-valikoimastaan myös -15% alennusta, kun mainitsette kassalla löytäneenne alekoodin mun blogistani. Alekoodi on voimassa 15.12., eli ehtii hyvin käyttää vaikkapa jonkun joululahjaan :-)

Give away:

Kerro, mitä Patyka-tuotetta sinä haluaisit testata? Voit valita suosikkisi TÄÄLTÄ*. Linkitä se kommenttiboksiin tai kerro mistä olet haaveillut. Yksi onnekas pääsee testaamaan suosikkiaan, julkaisen arvonnan voittajan loppuviikosta blogin Facebook-sivuilla. Jätä tietoihin toimiva sähköpostiosoite, että saan voittajan kiinni mahdollisimman nopeasti. Osallistumisaikaa tämän viikon perjantaihin 4.12. klo 23:59 asti.


* -merkityt linkit ovat affiliate-linkkejä

122 kommenttia

 1. Avatar Noora K /// 01/12/2015 / 13:37:47

  No juuri tuota kolmivaiheista puhdistusta haluaisin testata. Se vaikuttaa hyvin mietityltä systeemiltä.

  Vastaa
 2. Avatar esmemar /// 01/12/2015 / 13:40:42

  No ehdottomasti haluisin testata tuota Patykan kuorintanaamiota!Toiseksi ehkä noita suihkugeelejä koska pakkaus <3

  Vastaa
 3. Avatar Virva /// 01/12/2015 / 13:41:39

  Seerumi kiinnostaa mua eniten, koska tällä hetkellä en omista yhtäkään. Uskon, että mun aknesta toipuva iho voisi todella tykätä siitä.

  PS. Mulla ja luonnonkosmetiikalla on tänään 6kk-päivä!

  Vastaa
 4. Avatar iituliina /// 01/12/2015 / 13:41:41

  http://kauppa.jolie.fi/product/1809/may-lindstrom-the-clean-dirt-cleansing-clay–kuoriva-puhdistustuote

  Tätä haluaisin päästä kokeilemaan!

  Vastaa
 5. Avatar eerika /// 01/12/2015 / 13:45:03

  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi

  No tämähän minua kiinnostaa ! Juurikin samainen Miia suositteli, että kosteuttavasta seerumista olisi hyötyä minun pintakuivalle ja aikas helposti ärtyvälle iholle. Kyllähän tuommoisella ihoaan hemmottelisi mielellään, hihii :- )

  Vastaa
 6. Avatar Suvi H /// 01/12/2015 / 13:47:24

  Mulla taitaa olla aika saman tyyppinen iho kuin sulla ja oon pitkään taistellut epäpuhtauksien kanssa eli toi kolmivaiheinen puhdistussetti saattais olla oikein mainio mun iholle. Sitä siis mielelläni testaisin!

  Vastaa
 7. Avatar Hanna /// 01/12/2015 / 13:48:33

  Ostin itsekin juuri Joliesta vähän aika sitten pari Patykan tuotetta testiin ja olen ihastunut kyllä kovasti, joten siksi tämä postaus ja give away kiinnostavat erityisesti! En tiedä saako valita kahta, mutta en osannut valitakaan:
  1) Tämän kaltainen tuote puuttuu vielä valikoimista ja kehuit sitä niin kovasti, joten jos ei onni käy tässä, niin pitää pistää harkintalistalle. http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi
  2) Minulle oli täysin uutta nämä 3 stepin puhdistusmenetelmät, erityisesti rituaalin aloittaminen öljyllä kuivalle iholle, joten siksi myös tuo puhdistusöljy kiinnostelee: http://kauppa.jolie.fi/product/991/patyka-biokaliftin-remarquable-cleansing-oil–puhdistusoljy

  Vastaa
 8. Avatar Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi /// 01/12/2015 / 13:51:01

  Piparminttupuhdistugeeli olisi ihana :)
  http://kauppa.jolie.fi/product/2003/patyka-spearmint-purifying-foaming-gel–puhdistusgeeli

  Vastaa
 9. Avatar nnn /// 01/12/2015 / 13:56:39

  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi

  Tätä tarvitsisin! Aknehoitojen jälkeen iho ei voisi olla enää harmaampi, joten tällainen seerumi varmasti auttaisi :D

  Vastaa
 10. Avatar Vilja /// 01/12/2015 / 14:09:39

  Patyka 3-step puhdistuspaketti.♡
  Ois mahtavaa kokeilla uutta puhdistus rutiinia ja tuotteita, kun tuntuu että mikään, mitä oon jo aiemmin kokeillut, ei oikeen auta kipeeseen akneen ja pintakuivaan ihoon.

  Vastaa
 11. Avatar Lulu /// 01/12/2015 / 14:16:16

  Puhdistusöljyä olisi ihana kokeilla!
  Olen muutenkin hullaantunut öljyihin ihonhoidossa ja -puhdistuksessa, joten sopisi täydellisesti!

  Vastaa
 12. Avatar Q /// 01/12/2015 / 14:16:47

  Kyllä se ois ehdottomasti just toi puhdistussetti, tuntuu aina jäävän jotain meikkiä naamaan vaikka kuinka putsaa. http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 13. Avatar Mulan /// 01/12/2015 / 14:35:55

  Olenpa hyvinkin testannut! :) Itsekin kirjoitin blogin puolelle tuosta 3 -stepistä postauksen alkusyksystä. Ainut huono puoli oli minusta kasvovesi, joka oli vielä silloin pumppupullossa. Nyt kun se on pakattu suihkutettavaan versioon, sitä on varmasti paljon mukavampi käyttää ja tuotetta ei mene niin paljon hukkaan. ^^

  Patykan puhdistusliina on ihanan pehmeä! Musliiniliina on mun näppylöille kenties liian kova kourainen, joten Patykan tapauksella on ollut ihana pyyhkiä kasvot kaksoispuhdistaessa. Tykkään. <3

  Patyka Biokaliftin Radiant Exfoliating Mask -Kirkastava Kuorintanaamio. Tuota vasta olisi mahtava kokeilla! Hellät entsyymit olisi varmaan mun aknelle omiaan (ja joskushan voi uskaltaa vähän kuoria ohessa mekaanisesti). :) Voittoa odotellessa. ^^'

  Vastaa
 14. Avatar Outis /// 01/12/2015 / 14:38:52

  No juuri tuota samaa 3-step puhdistustrioa olen halunnut päästä kokeilemaan jo ties miten kauan, mutta koska paketti on melko tyyris, on ollut pakko jättää se kauppaan, ainakin vielä toistaiseksi.. http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 15. Avatar Rappiolapsi /// 01/12/2015 / 14:43:15

  Absolis huile öljyseerumi :) siitä on kuulunut kehuja niin paljon

  Vastaa
 16. Avatar Anni /// 01/12/2015 / 14:46:07

  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti?nosto=nosto-productpage-1

  Tuon puhdistussetin valitsisin ehdottomasti itsekin testiin, olen jo pitkään koittanut löytää omalle herkälle, kuivalle ja epäpuhtauksia pukkaavalle iholle täydellisiä luonnollisia puhdistustuotteita, ja tää kuulostaisi kyllä ihan täydelliselle setille! :)

  Vastaa
 17. Avatar JonnaH. /// 01/12/2015 / 14:46:56

  Patyka. Itse en ole tätä puhdistussettiä kokeillut, mutta kyllä kaksois/kolmoispuhdistus tekee ihosta vaan niin erilainen. Sen sijaan Patykan suihku -ja vartalotuotteet on tuttuja ja silmänympärysvoide on yksi lemppareitani.

  Mutta se mitä itse haluaisin kokeille olisi kyllä kosteuttava naamio, se suorastaan huutaa nimeäni. ;) http://kauppa.jolie.fi/product/990/patyka-biokaliftin-intensive-moisturising-mask–kosteuttava-naamio

  Vastaa
 18. Avatar Nnuu /// 01/12/2015 / 14:48:39

  Kaikkihan nuo kiinnostais varsinkin tuo puhdistussetti mitä testasit. Mut eniten ehkä kiinnostais täähttp://kauppa.jolie.fi/product/988/patyka-biokaliftin-ultra-rich-radiant-face-cream–ravitseva-kasvovoide

  Vastaa
 19. Avatar Saaruli /// 01/12/2015 / 14:53:26

  Majoittaisin mielelläni koko Patykan tuoteperheen kotiini tämän postauksen ja nettisivujen selailun perusteella! :)

  Eniten kiinnostuin kuitenkin tuon kolmen vaiheen setistä. Myös kosteuttava naamio (http://kauppa.jolie.fi/product/990/patyka-biokaliftin-intensive-moisturising-mask–kosteuttava-naamio) houkuttelisi näin talven kiristellessä kasvojen ihoa…!

  Vastaa
 20. Avatar Lotta /// 01/12/2015 / 14:55:59

  Oi, Patyka <3 3-step puhdistussetti olisi niin luksus! Myös http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi seerumi kiinnostaa, sellaista kun ei ole käytössä koskaan ollut!

  Vastaa
 21. Avatar IidaM /// 01/12/2015 / 14:57:23

  Ehdottomasti tuo 3-step-puhdistuspaketti olisi tarpeen, kun minulla on epäpuhdas ja pinta-kuiva iho. Luulen että näillä sen saisi rauhoittumaan.
  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 22. Avatar KatjaK /// 01/12/2015 / 14:58:00

  3-step puhdistusta haluaisin kyllä päästä testaamaan.

  Vastaa
 23. Avatar lotta seppälä /// 01/12/2015 / 15:02:04

  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi

  Vastaa
 24. Avatar laisa /// 01/12/2015 / 15:03:14

  Silmänympärysvoide tai uudistava vartaloöljy!

  Vastaa
 25. Avatar V /// 01/12/2015 / 15:05:47

  Haluaisin testata tuota Patyka Biokaliftin Remarquable Cleansing Oil -puhdistusöljyä, sillä olisi tosi hyvä löytää hellävarainen puhdistusaine, jolla saisi hyvin myös silmämeikin pois :)

  Vastaa
 26. Avatar Marika /// 01/12/2015 / 15:08:19

  http://kauppa.jolie.fi/product/989/patyka-biokaliftin-radiant-exfoliating-mask–kirkastava-kuorintanaamio Ehkä tämä voisi pelastaa talvisin oirehtivan ihoni!

  Vastaa
 27. Avatar huldamaria /// 01/12/2015 / 15:11:47

  voi ihanaa, kuulostaa tosi hyvältä t. toinen kuivaihoinen! http://kauppa.jolie.fi/product/991/patyka-biokaliftin-remarquable-cleansing-oil–puhdistusoljy tuota haluaisin kokeilla ehdottomasti! :-)

  Vastaa
 28. Avatar Samantha /// 01/12/2015 / 15:15:59

  Haluaisin kokeilla vartaloöljyä <3

  Vastaa
 29. Avatar Amanda /// 01/12/2015 / 15:30:38

  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi
  Tämä kuulostaa ihanalta!

  Vastaa
 30. Avatar Heta /// 01/12/2015 / 15:52:04

  http://kauppa.jolie.fi/product/1256/patyka-biokaliftin-ultimate-regenerating-oil–uudistava-vartalooljy

  Vastaa
 31. Avatar Jenni /// 01/12/2015 / 15:54:58

  Muutamia Patykoita olen testannut ja olen pitänyt. Nyt talven ollessa tuloillaan kiinnostaisi kokeilla kosteuttavaa naamiota.

  Vastaa
 32. Avatar Mulan /// 01/12/2015 / 16:24:43

  Oho, sääntöjen luku jäi vähän vaiheeseen, enkä linkittänyt haluamaani tuotetta. Eli tän haluaisin voittaa arvonnassa kokeiluun: http://kauppa.jolie.fi/product/989/patyka-biokaliftin-radiant-exfoliating-mask–kirkastava-kuorintanaamio

  Vastaa
 33. Avatar janika /// 01/12/2015 / 16:29:23

  tuo kolmivaiheinen puhdistus, erityisesti öljyputsari olisi varmasti ihana! :)

  Vastaa
 34. Avatar Nina /// 01/12/2015 / 16:32:51

  Ehdottomasti Patykan 3-step puhdistussetti kiinnostaa:) http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 35. Avatar Nina /// 01/12/2015 / 16:33:31

  Patykan 3-step puhdistussetti kiinnostaa todella paljon :) http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 36. Avatar Elisa /// 01/12/2015 / 16:40:10

  Patyka Absolis Huile Absolue -Öljyseerumi vaikuttaa mahdilta!

  Vastaa
 37. Avatar kisse /// 01/12/2015 / 16:44:46

  Patyka Biokaliftin Supreme Defence Fluid -Uudistava Kosteusemulsio Kasvoille!

  Vastaa
 38. Avatar Amanda /// 01/12/2015 / 16:50:16

  Ehdottomasti Lotus & Cotton Quenching Serum rauhoittava seerumi. Seerumit ovat korkean hintansa takia usein jääneet ihailun asteelle, joten olisi ihanaa testata, miltä tällainen ylellisyystuote tuntuu käytännössä kaiken hehkutuksen jälkeen! :-)

  Vastaa
 39. Avatar Jenni W /// 01/12/2015 / 16:58:41

  http://kauppa.jolie.fi/product/992/patyka-biokaliftin-delicate-cleansing-foam–puhdistusvaahto Tämä kuulostaisi omalle iholle sopivalta. Tällä hetkellä ainoa ei-luonnonkosmetiikkatuote kasvorituaalissa taitaakin olla puhdistus. :)

  Vastaa
 40. Avatar viiviK /// 01/12/2015 / 17:25:42

  http://kauppa.jolie.fi/product/1009/patyka-absolis-huile-absolue–oljyseerumi?nosto=nosto-productpage-4

  Kaikki öljyt on musta aivan ihania joten tätä testaisin! :)

  Vastaa
 41. Avatar ilona /// 01/12/2015 / 17:27:04

  Voiii haluaisin kokeilla näitä kaikkia! En ole vielä kokeillut mitään Patykan tuotteita, ja kyllä tuo 3 Step puhdistuspaketti herätti kiinnostukseni :) Valitsisin siis sen:
  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 42. Avatar nina /// 01/12/2015 / 18:04:36

  Voi ei, mä haluaisin testata kaikkia Patykan tuotteita! Ehkä eniten kuitenkin tota 3 step -settiä, tuntuu ettei nykyiset puhdistustavarat enää pelitä niin hyvin kuin ennen.

  Sain aikoinaan testiin pikkupurnukan Patykan kosteuttavasta naamiosta ja se oli ihan taivaallinen. En tosin tajunnut, että se oli naamio, vaan käytin sitä niin kuin tavallista kasvovoidetta… :-D No toimi niinkin mun superkuivalle iholle, joka oli kyllä tosi silkkinen silloin! Meinasin ostaa sen naamion täysikokoisena, mutta piheys iski. Ehkä ton alekoodin avulla voisikin…

  Vastaa
 43. Avatar EevaRG /// 01/12/2015 / 18:17:13

  Mulla odottaakin yksi purnukka Patykaa testivuoroaan, ja tällaiset arvostelut eivät ainakaan laske odotuksiani ;) Misellivesi olisi aika mielenkiintoinen, kun en ole koskaan sellaista vielä käyttänyt!

  Vastaa
 44. Avatar Sini /// 01/12/2015 / 18:24:28

  Juurikin tuota samaa trioa olisin kiinnostunut testailemaan. Olen vasta pikkuhiljaa siirtymässä luonnonkosmetiikan pariin ja minulla on hyvin samantyyppinen iho kuin sinulla, Ida, joten luulisin samojen juttujen toimivan myös itselläni. http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 45. Avatar oonaea /// 01/12/2015 / 18:31:02

  Käytiin tiimikavereiden kanssa Tiinan juttusilla Keidas by Lumossa tuossa pari kuukautta takaperin, ja Tiina juuri kehui tuon puhdistuskolmikon maasta taivaisiin! Joten ehdottomasti sitä olis päästävä testaamaan <3___<3 myös tuo seerumi vaikuttaa ihan mahtavalta! pitäisköhän ostaa itelle joululahja, hmmm…

  Vastaa
 46. Avatar Enni W /// 01/12/2015 / 18:44:27

  http://kauppa.jolie.fi/product/2008/patyka-sacred-lotus-face-cream–rauhoittava-kasvovoide

  Tätä olisi kiva kokeilla :-)

  Vastaa
 47. Avatar Piia /// 01/12/2015 / 18:56:13

  Tän kirjoituksen perusteella tarttuisin kyllä kans tohon 3 step -puhdistuspakettiin!

  Vastaa
 48. Avatar LauraL /// 01/12/2015 / 19:04:28

  Ainakin tää sun käyttämä puhdistussetti kiinnostaa kovasti, http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti. Vaikka kaikki tuotteet vaikuttaa ihanilta.

  Vastaa
 49. Avatar Eveliina /// 01/12/2015 / 19:05:22

  http://kauppa.jolie.fi/product/990/patyka-biokaliftin-intensive-moisturising-mask–kosteuttava-naamio
  Tätä mä haluaisin kokeilla! Oma iho tuntuu jatkuvasti jotenkin kuivalta ja kireältä, vaikka miten yrittäisi sitä hoitaa, joten ehkä kosteuttava naamio voisi auttaa.

  Vastaa
 50. Avatar Tiia /// 01/12/2015 / 19:32:00

  http://kauppa.jolie.fi/product/983/patyka-biokaliftin-radiant-eye-contour–silmanymparysvoide

  tämä olis varmaan huipputuote :)

  Vastaa
 51. Avatar Taru /// 01/12/2015 / 19:35:30

  Voi vitsi, kaikkea! Patyka ei ole vielä tuttu mutta tuo 3 vaiheinen puhdistus kiinnostaa. Munkin iho on todella haastava kylmään vuodenaikaan, onneks luonnonkosmetiikasta tuntuu olevan enemmän apua ja helpompi löytää toimivia tuotteita :)

  Vastaa
 52. Avatar Marika /// 01/12/2015 / 19:38:49

  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi
  Auttaisi varmasti kovasti kylmeneviin ilmoihin reagoivaa herkkää ihoani.

  Vastaa
 53. Avatar taru /// 01/12/2015 / 19:57:44

  Tuo kolmivaiheinen puhdistus kiinnostaisi kovasti. En ole Patykan tuotteita kokeillut ikinä, vaikka käytänkin ihonhoidossa ainoastaan luonnonkosmetiikkaa.

  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 54. Avatar Pauliina /// 01/12/2015 / 20:14:36

  Tota Patykan 3-step puhdistuspakettia olis mahtavaa päästä kokeilemaan :)

  Vastaa
 55. Avatar Veera Hursti /// 01/12/2015 / 20:38:53

  Kyllä tuo öljyseerumi houkuttaisi, sillä en ole ikinä käyttänyt mitään öljyä ihonhoidossa. Eikä opiskelijalla tuollaisia ole varaa ostaa vaikka kuinka niitä haluaisikin. Pakkaukset on muuten ihanan näkösiä

  Vastaa
 56. Avatar annae /// 01/12/2015 / 21:01:08

  Tätä sunkin hehkuttamaa seerumia ois ihan mahtavaa päästä testaamaan!
  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi

  Vastaa
 57. Avatar vraa /// 01/12/2015 / 21:09:00

  Mietin pitkään öljyseerumin ja kosteuttavan naamion välillä, mutta kosteuttava naamio vie ehkä voiton nyt kumminkin :)

  http://kauppa.jolie.fi/product/990/patyka-biokaliftin-intensive-moisturising-mask–kosteuttava-naamio

  Vastaa
 58. Avatar Laura /// 01/12/2015 / 21:11:20

  Haluaisin testata tota kolmivaiheista puhdistussettiä. Otsaani on jokusen aikaa sitten alkanut ilmestymään ärsyttäviä näppyjä, joten kiinnostaisi testata, miten tollanen huolellinen puhdistus tepsisi niihin. :)

  Vastaa
 59. Avatar Maisa /// 01/12/2015 / 21:14:40

  Onpa houkuttelevia tuotteita, näitähän haluaisi testata kaikkia! Ensimmäisenä valitsisin kuitenkin testiin tuon kuuluisan käsivoiteen. Minulla talvi näkyy/tuntuu aina ensimmäisenä käsissäni.

  Vastaa
 60. Avatar herttax /// 01/12/2015 / 21:18:16

  Luonnonkosmetiikka on minulle semiuusi tuttavuus, mutta esm Madaran olen todennut vallan toimivaksi. Patykaa en ole testannut, jote lähtisin liikkeelle tällä 3-step -paketilla

  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 61. Avatar Nnmr /// 01/12/2015 / 21:47:18

  Ihon hemmottelutuote olisi tarpeen. Tämä kuulostaa juuri siltä, mitä meikäläisen kuiva ja väsähtänyt nassu kaipaisi:

  http://kauppa.jolie.fi/product/990/patyka-biokaliftin-intensive-moisturising-mask–kosteuttava-naamio

  Vastaa
 62. Avatar Aino /// 01/12/2015 / 21:51:40

  Minua kiinnostaisi kokeilla tuota 3-step puhdistuspakettia: http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti Tällä hetkellä käytössä Logonan minttupuhdistusvaahto, olen pitänyt siitä kovasti mutta olen halunnut testata Patykan puhdistustuotteita jo jonkin aikaa :)

  Vastaa
 63. Avatar Laura /// 01/12/2015 / 21:54:37

  OMG! Toi puhdistusöljy olisi ihan unelma! *sydänsilmäemoji*x100

  Vastaa
 64. Avatar Petra /// 01/12/2015 / 21:59:55

  Kosteuttava vartaloöljy kuulostaisi varsinkin näin talvella kivalta kokeilla, sopivan kosteuttavat tuotteet tuntuu olevan välillä kiven alla ja kiva tuoksukin olisi niisä aina plussaa kuten myös vegaanius

  Vastaa
 65. Avatar Jansku /// 01/12/2015 / 22:14:36

  Blogisi perusteella meillä on aika samankaltaiset ihotyypit, joten tuo puhdistussettii kuulostaa kyllä täydelliseltä minun tarpeisiin!

  Vastaa
 66. Avatar Emm /// 01/12/2015 / 22:39:57

  Patyka Biokaliftin Repair Night Serum Korjaava Yöseerumi kuulostaa juuri siltä mitä ihoni tarvitsisi.

  Vastaa
 67. Avatar kristiinamt /// 01/12/2015 / 22:58:00

  Suosittelemasi Patykan lotus-cotton rauhoittava-seerumi olisi kiinnostava saada testiin vaikkakin aikas tyyris omaan budjettiini tällä hetkellä :)

  Vastaa
 68. Avatar Mari /// 01/12/2015 / 23:33:29

  Kallistun Lotus&Cotton-seerumin kannalle, iho on sen verran stressaantunut tällä hetkellä, että toi seerumi varmasti tekisi ihmeitä :)
  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi

  Vastaa
 69. Avatar Essi /// 02/12/2015 / 00:46:37

  Oih, tämä olisi varmasti todella hyvä mun älyttömän (talvi)kuiville ja elottomille kasvoille: http://kauppa.jolie.fi/product/988/patyka-biokaliftin-ultra-rich-radiant-face-cream–ravitseva-kasvovoide

  Ihana arvonta <3 tuo kolmivaiheinen puhdistus on kiinnostanut jo kuukausia, muta itsellä ei riitä budjetti, enkä usko että kyllä riittäisi kärsivällisyyskään päivittäisessä käytössä haha :-D oon todella huono panostamaan kasvojen puhdistukseen, yleensä teen sen nopeasti vain misellivedellä. Oletan että tuolla puhdistussarjalla siitäkin rutiinista tulee niin luksusta ettei haittaa käyttää aikaa siihen.. mutta silti luulen että itsellä menisi jokseenkin hermo kovin monivaiheiseen rituaaliin!

  Vastaa
 70. Avatar Maria /// 02/12/2015 / 07:07:03

  Rahoittava kasvovoide ois nyt mieluisin (ja myös erittäin tarpeellinen) juttu :)

  http://kauppa.jolie.fi/product/2008/patyka-sacred-lotus-face-cream–rauhoittava-kasvovoide

  Vastaa
 71. Avatar sannero/lempihetkiä. /// 02/12/2015 / 08:39:34

  Tuo kolmivaiheinen puhdustussetti kutkuttelis, etenkin hyvä kasvovesi ollut hakusessa pitkään!

  Vastaa
 72. Avatar Minna /// 02/12/2015 / 10:00:51

  Olen jo pitkään halunnut kokeilla tuota puhdistussettiä tai radiant eye contour silmänympärysvoidetta :)

  Vastaa
 73. Avatar Miia /// 02/12/2015 / 11:16:27

  Patykan kulttiöljyä olisi mahtavaa päästä testaamaan!

  http://kauppa.jolie.fi/product/1009/patyka-absolis-huile-absolue–oljyseerumi

  Vastaa
 74. Avatar Katri /// 02/12/2015 / 13:21:25

  Hehee kiva hehkutus. En ole itse testannut Patykaa, mutta vaikuttaa hyvältä. Tosin kalliilta. Seerumia voisin testata, koska omakin ihoni reagoi samoin talvella kuten sinulla.

  Vastaa
 75. Avatar Ripsiväriä Villasukissa /// 02/12/2015 / 13:31:21

  3-Step on ollut alusta alkaen suurin haaveeni kylppärin kaappiin.. Hinta vain on ollut se ikuinen kompastuskivi..
  Mutta jos vain yhden tuotteen saa valita, se olisi ehdottomasti tämä suhteellisen tuore tapaus, Sacred Lotus Face Cream -Rauhoittava Kasvovoide. Se kuulostaa aikas täydellisen hyvältä :)

  Vastaa
 76. Avatar Koo /// 02/12/2015 / 14:19:00

  Tätä haluaisin kaikkein mieluiten kokeilla: http://kauppa.jolie.fi/product/984/patyka-biokaliftin-repair-night-serum–korjaava-yoseerumi

  Vastaa
 77. Avatar kikke /// 02/12/2015 / 15:59:00

  toi kolmivaihe puhdistus setti kiinnostaisi.
  kikke at live.fi

  Vastaa
 78. Avatar HANNA /// 02/12/2015 / 18:08:17

  Vartaloöljy kiinnostaisi! :) En ole kokeillut Patykaa aikaisemmin juurikin korkeamman hinnan vuoksi.

  Vastaa
 79. Avatar Alva /// 02/12/2015 / 18:26:11

  Tuo puhdistustrio houkutteee kokonaisuutena eniten, niistä öljyä haluaisin kokeilla ehdottomasti. Puhdistusöljyjä en ole koskaan kokeillut, mutta voisin kuvitella sopivan mun iholle joka ei tykkää yhtään geeleistä, vaahdoista tai muutenkaan mistään puhdistusmaitoa vahvemmasta aineesta!

  Vastaa
 80. Avatar sannikas /// 02/12/2015 / 18:48:25

  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti [email protected]

  Vastaa
 81. Avatar Mönkkeli /// 02/12/2015 / 19:17:39

  Kolmivaiheinen puhdistusetti menis ehdottomasti testiin. Pintakuivan sekaihon pelastusta kaivattaisiin ja tätä on suositeltu hurjasti siihen vaivaan :).

  Vastaa
 82. Avatar s /// 02/12/2015 / 19:24:20

  Patyka 3-step puhdistuspaketti kiinnostaisi, etenkin se puhdistusöljy!

  Vastaa
 83. Avatar Minna /// 02/12/2015 / 19:53:13

  Patyka-sarjaa olen halunnut päästä kokeilemaan jo pitkään, hieman hinta on vielä hirvittänyt. Juuri tuo 3 step-puhdistuspaketti ja Absolis Huile Absolue-öljyseerumi olisivat kiinnostuksen kärjessä.

  Vastaa
 84. Avatar Aisha /// 02/12/2015 / 20:26:49

  Paljon kaikkea ihanaa löytyi tuolta! Mutta tällä hetkellä kiinnostaa erityisesti ihanalta kuulostava seerumi http://kauppa.jolie.fi/product/984/patyka-biokaliftin-repair-night-serum–korjaava-yoseerumi :)

  Vastaa
 85. Avatar Toinen Ida /// 02/12/2015 / 21:29:28

  Voi vitsit kun vaikuttaa kivoilta tuotteilta! Tuota esittelemääsi puhdistussettiä olisi huippua päästä testaamaan, mutta jos vain yhden tuotteen saisi valita niin tuo puhdistusöljy vaikuttaa vaikkein mielenkiintoisimmalta :–)

  Vastaa
 86. Avatar Mirajanita /// 02/12/2015 / 21:57:15

  Lotus-cotton seerumi vaikuttaa täydelliseltä kuivalle ja herkälle talvi-iholleni. Iso plussa vegaanisuudesta.

  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi

  Vastaa
 87. Avatar Hoo /// 02/12/2015 / 22:29:06

  Voi mitä ihanuuksia. Valinnanvaikeus iskee. Seerumia olisi mukava kokeilla, koska sellaista en vielä omista.

  Vastaa
 88. Avatar Jonna / Luonnonkaunis /// 02/12/2015 / 22:50:59

  Kolmivaiheista puhdistusta ehdottomasti! http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti
  Mutta jos pitää vain yksi tuote valita, niin puhdistusöljy. ;) http://kauppa.jolie.fi/product/991/patyka-biokaliftin-remarquable-cleansing-oil–puhdistusoljy

  Vastaa
 89. Avatar Oona /// 02/12/2015 / 23:02:16

  Jolien puhdistusöljyä http://kauppa.jolie.fi/product/991/patyka-biokaliftin-remarquable-cleansing-oil–puhdistusoljy pitäis päästä kyllä testailemaan! Iho kun jotenkin aina kiristyy ja kuivuu putsatessa. Käytössä on ollut vuoroin mitkäkin hellävaraiset ja kuivan ihon puhdistustuotteet, mutta sopivaa ei vaan ole vielä löytynyt. Josko tästä olisi apua ainaiseen naamakiristelyyn!

  Vastaa
 90. Avatar Hetta /// 02/12/2015 / 23:02:25

  http://kauppa.jolie.fi/product/989/patyka-biokaliftin-radiant-exfoliating-mask–kirkastava-kuorintanaamio?nosto=nosto-navigation-1

  Täydellinen kuorintanaamio ollut hakusessa jo jonkin aikaan. Tämä olisi varmasti tarpeen, mutta työttömänä kukkaro ei sitä salli itse ostamaan!

  Vastaa
 91. Avatar Paula /// 02/12/2015 / 23:04:12

  http://kauppa.jolie.fi/product/1179/iroisie-le-srum-prcieux–seerumi
  Tää seerumi varmastikin!

  Vastaa
 92. Avatar emilia /// 03/12/2015 / 00:54:41

  Tuo puhdistuspaketti mistä puhuit (http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti), kuulostaa kyllä älyttömän kivalta, ja tietenkin järkevintä oliskin hommata koko setti saman sarjan tuotteita. Jos vain yksi pitäisi valita, niin kokeilisin tuota puhdistusöljyä (http://kauppa.jolie.fi/product/991/patyka-biokaliftin-remarquable-cleansing-oil–puhdistusoljy), koska luulen että öljymäinen puhdistus vois sopia mun iholle :-)

  Vastaa
 93. Avatar miina /// 03/12/2015 / 01:18:12

  Juurikin tuota kolmivaiheista kasvojenpuhdistusta (http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti) olisi mahtavaa päästä kokeilemaan :-) mulla onkin just viittä vaille lopussa Laveran kasvojenpuhdistustuotteeni, joten tulis mahtavaan saumaan tilaisuus testata uutta luonnonkosmetiikkaa, hih.

  Vastaa
 94. Avatar veera /// 03/12/2015 / 01:25:39

  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi

  ^^^
  Ihan hirmuisesti houkuttelee tuo seerumi, kun näin talven tullen alkaa kasvojen iho kiristyä ja herkälle iholleni tuo varmaankin toimisi hyvin! :—)

  Kiinnostaisi kokeilla tuota puhdistuskolmikkoakin, melkoisen tyyriitä vaan ovat opiskelijan kukkarolle, heh….
  Suihkugeelin pakkaus on ihana, tosi FRESH!

  Vastaa
 95. Avatar Milja /// 03/12/2015 / 06:18:32

  http://kauppa.jolie.fi/product/1009/patyka-absolis-huile-absolue–oljyseerumi

  tämä kuulostaa ihanalle ja monikäyttöiselle, eli sitä olisi kiva testata :)

  Vastaa
 96. Avatar Nina /// 03/12/2015 / 06:35:41

  http://kauppa.jolie.fi/product/984/patyka-biokaliftin-repair-night-serum–korjaava-yoseerumi

  Haluaisin testata seerumia, sillä tällaista en ole aiemmin kokeillut.

  Vastaa
 97. Avatar Ilona /// 03/12/2015 / 09:30:15

  Tätä: http://kauppa.jolie.fi/product/983/patyka-biokaliftin-radiant-eye-contour–silmanymparysvoide ! Olen nyt päättänyt siirtyä pikkuhiljaa luonnonkosmetiikkaan, ja kävin jo tekemässä tilauksen Jolielle. Tämä jäi kuitenkin vielä uupumaan ostoskorista:)

  Vastaa
 98. Avatar *Kirsikka* /// 03/12/2015 / 11:56:47

  Time olisi ihana: http://kauppa.jolie.fi/product/1255/patyka-biokaliftin-supreme-defence-fluid–uudistava-kosteusemulsio-kasvoille

  Vastaa
 99. Avatar enni /// 03/12/2015 / 12:10:21

  Kokeilisin mieluiten tuota samaista Lotus & Cotton Quenching seerumia, koska minun iholla hyvin toimiva seerumi on vielä löytämättä:)

  Vastaa
 100. Avatar anna s. /// 03/12/2015 / 17:49:14

  http://kauppa.jolie.fi/product/1312/absolution-le-soin-regard–virkistava-silmanymparysvoide

  Vastaa
 101. Avatar kukkaisunelmia /// 03/12/2015 / 18:07:37

  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi Talvella ärtyilevä ja kuivuva ihoni voisi todella hyötyä tästä seerumista! :)

  Vastaa
 102. Avatar Hippu /// 03/12/2015 / 20:20:57

  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti
  Tätähän sitä olisi kiva kokeilla, kun nyt on pitemmän aikaa ihon kanssa kamppaillut. Ehkä jokin tällainen kunnolla puhdistava ”rituaali” auttaisi sekaihoani, joka on todella kuiva, mutta samalla rasvoittuva.

  Vastaa
 103. Avatar Minttu /// 03/12/2015 / 20:58:44

  Jo pitkään olen harkinnut tuota kolmivaiheista puhdistusta, mutta vielä pankkitili ei ole antanut myöden :)

  Vastaa
 104. Avatar Suvi- /// 03/12/2015 / 21:22:52

  Rauhoittavaa seerumia ikävälle iholleni, lisäksi öljyseerumia. Vaikka kiinnostaisi tuo kolmivaiheinen puhdistuskin… Äh, taas valintatehtävä :)

  Vastaa
 105. Avatar Emiliee /// 03/12/2015 / 22:32:32

  Haluaisin ehdottomasti päästä testaamaan PATYKA 3 Step-puhdistuspakettia. Tämä tulisi tarpeeseen!

  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 106. Avatar Anna /// 03/12/2015 / 22:33:11

  Hassua, mulla 3-step puhdistus ei toiminut lainkaan. Tai siis kyllähän meikit lähti, mutta ihosta tuli aivan järkyttävän kuiva ja kiristävä (vaikkei ihoni ole mitenkään erityisen kuiva)! Onneksi sain kalliit pullot myytyä eteenpäin, muuten olisi harmittanut. Tuota rauhoittavaa seerumia kokeilisin mielelläni

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/12/2015 / 22:40:53

   Oohhhoh, onpa jännää, tämä on eka negatiivinen kommentti mitä olen lukenut kyseisestä triosta. Tai olen lukenut sellaista, että aluksi oli hankala hiffata että vettä ei käytetä kuin vasta lopuksi yms, mutta en oo ikinä kuullut että olisi kuivattanut. Harmi! :-( onko sun iho tosi herkkä tai kuiva?

   Vastaa
 107. Avatar Sannamarianna /// 04/12/2015 / 00:45:27

  http://kauppa.jolie.fi/product/2005/patyka-witch-hazel-water-toning-lotion–tasapainottava-kasvovesi

  Vastaa
 108. Avatar aino t. /// 04/12/2015 / 03:58:24

  moikka!
  kaikki noi tuotteet näyttää ja kuulostaa esittelyn perusteella ihan mahtavilta, mutta mä kokeilisin varmaakin tätä seerumia: http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi

  Vastaa
 109. Avatar Olga /// 04/12/2015 / 11:59:29

  http://kauppa.jolie.fi/product/989/patyka-biokaliftin-radiant-exfoliating-mask–kirkastava-kuorintanaamio
  Aah, kirkastava, kuorinta ja naamio kuulostaa kaikki just siltä mitäkin iho kaipaa. Ja minä parasta, tossa naamiosta ei ole yhtäkään osaa jolle olisin allerginen – täydellistä!

  Vastaa
 110. Avatar OJ /// 04/12/2015 / 14:34:54

  http://kauppa.jolie.fi/product/988/patyka-biokaliftin-ultra-rich-radiant-face-cream–ravitseva-kasvovoide
  Ravitseva kasvovoide tulis tarpeeseen.

  Vastaa
 111. Avatar Anne /// 04/12/2015 / 15:56:27

  Normaalin ihon päivävoiden ois mun valinta. http://kauppa.jolie.fi/product/995/patyka-absolis-neroli-face-cream–paivavoide

  Vastaa
 112. Avatar hilkka /// 04/12/2015 / 15:59:20

  Tämä vaikutti mielenkiintoiselta :)
  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 113. Avatar retromoderni /// 04/12/2015 / 20:42:27

  Kärsin Epäpuhtauksista joten tahdon testiin 3- stepin puhdistuksen.

  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 114. Avatar iiris /// 04/12/2015 / 20:54:28

  Rauhoittavaa seerumia olis kiva päästä testaamaan.
  http://kauppa.jolie.fi/product/2007/patyka-lotus–cotton-quenching-serum–rauhoittava-seerumi

  Vastaa
 115. Avatar verita /// 04/12/2015 / 20:59:56

  http://kauppa.jolie.fi/product/1009/patyka-absolis-huile-absolue–oljyseerumi

  Vastaa
 116. Avatar Iida /// 04/12/2015 / 21:00:53

  Voiiii, kun haluaisin kokeilla ihan kaikkea! Mutta kaikista eniten ehkäpä tuota seerumia, koska en ole vielä koskaan käyttänyt mitään seerumia (!!!!!!) :D

  Vastaa
 117. Avatar Ulpu /// 04/12/2015 / 22:13:50

  Kolmen vaiheen puhdistus taitaisi olla ensisijainen, sitä en ole raaskinut hankkia, http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Myös huile absolue-öljyseerumi kiinnostaisi ja korjaava yöseerumi on ihana, sain siitä just Joliesta näytteen, säästäväisesti käytän kaikki tipat. :)Oikeastaan mulle kelpaisi kaikki sarjan tuotteet. :D

  Vastaa
 118. Avatar Nel /// 04/12/2015 / 22:38:03

  3 steppiä haluaisin testata! Vaikkakin kaikki kuulostavat mielenkiintoisilta!
  http://kauppa.jolie.fi/product/1788/patyka-3-step-puhdistuspaketti

  Vastaa
 119. Avatar Christa /// 10/12/2016 / 14:55:22

  Hei!

  Jostain syystä tuo Jolien alekoodi ei toimi heidän sivuillaan? Täällä kuitenkin lukee, että se on voimassa 15.12 asti :)

  Vastaa
 120. Avatar Christa /// 10/12/2016 / 14:56:01

  hahaha, se olikin väärä vuosi. Unohda edellinen kommentti siis!

  Vastaa
 121. […] Patykan 3-step -puhdistusrituaali on vakuuttanut mut aivan täysin. Käytin ennen tähän tutustumista pelkkää öljyä puhdistukseen, ja sekin kyllä toimii, mutta tämä on huomattavasti tehokkaampi vaahdon ansiosta. Katja Kokon Aidosti kaunis -teosta luettuani olen kyllä pohtinut, onko tässäkin kolmikossa juuri tuo vaahtoputsari liian voimakkaasti pesevä? Vielä ei ole tuntunut siltä, tarkkaillaan. Seuraavaksi voisin ostaa musliiniliinan kasvojenpuhdistusta tehostamaan, toimisi pelkän öljyputsarinkin kanssa. Patykan kolmikko on joka tapauksessa aivan hullun hyvä; todellista luksusta. Nämä käytän pihistellen viimeistä pisaraa myöten. Jolielta Patykan puhdistusöljy* 52€, Patykan puhdistusvaahto* 49€ ja Patykan hoitava kasvovesi* 49€. Lisää ihastuksestani täällä.  […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.