159cm

muoti
13 kommenttia

On kiva keksiä vaatekaapistaan uusia yhdistelmiä tai tapoja käyttää jotain vaatetta. En tiedä miksi, mutta olin jostain syystä ajatellut että tämä hame on vain kesäkäyttöön paljaiden säärien kaveriksi – ja tokihan se niin onkin parhaimmillaan – joten ilahduin, kun tajusin, että voi tätä käyttää talvellakin. Napitettu farkkuhame näyttää kivalta myös Martensenien ja neulepaidan kanssa.

H&M:n kaksi vuotta vanha merinovillapaita on ollut tosi kovassa käytössä eikä vielä näytä mitään kulahtamisen merkkejä, erittäin hyvä. Tuo talvitakki on neljä tai viisi vuotta vanha ja ollut kyllä aikoinaan hyvä ostos Lindexistä. Ketjuliikkeiden talvitakitkin voivat olla ihan kestäviä, kun tajuaa syynätä materiaalilaput eikä osta mitään halpoja sekoitteita, vaan etsii lämmittävää ja kestävää villaa.

Oon kuullut monesti, että näytän kuvissa tosi paljon pidemmältä mitä livenä, mutta näissä kuvissa en kyllä näytä milliäkään yli 159 senttiseltä! :-D Musta on ihan kummallista, että joku ajattelee mun olevan pitkä  ja sitten livenä kohdatessaan hämmästyy, kun olenkin aika lyhyt. Tai oikeastaan ajattelen, että olen ihan normaalin pituinen, ainoastaan pitkien ystävien seurassa tunnen itseni lyhyeksi.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Kiva asu! Ja minullakin on pari ketjuliikkeiden takkia, jotka ovat kestäneet vuosia. Joskus käy tuuri. Nimittäin on sitä historiassani myös ketjuliikkeiden takkeja, joista on esimerkiksi taskut ja vetoketjut hajonneet yhden talven aikana…

  Viimeiset pari vuotta olen yrittänyt löytää itselleni välikausitakkia paksun talvitakin ja ohuiden kesä-/kevät-/syksytakkien lisäksi. En vain tahdo löytää mieleistäni.

  1. Jee, kiitos Katri! <3

   Hahaa jooo, taskut repeää kyllä sisältä tosi helposti, mutta onneks ne on myös helppo parsia. Ja napit pitää miltei poikkeuksetta ommella uudelleen. Mutta muuten mulla on ollut suht hyvä tuuri, yksi ainoa ketjuliike-takki alkaa kolmen vuoden käytön jälkeen olla aika kaamea. Oon onneks katsonut laput tarkkaan, siksi oon välttänyt katastrofit! Mutta joo, vetoketjut, hrrr....

   Hmm, mulle tuli ekana mieleen omasta kaapista nahkatakki, mutta sähän olet vegaani, niin voi olla ettei nahkatakki ole ekana mielessä. Nyt on aika paljon ollu kaikkia kivoja pidempiä liehutakkeja, mutta ne on kyllä tosi usein sit ihan tosi ohuita.

  1. Kiitos Aisha! :-* Mites on, pidätkö itseäsi mininä vai ootko omasta mielestäs ihan normaalin mittainen, niin kuin mä olen omissa ajatuksissani useimmiten? :-D

 2. Tollasta hametta oon metsästänyt niin pitkään mutta ei vaan nappaa! Mutta ihanan näköinen asu! :-)

  1. No voihan nenä, toivotan onnea metsästykseen!! Luulis että viimeistään keväällä näitä sitten taas löytyy. :-) Kiitos!

 3. Farkkuhame ja martensenit on superkiva yhdistelmä, tykkään! :–)

 4. Rakastan merinovillatuotteita! Viiden kohdalla kannattaa kuitenkin olla tarkka moulingin osalta, missä suurin osa merinovillalampaista joutuu puuduttamatta kokemaan peräukon ympäröivän ihon poiston vain kärpästen muninnan ehkäisemisen vuoksi vaikka muitakin tapoja olisi koko pulma ratkoa! En tiedä oletko ollut tästä tietoinen mutta ehdotan tutustumaan aiheeseen!