Puhdistava mutanaamio

kauneus, luonnonkosmetiikka
6 kommenttia

Olen löytänyt uuden lempparinaamion!

Nimittäin Sosarin Misty Sea Mud Maskin, jonka ostin jokin aika sitten Kimpuresta. Kimpure myy luonnonkosmettikkaa Seelen yhteydessä, siinä samassa rakennuksessa Kuninkaankadulla, josta löytyy myös mun lempparikauppa Inch.

Misty Sea Mud Maskia suositellaan erityisesti kuivalle ja herkälle iholle, vaikka se sopiikin kaikille ihotyypeille. Muta kiihdyttää verenkiertoa ja mua varoiteltiinkin, että varsinkin ekan käyttökerran jälkeen saattaa alkaa väsyttää. En ole huomannut suurempaa väsymystä, sillä käytän naamioita muutenkin aina vain iltaisin, jolloin väsymys onkin tervetullutta. Muta syväpuhdistaa ihoa, kuorii kuivaa pintasolukkoa ja kosteuttaa.

Kimpuressa ohjeistettiin hyvin naamion käyttöön – jos olisin ostanut naamion ilman ohjeita, en olisi todellakaan tiennyt mitä tehdä. Naamio nimittäin lämmitetään kuumassa vesihauteessa ennen kuin sitä levitetään kasvoille. Muutama minuutti esim. lavuaarissa kuumassa vedessä riittää. Varmista, että korkki on kunnolla kiinni, muuten purkkiin menee vettä, heh.

Mutanaamiota levitetään kasvoille reilu kerros, annetaan vaikuttaa 10-15 minuuttia, mutta ei anneta kuivua kasvoille. Jos naamio alkaa kuivua vaikutusaikana, voi sitä kostuttaa vähän sormilla. Pois pestessä kannattaa hieroa naamio pois pyörivin liikkein veden kera.

Mun iho on tykännyt tästä mutanaamiosta ihan hulluna, kasvoista tulee hehkuvat ja ihosta kirkkaampi. Pienet epäpuhtaudet kuivuu ja ihon kuivat kohdat kuoriutuu pois ja toisaalta kosteutuu mudan vaikutuksesta. Olen ennenkin hehkuttanut savinaamiota ja sen sopivuutta epäpuhtaalle iholle. Muta- ja savinaamio eroavat toisistaan ilmeisesti siinä, että muta kerätään meren pohjasta ja savi maanpinnasta. Korjatkaa jos olen väärässä, näin ymmärsin. Tämä Sosarin mutanaamion muta kerätään Virosta ja kaikki tuotteet valmistetaan käsin. Yhtä seikkaa lukuunottamatta aivan täydellinen tuote – se yksi juttu on haju. Lämmin muta tuoksuu nimittäin…. mielenkiintoiselta.

Naamiolla oli hintaa 26,95€ /150ml Kimpuressa.

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Olen myös kova muta- ja savinaamioiden fani! Olisi muuten aivan ihanaa laittaa lämmin naamio kasvoille, viileät asiat iholla (esim. rasvat) ovat inhottavia :D Siskoni ei tykkää kuivuvista naamioista, pitää vinkata tuosta hänelle :)

    1. Niin mäkin!! :-D Ja joo toi on kyllä mukava, kun se tosiaan ekana lämmitetään. :-)

  2. Hei! Joulun pitäisi olla mukava, rakkauden ja rauhoittumisen hetki. Koska kaikille se ei sitä ole, esimerkiksi taloudellisista syistä, halusin tehdä asialle jotain. Niinpä päätin ottaa osaa perinteiseen Pelastusarmeijan joulupatakeräykseen. Keräys toimii myös netissä, ja perustinkin sinne oman nettipadan, jonne voi tehdä pienen taikka suuren lahjoituksen. Lahjoitukset päätyvät mm. vähävaraisille lapsiperheille, pienituloisille eläkeläisille, työttömille ja työkyvyttömille, syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille sekä ruoka-apua tarvitseville opiskelijoille. Yhdelle ihmiselle joulun tuominen jokaiselle on melko iso pala purtavaksi, (lukuunottamatta Joulupukkia) joten päätin haastaa kaikki seuraamani blogit mukaan tukemaan vähäosaisia. Nettipadan osoite löytyy täältä: http://oma.pelastusarmeija.fi/joulupata/12-3601 ja lisätietoa keräyksestä osoitteesta: http://www.joulupata.fi/tietoa-kerayksesta Kiitos ja ihanaa joulun odotusta.

    1. Heippa Roosa-Maria!

      Kiva ja tärkeä idea sinulla :-) Mä olen töiden kautta mukana Joulupuu-keräyksessä jossa lahjoitetaan konkreettisia lahjoja vähävaraisten lasten perheille. Tapoja auttaa on onneksi tosi monia, kun vähän viitsii selvitellä ja nähdä vaivaa, niin jokainen löytää varmasti tavan auttaa.