Luonnonkosmetiikan ystävämyynti Keidas by Lumossa 15.12.15 klo 14-19

kauneus, luonnonkosmetiikka
5 kommenttia

Save the date:

YSTÄVÄMYYNTI KEIDAS BY LUMO

Keidas by Lumossa järjestetään tiistaina 15.12. ihana luonnonkosmetiikan ystävämyynti klo 14-19. Tilaisuus on avoin kaikille.

Luvassa on jouluisen tunnelman lisäksi huikeita tarjouksia, pientä naposteltavaa, livemusiikkia ja jouluisia lahjaideoita. Lisäksi tarjolla on nopeimmille on tarjolla kosmetologi Miian minihemmotteluhoitoja (jonne voit varata ajan TÄÄLTÄ). Valittavana on intialainen päähieronta tai hemmotteleva minikäsihoito, molempien kesto on 20 minuuttia ja hinta 15€ (!!). Jos et ole raaskinut vielä ostaa pidempiä hoitoja, niin tässäpä ihana tilaisuus kokeilla hoitoja edullisesti. Varaa hoito 15. päivän kohdalta, sieltä löytyy nuo ystävämyynti-vaihtoehdot.

Ystävämyynti järjestetään yhdessä Suomen Luonnonkosmetiikan tukun ja Miraz Traidingin kanssa. Tarjouksia luvassa mm. Nafhalta, Unique Haircarelta, Dabba kukkaisvesiltä, Zuii Organicsilta ja HURRAW-huulivoiteilta.

Nähdäänkö siellä? Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtumaan TÄÄLLÄ.

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Siis hitto ainoo viikonpäivä kun oon juuri tuon ajan koulussa! Olisi intialainen päähieronta tehnyt terää näille mun päänsäryille D: Ja olisin voinut Dabbaa ostaa testattavaksi. Oi miksi!

    1. No voi eiiikä! Siis miten tylsästi osuikaan samalle hetkelle, kurjuus!! :–((

  2. Itse en juuri tiistain ystävämyyntiin ole menossa, mutta tänään kävin varmaassa ensi viikon torstaille ajat kasvohoitoon sekä meikkiopastukseen :) Elämäni ensimmäiset kosmetologikäynnit siis edessä! Hiukan on jo perhosia vatsassa, mutta erittäin luottavaisin mielin olen menossa. Paikka vaikutti juuri sellaiselta, missä haluaisinkin asioida…:) Ihanaa!

    1. Harmi ettet tuu Ystävämyyntiin, mutta IHANAA, kasvohoito ja meikkiopastus <3 Mullakin on huomenna kasvohoito Keitaassa, en malta oottaa. Siellä on niin ihana tunnelma.

  3. Voi hitsi missasin tän ihan tyystin. Oma työ on joulun alla niiin kiireistä. Voisikohan tän järjestää nyt uudestaan tammi-helmikuussa? Olisi nimittäin luonnonkosmetiikalle tarvetta!