Kaunis seinäkalenteri vuodelle 2016

sisustus
14 kommenttia

* Yhteistyössä Kanelikauppa & Kanelimaan Hanna-Riikka

Hanna-Riikka Heikkilän kuvitukset ovat aina olleet mun mieleen. En muista enää yhtään, missä näihin ensikertaa törmäsin, mutta tyyli ja värivalinnat ovat aina miellyttäneet silmääni. Multa löytyy Kanelimaan Hanna-Riikan suunnittelema vihko ja useat synttärionnittelut olen kirjoittanut hänen suunnittelemiinsa kortteihin. Nyt olen ihastellut Tampereen Rautatieaseman aulan ikkunoiden kauniita kuvituksia – ne tunnistaa jo kaukaa Hanna-Riikan tekemiksi. Työmatkani varrella on Arelan liike, jonka ikkunoita koristaa myös ihanat piirrokset, kenenkäs muun kynästä kuin Hanna-Riikan. Jos työt eivät ole tuttuja, niin täältä löytää kuvia.

Siispä otin innolla vastaan Kanelimaan seinäkalenterin vuodelle 2016.

Vitsit että rakastankin kauniita paperitarvikkeita; vihkoja, kirjepapereita, kalentereita ja kortteja. En usko että tulen koskaan luopumaan paperisesta kalenterista ja huomaan usein miettiväni, että olisipa mulle seinäkalenteri, josta tarkistaa nopeasti mikä viikko nyt on meneillään (nykyisessä kalenterissani ei ole merkitty viikkoja numeroin). No nyt on! Ja tästä voi sitten vuoden kuluttua askarrella kortteja tai vaikka laittaa näteimmät kuvitukset kehyksiin.

Tässä aamut, päivät, illat, yöt -kalenterissa on kauniin raikas ja oivaltava sävymaailma ja muutenkin nätti ja selkeä kuvitus. Kalenteria myy Weecos ja sen voi tilata myös Hanna-Riikan omasta verkkokaupasta, Kanelikaupasta. Kanelikaupan tilaukset hoituu kätevästi mailitse.

Oon tällä ja viime viikolla vastannut kolmeen kalenteri-kysymykseen, jotka ovat alkaneet kaikki menneet jotenkin tämän tyylisesti ”Ida tiiätkö mitään kivaa kalenteria ensi vuodelle, kun sulla on aina niin nättejä kalentereita…?” Ihan parasta, tiedän todellakin parit oikein hyvät vinkit! Tässä on ykkösvinkkini seinäkalenterin suhteen, mukana kannettaviin kalentereihin voidaan palata hetken kuluttua. Kalenterit on mun lemppareita, joten ihanaa että muhun luotetaan tämän asian suhteen! :-D

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ooo onpa kaunis kalenteri! Ääks en malta oottaa postausta mukana kannettavista kalentereista! :-D viime viikonloppuna käytin melkosesti aikaa kalenterin ettimiseen mutta sopivaa ei löytyny! Sunkin blogista yritin katella oisitko jo vinkannu jostain kivoista

  1. No eikö ookin! :-)

   Hahaa mahtavaa! :-D En oo vinkannu tälle vuodelle vielä, mutta pian vinkkaan! Viikonloppuna luultavimmin!

 2. Kiitti vinkkauksesta, pistin heti tilaukseen:-) Tollaset kauniit arkitavarat on ihania

  1. Jee mahtavaa! Niin mustakin; kauniit käyttöesineet on parasta mitä tiiän.

  1. Oi ihan mahtavaa! :-)

   Mulla oli tän vuoden Saara Helkalan ihana juliste, jossa on kaikki vuoden päivät, mutta siihen ei voi tehdä mitään merkintöjä, joten tämä tulee tarpeeseen sen puolesta. Niin nätti kalenteri, sävyt on mun mieleen.

  1. No eikö ookin!! <3 Ja hei, toihan ois hyvä idea myös mun vanhemmille, niillä on keittiössä se ööööö kierrätyskalenteri? Siis se joku roskakalenteri :D Hahhaa.

 3. Tälle vuodelle haaveilin Hanna-Riikan kalenterista, mutta äitini on ostanut jo monta vuotta peräkkäin Kisu ry:n seinäkalenterin meille joululahjaksi ja se on toiminut meillä ihan hyvin vaikka onkin aika pieni.

  Mukana kannettavan kalenterin kanssa olen huomattavasti tarkempi; tällä hetkellä on paniikkikäytössä JHL:n kalenteri, mutta vihaan pystysuunnassa olevia kirjausalueita päiville (mitkä niiden oikeat nimet ovat?) En myöskään haluaisi kalenteriini kellonaikoja ja muistiinpanotilaa saisi olla ihan mukavasti erikseen. Ja vielä pitäisi olla silmää miellyttävä! Olenko pikkasen taas vaativa ;)

  1. Voi että, kuulostaa ihan perusvaatimuksilta mun makuuni! :-D Noiden lisäksi kaipailen vielä jotain tavallisesta poikkeavaa; että kalenteri olisi hauska ja ilahduttaisi jokaisena päivänä. Mutta siis jep, sellaiset pystysuuntaiset palstat (?!) on tosi ärsyttäviä! Hahah, toivottavasti löydät kivan kalenterin jossain välissä. Mä vinkkailen pian omat lempparini, vaikka mulla onkin jo kalenteri ens vuodeksikin.

   1. Olisi kyllä valtavaa plussaa jos kalenteri olisi hauska ja pirteät värit voisivat toimia myös hyvin kaamoksen keskellä! Odottelen innolla vinkkauksiasi, ties vaikka löytäisin sieltä itselleni ensi vuoden kumppanin ;)