Pikkujoulumeikki Lumossa

kauneus, luonnonkosmetiikka
3 kommenttia

Huh, joulu alkaa häämöttää ja siinä samalla moni saa taiottua itselleen kamalan lahjastressin. Koska mulla oli viime vuonna itselläkin jossain määrin tukalat paikat lahjojen keksimisen suhteen (vaikka rakastan antaa lahjoja ja keksiä niitä!), ajattelin vinkata teille yhdestä ideasta jo nyt. Mulla ja mun ystävillä ei ole tapana laittaa toisillemme lahjoja jouluna, mikä kyllä helpottaa stressiä kovasti – joskus olisi kuitenkin kiva tehdä jotain spessumpaa yhdessä ja päättää, että olkoon tämä nyt meidän joululahjamme toisillemme. 

Vinkkaan teille Lumon meikki-illasta, joka on täydellinen lahjaidis kaverille tai kaveriporukalle, äidistä ja siskoista nyt puhumattakaan. Moni meistä kaipaa hemmottelua keskelle pimeää syksyä, joten joululahjahan voi olla se, että vietätte kivalla porukalla etkoiluja taikka pikkujouluja luonnonkosmetiikan parissa Lumossa.

Lumo on suloinen ekokampaamo Palomäentiellä Pyynikillä, raikas ja ihana. Putiikin omistaja Tiina on älyttömän mukava ja helposti lähestyttävä ja auttaa mielellään kaikissa meikkipulmissa. Lumon valikoimasta löytyy mm. Mia Höytöä, Less is Morea, Zuiin ja Couleur Caramelin meikkejä, Kure Bazaarin kynsilakkoja ja muutamia muita luonnonkosmetiikan helmiä. 

Tyttöjen illan aikana pääsee siis tutustumaan ystävän / ystävien kanssa meikkisarjoihin sekä testailemaan tuotteita. Tiina tekee osallistujille pikameikit (jolloin paino voi olla esim. silmissä tai huulissa – hyvä idis pyytää se smokey eyes jos se ei vielä itseltä onnistu, mutta halu oppia on kova). Illan aikana Lumossa on myös tarjolla pientä herkkua ja kaikki tuotesarjat -10% alennuksessa. Jokaiselle osallistujalle on luvassa myös yllätyslahja, joten tämä on vähän spessumpi juttu kuin perusmeikin teko ammattilaisella. Ihanaa hengailua ja kiinnostavaa luonnonkosmetiikkaa. 

Kure Bazaarin jouluiset sävyt,
oih mikä täydellinen punainen ja ihana hopea!

Nämä ovat niitä Zuiin uutuuspunia, sheer stickejä!
Alla mulla on oranssinpunaista sheer stickiä, täällä kirkkaanpunaista versiota. 

Ihanan värinen luomiväri – marjapuuron sävyinen luomiväri on ihan täydellinen tämmöiselle luomivärialoittelijalle
– voin sutia pelkästään tätä yhtä väriä luomilleni ja lopputulos on kiinnostava. 


Minä ja Linda mennään testaamaan meikki-ilta ennen Itsenäisyyspäivän rientoja ja olkoon tämä nyt meidän joululahjamme. Ilta kustantaa 2-4 henkilön porukalta 35€/hlö ja 5-10 henkilön porukalta 25€/hlö. Ei paha, kun siihen kuuluu opetusta, meikki ja naposteltavaa – sekä se yllärilahja! Aikaa varataan 2-3 tuntia ryhmän koosta riippuen ja ilta on räätälöitävissä juuri teidän porukkanne tarpeisiin sopivaksi. Jos kaikki kaipaavat esim. apua täydellisen meikkipohjan tekoon, onnistuu varmasti, kun vaan vinkkaa toiveen etukäteen. :-) Tässäpä ihan mahtava tapa tutustua luonnonkosmetiikkan ammattilaisen avustuksella. Tiina on itseasiassa ollut juuri se tyyppi, kenen avulla löysin täydellisen meikkivoiteen Zuiilta ja tutustuin ylipäätään Zuiin meikkeihin.

Ajanvaraus ja tiedustelut numerosta: 0445140018 / Lumo. Kurkkaa nettisivut täältä


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi vitsit miten kivalta kuulostaa! Onkohan tällästä pakettia saatavilla jossain päin Helsinkiä, meinaa kiinnostais tosi paljon – ja nimenomaan luonnonkosmetiikalla :-)