#playtype

sisustus
2 kommenttia

Ihana Katoko -putiikki lähetti mulle pari kivaa juttua uuteen kotiin ja tässä näette niistä pari; Playtypen kipot! Yksinkertaisuus miellyttää kovasti ja minusta on ihanaa, että kippoja saa kirjainten lisäksi myös esim. &-merkillä ja kysymysmerkillä. I on kirjaimena vähän tylsä tämmöisissä jutuissa, muistan olleeni aika kade kaikille joiden nimi alkoi jollakin hienonmallisella kirjaimella (X, K, W, H, A, E jne.) josta saattoi sitten teettää itselleen nimikirjankorun. I-kirjain voisi näyttää vähän hölmöltä yksinään ketjussa, idea ei välttämättä tulisi selväksi ensivilkaisulla. Siksipä ei siis tehnyt mieli valkata Playtypen valikoimasta omaa nimikirjanta, vaan jotain ihan muuta! Klassinen VentiQuattro-fontti iskee muhun tässä yhteydessä The Wave Bold -fonttia enemmän, mutta kummastas te tykkäätte? 

Tähän aikaan vuodesta alkaa jo ajatella kaiken joululahjat mielessä pitäen, joten tässä olis taas yksi pieni lahjavinkki, jos tietää lahjansaajan sisustusmaun :-) Naputtelen teille huomiseksi postauksen, jossa on toinen, hippasen erilaisempi ja aineeton joululahjavinkki – pysykääs siis kuulolla!


Seuraa Blogilistalla / Tilaa Bloglovin’:ssa / Seuraa Facebookissa

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.