MIA HÖYTÖ COSMETICS

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , ,

Mainitsin aiemmin, että sain testiini ihanaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa, luksusluonnonkosmetiikkaa, jos minulta kysytään. Kyseessä olevat tuotteet kantavat nimeä Mia Höytö Cosmetics. Sarja on Suomessa suunniteltu ja valmistettu ja luonnokosmetiikkasarjalla on myös Ecocert-sertifikaatti. 

Sarjaan kuuluu viisi tuotetta: Kaunis-puhdistusgeeli, Ihana– ja Unelma -kasvovoiteet, Valo-silmänympärysvoide sekä Silkki-vartalovoide. Omat suosikkini ovat Kaunis, Ihana ja Unelma, joten keskityn tässä postauksessa niihin. 

MIA HÖYTÖ kaunis kasvojenpuhdistusgeeli

Jos joskus on joutunut pettymään luonnonkosmetiikan kohdalla outoihin koostumuksiin, tympeisiin hajuihin ja tylsään pakkaussuunnitteluun, ei Mia Höydön kohdalla tarvitse pelätä moisia. Pakkaussuunnittelu on kauniin skandinaavinen, näillä puteleilla kehtaa lähteä valloittamaan maailmaa. Tuoksultaan tuotteet ovat kaikki melko mietoja ja mitä tulee koostumuksiin – huh! Toimivia ja normaaleja, ei outoja ohuita litkuja. Kaunis-geelipuhdistusaine pesee meikin huolellisesti pois iholta ja minä hypin riemusta, sillä myös silmämeikki lähtee ongelmitta! Olen varsinainen laiskimus sillä en koskaan jaksa putsata silmiä erikseen ripsiväristä. Siksi on varsinaista luksusta, jos kasvojenpuhdistusaine tepsii silmiinkin kuivattamatta niitä. 

Mia Höytö kasvorasvat

Ihana ja Unelma ovat molemmat tosi hyviä kasvovoiteita. Ihana on pikkuisen kevyempi mitä Unelma ja käytänkin Ihanaa päivällä meikin alla ja Unelmaa yövoiteena. Molempia riittää yksi painallus kosteuttamaan koko kasvot ja kumpikin rasva imeytyy nopeasti. Ainakin Zuiin meikkivoide ja Ihana-kasvovoide ovat täydellinen kombo. Koska olen löytänyt monia toimivia yövoiteita luonnonkosmetiikan valikoimista, panostaisin jatkossa hyvään päivävoiteeseen ja ostaisin Ihana-voidetta kun edellinen loppuu. Jos taasen ei ole onnistunut löytämään tarpeeksi kevyttä fiilistä jättävää, mutta silti tosi tehokkaasti kosteuttavaa yövoidetta, suosittelen Unelmaa. Opiskelijalle Mia Höytö Cosmetics on aika hintava tuotesarja, mutta voisin kuvitella jatkossa ostavani tuota Ihana-voidetta, sillä mun on ollut hankala löytää meikin alle soveltuvaa voidetta. Nämä kyllä todella ovat sitä arjen luksusta, näyttävät oikein edustuskelpoisilta kylpyhuoneessa! 

Linkkasin tuotteet Weecosin puolelle, josta Mia Höytöä voi tilailla kotiin. Jos haluat käydä testaamassa tuotteita ennen ostopäätöstä, suuntaa Lumoon. Valo-silmienympärysvoiteesta en kirjoittanut vielä mitään siksi, että minulla ei ole oikein mitään vertailupohjaa muihin silmänympärysvoiteisiin. Ei kai 22-vuotiaan tarvi sellaisia vielä käyttää…..? Tosin olen kyllä meikannut 13-vuotiaasta asti, että hmm? Silkki-vartalovoidetta ei ihoni vielä kaipaa, mutta kuulette varmasti fiiliksiäni siitä kun ilmat kylmenevät ja ihoni alkaa kaivata kosteutusta. 

8 kommenttia

 1. Avatar Janna /// 31/10/2013 / 17:29:28

  Mun weecos tilailut ainakin sujui mallikkaasti ja nopeasti :).

  Kokeilin tuota Mia Höytyä mutta itselläni on niin rasvoittuva iho, joten tuo voide on turhan tuhtia. Mutta tuohon kysymykseesi, että kannattaako 22-vuotiaan käyttää silmänympärysvoidetta niin kyllä mulle kosmetologi on sellaista jo suositellut tuossa iässä.. Mutta myönnettäköön että usein laiskuus iskee enkä ole jaksanut käyttää sitä :D Kommentoi tätä suositustaan sillä että käyttö on jo ennalta ehkäisevää.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 31/10/2013 / 18:31:20

   Hei loistavaa!:—))) ihana kuulla.

   Oi vitsit, nojoo, uskon, koska tämä kyllä kosteuttaa tehokkaasti ja tuo Unelma etenkin on aika tuhti, siksi käytänkin sitä öisin. Mulla on myös rasvoittuva iho, mutta Ihana sopii silti tosi hyvin :-) Talvisin sisätiloissa iho pukkaa rasvaa vaikka käyttäis mitä rasvoja alla….

   Heeh ja totta, tuostakin asiasta tuntuu olevan monta koulukuntaa, että ketäs nyt sitten uskoa!

   Vastaa
 2. Avatar JonnaH. /// 31/10/2013 / 19:50:23

  Itse nyt 36-vuotiaana jossittelen, miksi en aloittanut sitä silmänympärysvoiteen käyttöä kaksikymppisenä, pitikin aloittaa vasta kolmekymppisenä, nyt saa sitten maksaa veroja siitä…

  Mia Höytyn tuotteille iso sydän täältäkin!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 01/11/2013 / 14:45:55

   No tuokin on kyllä ihan totta :- D ei sitä voi sitten jälkeenpäin kuin pohtia että mitäs olis mahtanut tapahtua jos olisin/en olisi käyttänyt silmänympärysvoidetta……

   Jee, ne ovat ihania! :- )

   Vastaa
 3. LEMPIKOSMETIIKKA 2013 | 365 days with Ida /// 29/12/2013 / 18:58:45

  […]  Mia Höytö – Unelma-voide*  toimii, noh…. kuin unelma. Se imeytyy nopeasti iholle, vaikka onkin tarpeeksi paksu kosteuttamaan talven kuivattamaa ihoa yön ajan. Kaunis puteli sopii hyvin kylppäriin, tuoksu on kevyt ja miellyttävä ja yhdellä painalluksella saa tarpeeksi rasvaa koko kasvojen alueelle. Väittäisin, että tuote on myös suhteellisen riittoisa joka tasapainottaa aavistuksen korkealta tuntuvaa hintaa. Lisää Mia Höytö -fiiliksiä TÄÄLLÄ.  […]

  Vastaa
 4. […] lähestyttävä ja auttaa mielellään kaikissa meikkipulmissa. Lumon valikoimasta löytyy mm. Mia Höytöä, Less is Morea, Zuiin ja Couleur Caramelin meikkejä, Kure Bazaarin kynsilakkoja ja muutamia muita […]

  Vastaa
 5. […] Mia Höytö -sarjan ihonhoitotuotteet ovat minulle entuudestaan tuttuja, mutta sarjan uusimpiin kuuluvaa seerumia pääsin testailemaan vasta pari kuukautta sitten. Lumous-seerumi lupaa kiinteyttää ja silottaa ihoa sekä kostetuttaa pitkäkestoisesti – ja sitä se todella tekee. Tämä on täydellinen seerumi päiväkäyttöön; se imeytyy nopeasti, eikä se tee ihosta rasvaisen tuntuista. Kun seerumia pumppaa kädelle, tuote alkaa imeytyä samantien, joten suosittelen olemaan nopsa tätä levittäessä! :-D Koostumus on jännästi aavistuksen vaahtoava ja liukas, ei ollenkaan öljyinen vaikka INCI-listasta löytyy mm. arganöljy. Siinä saattaa olla yksi syy siihen, miksi ihoni tuntuu tykkäävän tästä, olenhan arganöljyn vannoutunut käyttäjä. Lumous-seerumin löydät täältä. *  […]

  Vastaa
 6. […] esim. Lumous-seerumi joka nousi viime talvena ihoni lemppariksi, Pumpuli-käsivoide, sekä Unelma ja Ihana -kasvovoiteet, joista molemmista pidän. Nämä ovat olleet alusta asti Lumon valikoimissa, eikä ihme, sillä […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.