MIA HÖYTÖ COSMETICS

kauneus, luonnonkosmetiikka
8 kommenttia

Mainitsin aiemmin, että sain testiini ihanaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa, luksusluonnonkosmetiikkaa, jos minulta kysytään. Kyseessä olevat tuotteet kantavat nimeä Mia Höytö Cosmetics. Sarja on Suomessa suunniteltu ja valmistettu ja luonnokosmetiikkasarjalla on myös Ecocert-sertifikaatti. 

Sarjaan kuuluu viisi tuotetta: Kaunis-puhdistusgeeli, Ihana– ja Unelma -kasvovoiteet, Valo-silmänympärysvoide sekä Silkki-vartalovoide. Omat suosikkini ovat Kaunis, Ihana ja Unelma, joten keskityn tässä postauksessa niihin. 

MIA HÖYTÖ kaunis kasvojenpuhdistusgeeli

Jos joskus on joutunut pettymään luonnonkosmetiikan kohdalla outoihin koostumuksiin, tympeisiin hajuihin ja tylsään pakkaussuunnitteluun, ei Mia Höydön kohdalla tarvitse pelätä moisia. Pakkaussuunnittelu on kauniin skandinaavinen, näillä puteleilla kehtaa lähteä valloittamaan maailmaa. Tuoksultaan tuotteet ovat kaikki melko mietoja ja mitä tulee koostumuksiin – huh! Toimivia ja normaaleja, ei outoja ohuita litkuja. Kaunis-geelipuhdistusaine pesee meikin huolellisesti pois iholta ja minä hypin riemusta, sillä myös silmämeikki lähtee ongelmitta! Olen varsinainen laiskimus sillä en koskaan jaksa putsata silmiä erikseen ripsiväristä. Siksi on varsinaista luksusta, jos kasvojenpuhdistusaine tepsii silmiinkin kuivattamatta niitä. 

Mia Höytö kasvorasvat

Ihana ja Unelma ovat molemmat tosi hyviä kasvovoiteita. Ihana on pikkuisen kevyempi mitä Unelma ja käytänkin Ihanaa päivällä meikin alla ja Unelmaa yövoiteena. Molempia riittää yksi painallus kosteuttamaan koko kasvot ja kumpikin rasva imeytyy nopeasti. Ainakin Zuiin meikkivoide ja Ihana-kasvovoide ovat täydellinen kombo. Koska olen löytänyt monia toimivia yövoiteita luonnonkosmetiikan valikoimista, panostaisin jatkossa hyvään päivävoiteeseen ja ostaisin Ihana-voidetta kun edellinen loppuu. Jos taasen ei ole onnistunut löytämään tarpeeksi kevyttä fiilistä jättävää, mutta silti tosi tehokkaasti kosteuttavaa yövoidetta, suosittelen Unelmaa. Opiskelijalle Mia Höytö Cosmetics on aika hintava tuotesarja, mutta voisin kuvitella jatkossa ostavani tuota Ihana-voidetta, sillä mun on ollut hankala löytää meikin alle soveltuvaa voidetta. Nämä kyllä todella ovat sitä arjen luksusta, näyttävät oikein edustuskelpoisilta kylpyhuoneessa! 

Linkkasin tuotteet Weecosin puolelle, josta Mia Höytöä voi tilailla kotiin. Jos haluat käydä testaamassa tuotteita ennen ostopäätöstä, suuntaa Lumoon. Valo-silmienympärysvoiteesta en kirjoittanut vielä mitään siksi, että minulla ei ole oikein mitään vertailupohjaa muihin silmänympärysvoiteisiin. Ei kai 22-vuotiaan tarvi sellaisia vielä käyttää…..? Tosin olen kyllä meikannut 13-vuotiaasta asti, että hmm? Silkki-vartalovoidetta ei ihoni vielä kaipaa, mutta kuulette varmasti fiiliksiäni siitä kun ilmat kylmenevät ja ihoni alkaa kaivata kosteutusta. 

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mun weecos tilailut ainakin sujui mallikkaasti ja nopeasti :).

  Kokeilin tuota Mia Höytyä mutta itselläni on niin rasvoittuva iho, joten tuo voide on turhan tuhtia. Mutta tuohon kysymykseesi, että kannattaako 22-vuotiaan käyttää silmänympärysvoidetta niin kyllä mulle kosmetologi on sellaista jo suositellut tuossa iässä.. Mutta myönnettäköön että usein laiskuus iskee enkä ole jaksanut käyttää sitä :D Kommentoi tätä suositustaan sillä että käyttö on jo ennalta ehkäisevää.

  1. Hei loistavaa!:—))) ihana kuulla.

   Oi vitsit, nojoo, uskon, koska tämä kyllä kosteuttaa tehokkaasti ja tuo Unelma etenkin on aika tuhti, siksi käytänkin sitä öisin. Mulla on myös rasvoittuva iho, mutta Ihana sopii silti tosi hyvin :-) Talvisin sisätiloissa iho pukkaa rasvaa vaikka käyttäis mitä rasvoja alla….

   Heeh ja totta, tuostakin asiasta tuntuu olevan monta koulukuntaa, että ketäs nyt sitten uskoa!

 2. Itse nyt 36-vuotiaana jossittelen, miksi en aloittanut sitä silmänympärysvoiteen käyttöä kaksikymppisenä, pitikin aloittaa vasta kolmekymppisenä, nyt saa sitten maksaa veroja siitä…

  Mia Höytyn tuotteille iso sydän täältäkin!

  1. No tuokin on kyllä ihan totta :- D ei sitä voi sitten jälkeenpäin kuin pohtia että mitäs olis mahtanut tapahtua jos olisin/en olisi käyttänyt silmänympärysvoidetta……

   Jee, ne ovat ihania! :- )