COOLEST KIDS // lempiblogit

lifestyle
28 kommenttia

coolest kids- bloggers part 1

1 Niotillfem 2 She goes with the flow 3 Itkisitkö onnesta? 4 SUBWAY TO VENUS 5 Stylegenda
6 Aamukahvilla 7 Milk/Signe 8 Pupulandia 9 Bisous, Roosa 

coolest kids; bloggers part 2

10 Kaikki mitä rakastin 11 She moves in her own way 12 Magicpoks 13 Parlez vous or something like that 14 Peppua ja puuroa 15 Kemikaalicocktail 16 Tous les problèmes 17 Heygia 18 YOU LITTLE CHARMER 

 


HUH, siinä ois mun tän hetken ehdottomat lempparit! Ihania, inspiroivia ja aitoja naisia. Lisäsin jokaisen tuonne blogin sivupalkkiin ja lisäilen sekaan lisää lemppareita kunhan parhaimmat blogit muistuvat mieleeni. Mulla on ollut huonona tapana seurailla blogeja sekä fb:n kautta, erilaisilta blogilistoilta ja kirjanmerkeistä, mutta nyt olen hiljalleen viimeisen vuoden aikana keräillyt kaikki seurattavat blogloviniin ja samalla luopunut oikuttelevasta blogilistasta. Mitä kautta te seuraatte blogeja? Tuo bloglovinin sovellus puhelimeen on ainakin ihan älyttömän kätevä. Tosin en koskaan muista kommentoida kiinnostaviin postauksiin jos luen postauksia puhelimella….. 

Hihii, tuli ihanan nostalginen fiilis tästä! Jotenkin nuo ”lemppariblogi-listat” tuovat mieleen blogin alkuajat.

Onko samoja lemppareita?! >:-)


PS. Sunnuntaihin 3.11. mennessä Fashionstoren nettisivuille rekisteröityneet saavat -20% koko valikoimasta. Sieltä löytyy mm. peppufarkut ja muita ihanuuksia. Kurkatkaas lisätietoja täältä! Noista makeista bootseista on kokoa 35, uu jee!

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oho meikä tuolla kaikkien upeiden seassa! Ite kuulut kyl ihan samaan sarjaan <3 Kiitos!

  Seuraan ite kans bloglovinin kautta, just ton puhelinsovelluksen takia ja sit selaimeen (ainaki chromeen) saa tuon lisäosan mistä näkee, onko tullut uusia postauksia :-)

  1. voi kuule, kyllä! :–) ja kiitos beibi, hihi<3

   aaa! en tiennyt että semmoisenkin voi lataa, oiskohan se kätevä?!

 2. voi apua, KIITOS!! :-* ihana ida! tiedätkin varmaan, että oot myös mun lemppari :-) huhuh nyt tuntuu kivalta, hih!

 3. No jhuuust! Kiitos tästä kunniasta, todella hyvään seuraan oon päässyt. Ja itse olet kyllä kaikkien kooleimpien kidsien THE kid. Nää listat on kyllä siitä kivoja, että löysin pari uutta potentiaalista lempparia.

  Hihihihi, en pääse yli tosta kollaasin kuvien tukka-monimuotoisuudesta. Vähän niin kuin hairogrophy, mut vaan kuvien muodossa. Vaikuttavaa.

  1. UUU kiitos!!! <3 ja hyvä, se näissä listauksissa aina parasta onkin, että löytää muiden lemppareista uusia seurattavia.,

   Hahaa hei totta!!! on siinä naisilla upeita hiuksia!

 4. <3<3<3<3<3 (oot kanssa mun lemppari senkin coolio!!!!)

  ei ehkä yllättävää, että meillä on aika samat lempparit, hih :–) pari itselle ihan tuntematonta blogia löytyi joukosta, pitääpä käydä kurkkimassa jos löytyis uusia lemppareita!

  ja bloglovin on kyllä ylivoimaisesti paras ja kätevin tapa seurailla blogeja!!

  1. Hihihii Roosa<3!! Ja hei hyvä, on aina mahtavaa löytää uusia tyyppejä luettavaks.

  1. heiii ihan loistavaa!:–) tämmösistä saa kyllä yleensä uutta luettavaa, je!!

 5. Jooooo, blogisuosikkilistaukset on superkivoja! Kunpa niitä tehtäisiin edelleen enemmän. Mullakin on lempparit sivupalkissa.

  Sun listassa on monta tuttua laatublogia mutta myös muutama uusi tuttavuus, jes. :) Kiitos. Mää oon vältelly Bloglovinia, kun se on tuntunut niin hankalalta, mutta sovellus kuulostais kyllä houkuttelevalta. Luen blogit joko RSS-syötteiden (ja Mail-ohjelman) tai FB-linkkien kautta.

  1. JOO äläpä! :– ) mäkin laitoin piiiiiiitkästä aikaa, koska noista on oikeasti iloa ainakin mulle kun selaan muiden blogeja ja etsin lisää luettavaa.

   Jee, mahtava!: – ) Bloglovin ei musta oo yhtään hankala nyt kun siihen on ”opetellut”, mutta riippuu varmasti siitä mihin on tottunut. Mä taas en tajua RSS-syötteistä mitään :D