Hyvinvointia, uusia lajeja ja mielettömiä puhujia Get Up:ssa 16.-17.1.2016

hyvinvointi
Jätä kommentti

Nyt olisi hyvinvointitapahtumavinkkiä luvassa alkuvuoteen!

getupbanneri

GET UP! -hyvinvointitapahtuma tulee taas! Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty hyvinvointiin, ravintoon ja liikuntaan keskittyvä tapahtuma järjestetään tänä vuonna 16.-17.1.2016 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. 

GET UP PUHUJAT NOORA SHINGLER PEKKA HYYSALO

Tämän vuoden teemoina ovat liikunta, ravinto ja ravinteet, mielen hyvinvointi sekä näihin liittyvät varusteet ja teknologia. Tapahtumassa pääsee tutustumaan alan yrityksiin ja uutuuksiin sekä kuulemaan Suomen parhaita puhujia, mukana mm. Noora Shingler, Pekka Hyysalo ja Kaisa Jaakkola, muutamia mainitakseni. Kaikki puhujat näet täältä. Aika kiinnostavaa! Tapahtumassa pääsee myös testaamaan lajeja, joten paikan päälle kantsii tulla jumppatrikoissa ja ottaa lenkkarit mukaan. Paikalla on myös tosi kiinnostavia näytteilleasettajia, omista lemppareistani mm. Lentävä Matto, Silmusalaatti, Life, Fressi, Conscious-raakasuklaa, Arctic Warriors… Koko pitkän listan voit kurkata täältä

Tapahtuma kestää kaksi päivää, lauantain ja sunnuntain molempina päivinä 10-16. Liput maksavat ennakkoon 14€ päivältä, kahdelta päivältä 20€. Lisätiedot sekä päiväkohtaisen ohjelman voit kurkata täältä. Koetan itse päästä mukaan sunnuntaina, joka näyttääkin tosi kiinnostavalta puhujien ja ohjelman puolesta. En ole esimerkiksi koskaan kuullut Nooran pitämää luentoa, tilanne pitäisi korjata… Ja vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi valitun Pekka Hyysalon puhe kiinnostaisi sekin kovasti. Jos miettii tapahtuman hintaa suhteessa puhujiin, ovat pääsyliput todella edullisia. Ihanaa, että Tampereella tapahtuu. 

Lisää luettavaa

30926265637_b5cd675e1b_o.jpg

Yasuragi – japanilainen kylpylä Tukholmassa

Pehmeämpi ja joustavampi futon

Metsäkylvyssä

Kokemuksia futonista – liian kova patja?

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.