Every time I see you I think of all the ways that this could end

musiikki
4 kommenttia

ALL THE WAAY

kuva: x

Wet – All The Ways

Voi Wet. Olen kyllä ihan salakavalasti ihastunut tähän Brooklynistä kotoisin olevaan trioon. All The Ways on tuttua Wet:iä ja saa 29.1.2016 julkaistavan “Don’t You” -albumin venailun tuntumaan entistä tuskaisemmalta. Huh, tästä tulee ihan käsittämätön haikeus ja nostalgia – hyvällä, suloisella tavalla. Kuin ois ikävä jotain, mitä ei koskaan ollutkaan.

I don’t ever wanna leave you
I never wanna be alone again
But every time I see you
I think of all the ways that this could end

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mun on pitäny aiemminkin linkkailla sulle tää, voisit ehkä tykätä: https://soundcloud.com/nknwn
  En tiedä, tiedätkö entuudestaan, mutta on remixannu mm. Cashmere Catin Mirror Marun ja sämplänny nerokkaasti Rihannan Rude boyta :D Tolla tuottajalla siis ideana ollu pysyä täysin anonyyminä ja jakaa kaikki biisit ilmaseks. Onkin niittäny menestystä ympäri maailmaa ja tehny collaboraatioita mutta pysynyt täysin anonyyminä sähköpostien ym. takana. Joillakin biiseillä kymmeniä tuhansia kuuntelukertoja. Hauskaa on, että tuottaja on yks mun tuttu :)

  1. Hei en kestä, KIIITOS vinkistä!! Kuulostaapa ihan älyttömän hyvältä! :–D ai että, mullahan menee koko loppuilta tätä kuunnellessa, onpa hyviä sämpläyksiä, tosi tarttuvia. Ja hei kuinka siistiä että tiiät tyypin, joka on tehny anonyymisti itselleen tollaisen maineen, HUH! Tääkin saattaa olla top secret, mut siis onko tää tyyppi suomalainen?!

   Huh joo, aika kreisejä kuuntelukertoja, mutta en ihmettele, kuulostaa hyvältä – ja salaisuudet vetoaa :D kiitos kun vinkkasit, tää ilahdutti, pitää tutustua kunnolla!

   1. Ihanaa että tykkäsit! Tulee hyvä mieli kun pystyy ilahduttamaan jotakuta :) Ja hih, on ehkä topsecretiä, joten en paljasta enempää ;) Totean vaan, että on ilo tuntee superlahjakkaita tyyppejä, ja tosi reilua ja pyyteetöntä artistilta olla ottamatta ollenkaan kredittejä itselleen, huhhuh. Selkeesti kun ois ollu mahis niittää myös rahaa :D

    1. Uhhhuh, kuulostaa superkiinnostavalta ja siistiltä! :–D Ihanaa että vinkkasit, ilahduin tästä kovasti. Niin siistiä. :-)