Laskiaispullakahvit

ruoka
4 kommenttia

* Yhteistyössä Asennemedia & Paulig

Hei tyypit, nyt on herkuttelijan lempparikuukausi; just kun päästiin Runebergin tortuista, voidaan siirtyä laskiaispulliin! Eilen oli laskiaissunnuntai, mutta tänään ja huomenna voi vielä aivan hyvällä omatunnolla herkutella laskiaispullan (tai pari), sillä huomenna vietetään laskiaistiistaita. Hillolla vai mantelimassalla?

Mun lempparikahvi Pauligilta on ihan ehdottomasti Presidentti Black Label – se on tummapaahtoinen kahvi, paahtoasteeltaan 4. Se on täyteläinen ja aromikas ja sen vuoksi sen makupariksi sopiikin parhaiten suklaiset ja tuhdit leivonnaiset, ei niinkään laskiaispulla. Mutta minusta lempparikahvin kaveriksi sopii ihan kaikki, myös laskiaispulla. Hillolla tietysti.

Myös tavallinen tummapaahtoinen Presidentti on hyvää, mutta Black Label on oma suosikkini. Pian se löytyy kauppojen hyllyiltä tässä uudistuneessa paketissa:

Ihan hullun hyvän laskiaispullan saa ainakin Leipomo Keisarista, ai että! Ja saa valita, kuuluuko hillo- vai mantelimassakerhoon – kumpaan te kuulutte? Meidän perheessä tilanne jakautu tasan, haha. Mä en kyllä tosin ole tainnut ikinä maistaakaan mantelimassapullaa…

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Laskiaispulla hillolla, kiitos! Maistoin tänä vuonna ekaa kertaa mantelimassalla ja se oli jo ehkä vähän liikaa :D

    Mielettömän upea kahvimuki sulla! Ei ehkä ihan heti tartte santsata :)
    Keskipaahtoisesta tummaan on myös mun kahvisuosikit.

    1. No Nam, jep! :D en oo tainnu tosiaan maistaa mantelimassaa ikinä, pitää ehkä kokeilla joskus.

      Hihi, Indiskan mukit best.

  2. Mäkin söin viikko sit just tossa Krunan Leipomo Keisarilla HILLOlaskiaispullan, aahh!!