Done & done

/// muotiTags:

Viikonloppu sujui vielä puhtaasti muuttopuuhissa, mutta onneksi nyt on viimeinenkin kassillinen muutettu uuteen kotiin. Huh, mikä homma muutto joka kerta on! Ja huh, miten vähän tavaraa henkilöautoon mahtuu. Onneksi saatiin eilen lainaksi pakettiauto, niin saatiin kuskattua loput tavarat kerralla tänne. Luovuin muuton yhteydessä monesta tavarasta ja vaatteesta; lahjoitin niitä ystäville ja perheelle ja myin joitain pois kirpparilla. Tuntui helpottavalta karsia kaikki tarpeeton menemään ja nyt uudessa kodissa etsiä jokaiselle tavaralle oma paikka.

Nyt kun viikonloppuja ei tarvitse enää pyhittää muuttamiselle, voin alkaa seikkailla lähikaduilla ja etsiä kivoja paikkoja Helsingistä. Ja ihan parasta, ettei tarvitse vaivata ketään, varsinkaan äitiä ja isää, muuttohommilla. Huh, arki uudessa kotikaupungissa on nyt erittäin tervetullutta. Olen bongaillut kauniita taloja, kivoja kujia ja kiinnostavia putiikkeja. Yksi kiinnostava lähiravintolakin on jo testattu ja kadut alkaa näyttää pikkuhiljaa tutuilta, vaikka olenkin kulkenut aika yksinkertaista töihin – kotiin – keskustaan – reittiä nämä pari viikkoa.

coat – Lindex, turtle neck pullover – COS, jeans – Bik Bok,
scarf – Weekday, bag – & Other Stories, boots – Vagabond 

6 kommenttia

 1. Avatar Laura /// 15/02/2016 / 12:33:20

  ihanaa uutta alkua uudessa kodissa ja kaupungissa! :3 helsinki osaa olla ihana, vaikka sitä täytyy kyllä itsekin myöntää että tähän kotiin-töihin-reittiin jää aivan liian helposti jumiin, vielä sittenkin kun kaikki on muka ihan tuttua ympärillä :-D

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 15/02/2016 / 19:42:04

   Heiiiii ihana, kiva kun kommentoit!! Huomasinkin että oot bäck, mutten tässä kiireessä oo ehtiny sun tontille. Nyt tuun <3

   Vastaa
 2. Avatar ccnoora /// 16/02/2016 / 09:59:15

  Ihanaa Helsinki-elämää. <3

  Mä heitin sua pienellä kirjahaasteella; otahan koppi, kun ehdit! ;)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 17/02/2016 / 10:34:12

   Voi eiii, ihana Noora!<3 todellakin otan kopin, tällä viikolla! ;-*

   Vastaa
 3. Avatar Laura /// 17/02/2016 / 13:38:47

  Huh muuttaminen on aina ihan kamalaa ja se vie hirveästi voimia! Onneksi se on sulta nyt ohi niin voit keskittyä elämään enemmän, hih. :-) Jotain kasvisruokapaikkavinkkejä Helsingistä olis kiva sitten saada ja jotain uusia kahviloita! Itse olen asunut siellä parisen vuotta sitten ja mestat muuttuvat nykyään aika nopsaa ja uusia paikkoja tulee kuin sieniä sateella.

  Ja niin! Kämppäpostausta odotellessa!! :-*

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 17/02/2016 / 21:14:38

   No älä muuta sano, sitä ei aluksi edes tajua miten paljon muutettavaa on :D on ihan tyhmää että muuttaa pitää myös kaikki, mistä ei pidä visuaalisessa mielessä: pyykinkuivausteline, imuri, lasketteluvaatteet :D hahaa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.