View

musiikki
8 kommenttia

view lace

kuva: x 

View Lace  (ft. LCMDF)

Viewistä tulee mieleen Frank Ocean, enkä olisi ikinä arvannut Viewin olevan suomalaista musaa, kun kuulin tämän ensi kertaa Bassolta. Ihan hullun kova biisi. LCMDF:n Emma Kemppaisen ääni sopii mukaan täydellisesti ja vaikka Kemppaisen ääni onkin tunnistettava, on tyyli eri mitä yleensä. Tykkään tästä ihan hulluna. Myös Noah Kinin kanssa tehty Spill on kova.

Huomasin muuten, että Roosakin oli suositellut tätä! Eli jos kaikki mun musasuositukset on koluttu läpi, niin voitte jatkaa Roosan blogissa. ;-)

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Heippa! Kommentti ei sinäänsä tähän postaukseen liity, mutta oon nyt sun kautta ihan hurahtanut noihin Everyday Mineralsin meikkeihin, ja mietinkin, että mitä kosteusvoidetta tms. käytät sen meikkipohjan alle? Mun tämänhetkinen kosteusvoide ei taida olla ihan riittävän kosteuttava, kasvoille jää vähän kuiva fiilis, ja ois kiva saada jotain vinkkejä. :)

  1. Moikka! Hei ihana kuulla, ne on ihan parhaita! :-) Mulla on käytössä Nafhan kosteuttava päivävoide; se on kevyt ja imeytyy nopeasti mutta kosteuttaa silti tosi hyvin.

   Käytätkö Semi-Mattea, Mattea vai Jojobaa? Matte ainakin saattaa olla monelle talvella liian ”tiivis” koostumukselta, jolloin kuivat kohdat saattaa jäädä näkyville helpommin. Suosittelen myös illalla öljyjä / kosteuttavia naamioita niin meikki levittyy aamulla kauniisti :-)

   1. Kiitos vastauksesta! Täytyypä kokeilla tuota ja joitain öljyjä myös. Mulla on käytössä semi-matte ja kokeilin myös jojobaa, mutta se ei ollut mulle kuitenkaan tarpeeksi peittävä. :)

    1. Joo, tstaa ihmeessä! :-) Semi-matte on kyllä paras, jospa kosteuttavampi voide ja öljyt yökäytössä auttais!

 2. Ah tää biisi on niin hyvä. Bassolla tää soikin jossain vaiheessa aika paljon mutta vieläkään en oo kyllästynyt! Ja totta, en olisi itsekään uskonut suomalaiseksi artistiksi :-D

  1. No aijaa, jep!! :-D mäkään en oo kyllästynyt vaikka oon kuukauden nyt kuunnellut tätä jatkuvasti.

 3. ☆♡

  btw, musta on jotenkin mielenkiintoista, että se, et joku ei kuulosta suomalaiselta musalta on yleensä aina kehu ja hyvä asia :–D tai siis teen sitä itsekin ja ajattelin tismalleen samoin kun kuulin view’tä ekan kerran mut silti, kehuna se jotenkin samalla dissaa suomimusaa, jos tiiät mitä tarkotan? :–D

  1. Truu, en kans tiiä. Ei ehkä pitäis viljellä tuollaista tapaa ilmaista asioita, mutta pakkohan se tässä yhteydessä oli: ei Suomesta mun mielestä tule tän tasoista kiinnostavaa räppiä, joten oon iloisesti yllättynyt.

   Mutta siiiiiis onhan Suomessa onneks muuten PALJON kovaa musaa, ei ehkä englanninkielisen räpin suhteen mut muuten joo.