Lempeän pitkät aamut

sisustus
4 kommenttia

* Yhteistyössä Asennemedia & Vallila Interior

Viikonloppuaamut ovat melkoista luksusta silloin, kun ei ole sopinut itselleen mitään menoa aamuksi. Musta on ihanaa heräillä rauhassa ja lukea lehtiä ja syödä aamupalaa pitkän kaavan mukaan. Viikonloppuaamut ovat oikeastaan ainoa hetki viikossa, kun ehdin kunnolla syventyä selailemaan lehtiä ja vitsit miten nautinkaan siitä. Usein nappaan sängystä untuvapeiton sohvalle ja köllin sen alla sohvalla. Viime viikonloppuna kipaisin ensin kauppaan ja vaihdoin sitten yöpaidan takaisin päälle ja jatkoin lauantaiaamuista loikoiluani peiton alla.

Olen muuten huomannut viihtyväni sohvalla paljon enemmän nyt kun mun koti on käytännössä yhtä isoa huonetta. En tarkoita, että mulla olisi yhtäkkiä enemmän aikaa löhöillä, mutta sohvalle vaan on konkreettisesti enemmän käyttöä täällä. Tampereella asuin isossa kaksiossa ja olohuone oli lopulta aika vähällä käytöllä. Kesällä hengasin mieluummin parvekkeella kuin sohvalla ja koska mun tietokone oli makuuhuoneessa, oli kätevintä katsoa sarjoja sängystä käsin. Onneksi tänne mahtuu sohva, tästä en oliskaan halunnut luopua. Ja lisäksi tämä toimii nyt kätevänä hätäratkaisuna sängyksi, jos kylään tulee useampi tyyppi kerralla.

Sain Vallilalta uudet ja raikkaat Artisokka-lakanat lahjaksi. Miten keväinen fiilis näistä tuleekaan! Mun tämän iltainen yökyläilijäni voikin jo arvata, missä lakanoissa pääsee nukkumaan, heh.

Olen huomannut, että vaikka tyylini on melko minimalistinen (ja välillä vähän överi mitä tulee paljetteihin ja yhteen leopardikuosiseen haalariin), hulluttelen bikineitä ja lakanoita valitessani. Mulla on mm. vihreät bling bling -bikinit ja lakanoista löytyy vaikka mitä kuoseja ja värejä. On kivaa, että kotona on myös värejä, mutta tykkään, että kirkkaat lakanat saa halutessaan piiloon päiväpeiton alle.

Artisokka-lakanat

Koetan muuten metsästää Helsingin parasta mantelikroisanttia…. onko havaintoja? Ihastuin mantelikroisantteihin ikihyviksi Köpiksessä, eikä yhtä hyvää ole tullut vielä vastaan, mitä siellä. Kroisantit ovat täydellistä viikonloppuherkkua – peiton alta kahvin kanssa syötynä, tietty.

Lisää luettavaa

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Suosikkini: Oiva Toikan Frutta

Arkea kaunistavat käyttöesineet: lasinen kasvituki

Kauniit lasiset kukkakepit kasvun tueksi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihanan ihanan valoisia kuvia ja mikä kevätfiilis näissä on! Mistä tuo pyjama on?? Alkoi himottamaan :—)

    1. No aijaa, viikonloppuina saa kyllä ihanaa valohoitoa. Ai että! Tuo pyjama on itseasiassa kirppislöytö, mutta alunperin se on h&m:ltä. Vitsit että olis ihanaa löytää tuollainen silkkisenä. Klassikoiden klassikko.

  2. Nuo lakanat ovat niiiin ihanat! Kauniita ja inspiroivia kuvia :) Kauniit lakanat kyllä piristävät makuuhuonetta kivasti. Oikein mukavaa viikonloppua! :)