Ysäri Miu Miut

muoti
6 kommenttia

Hitsi mulla kävi melkoinen tuuri viime lauantaina. Lähdin hakemaan kukkia ja aamupalatarvikkeita kaupasta aamupäivästä ja hoksasin kotiin palatessani, että läheisellä toimistolla/studiolla oli juuri meneillään designvaatekirppis. Poikkesin sisälle ilmeisesti ekojen joukossa ja tein kaksi ihan mahtavaa löytöä kaikkien Finskien, Burberryn trenssien, Marimekon ja Acnen paitojen joukosta. Tässä löydöistäni mahtavimmat:

Miu Miun ysärikorkkarit (logosta päätellen, punainen tekstilogo kengissä on ollut käytössä ainakin 90-luvulla) löytyivät koossa kolmeviis. Huh, en meinaa uskoa tuuriani! En ikinä löydä oikeankokoisia korkokenkiä yhtään mistään ja nyt sellaiset oikein odottivat minua. Tummansiniset paljettikorkkarit on superkauniit ja selkeästi tosi huolellisesti tehdyt; jokainen paljetti on ommeltu kenkään yksitellen. Lesti on sopivan kapea, tuntuvat hyvältä jalassa ja nilkkaremmit lisäävät käyttömukavuutta. Nämä olivat edelliselle omistajalleen hiukan liian pienet ja näistä luopuminen ei selkeästi ollut helpoin päätös, mutta myyjä oli ilahtunut huomatessaan, miten innoissani minä näistä olin. Nytpähän mulla on sitten seuraavaan gaalaan tai seuraaviin häihin kengät valmiina!

Googlailin näitä oston jälkeen ja löysinkin vastaavat myynnistä Etsystä. Logosta päätellen nämä tosiaan ovat 90-luvulta joten ei voi kuin ihailla, miten hyvässä kunnossa kengät ovat. Ja miten design on kestänyt aikaa – ysäri Miu Miu:ta googlaillesani törmäsin nimittäin muutamaankin pariin, joista aika oli auttamatta ajanut ohi, hahah.

Miu Miu on ehdottomasti yksi lempimerkeistäni kautta aikojen; nuorempana mun suurin vaatehaave oli Miu Miun bow bag ja haaveilen useammistakin Miu Miun korkokengistä, esimerkiksi nämä mokkaiset ja nämä överikorolla varustetut ottaisin koska tahansa. Huh. Ootteko te tehneet mahtavia kirppislöytöjä viime aikoina?!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Niin upeat, mahtava löytö just sulle! Kenkiä löytää niin harvoin käytettynä, ainakaan hyvä kuntoisia ja sopivia :)

    1. Hihii jep!! Ja niinpä, yleensä koko on aina väärä ja jos kengät on vanhat, saattaa ne olla usein jo ihan karmeassa kunnossa…

  2. Missä tuollainen designvaatekirppis järkätään? Olis ehdottomasti vierailun arvonen! :)

    1. Se oli siis kertaluontoinen tapahtuma, ”kotikirppis” työhuoneelle useamman naisen järjestämänä. Satuin paikalle ihan vahingossa ja olisin toki kertonut missä tämä on, jos se olisi ollut isompi tapahtuma tai vakkarijuttu. :-)