The only thing on my mind, all the time, no appetite

/// musiikkiTags:

anne-mariekuva: x

Anne-MarieDo It Right

Tämä biisi on soinut Bassolla niin tuhat ja sata kertaa, että kaiken järjen mukaan mun pitäisi olla aivan kyllästynyt tähän, mutta eheiii! Tykkään tästä hulluna, tulee gooood vibes -fiilis ja energinen olo. Video on kauniin sävyinen ja kool, mutta jostain syystä tykkäsin kappaleesta vieläkin enemmän, ennen videon katsomista. Tuntuu että video on pikkuisen liian harkittu kaikkine yksityiskohtineen, mutta voi hyvin olla että mä olen ainoa jota joku asia tuossa videossa häiritsee. Biisi on eniveis kova. Tykkään myös Geministä ja Boysta.

2 kommenttia

 1. Avatar HANNA /// 26/03/2016 / 18:22:03

  Siis mä oon ihan hulluna tähän biisiin!! Laitan aina täysille kun soi Bassolla :D Joistain biiseistä tulee niin elävästi mieleen vuosienkin takaiset fiilikset, tilanteet, tuoksut ja maut – uskon, että tästä tulee just sellainen, mun kevään 2016 biisi.

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 26/03/2016 / 18:33:13

   Jooo, oot niin oikeessa!! :-D Tää saattaa mullekin olla alkukevät 2016, niin hyvä fiilis!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.