MAGICAL R/H

muoti, vastuullinen muoti
6 kommenttia

Kun multa kysytään mun suosikkivaatemerkkiä, vastaan empimättä ”R/H”.

kuvat: R/H 

Aloitin ekologisten ja eettisten vaatemerkkien esittelyn Arelasta (kauneimmat neuleet!) ja jatkoin tamperelaisella Uhana Designilla, jonka viimeisimpään mallistoon ihastuin kovasti. Nyt vuorossa on ehkä kaikkien aikojen suosikkini, R/H.

Hanna Riiheläisen ja Emilia Hernesniemen luotsaama R/H on upea esimerkki siitä, miten laadukkaat käyttövaatteet voivat olla kaikessa yksinkertaisuudessaan todella mielenkiintoisia ja kekseliäitä. Mainiot kuosit, hyvät leikkaukset ja raikkaat värit tekevät merkin vaatteista erottuvia ja ah-niin-haluttavia. Multa löytyykin kaksi R/H:n mekkoa, yksi neule ja turbaani. Haaveissa on myös Karla coat, Jersey biker sekä Gigi -neule, ah!

Tuo alin toppi ei ilmeisesti ole koskaan päätynyt tuotantoon, mutta sille olisi kysyntää; jengi on kysellyt sellaisen perään fb-kirppiksillä tasaiseen tahtiin! Jos tuollaisia trikoota ja läpikuultavaa matskua yhdisteleviä pastellitoppeja olisi myynnissä, olisi minullakin takuulla tuollainen. Eri materiaalien taitava yhdistely on kiinnostavaa, siksi olen niin ihastunut omaan Magic Dressiinikin.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Missä fb-kirppiksillä olet? :) Asun Joensuussa mutta ei sitä koskaan tiedä. Täällä ei ole oikeen laadukkaiden vaatteiden kirppuja. Ainoa minkä tiedän on tuo Minimalistin kirpputori.

    1. COS & Filippa K -kirppis ja just toi Minimalistin kirpputori sekä oman asuinalueen kirppikset. :-)

  2. Taitaa olla omakin lempimerkki tää vaikka en valitettavasti omista edes yhtäkään R/H:n vaatetta!