Uhana Design

muoti, vastuullinen muoti
17 kommenttia

Jatketaan eettisten & ekologisten suosikkivaatebrändien esittelyä, nyt vuorossa tänä syksynä erityisen paljon ihastuttanut Uhana Design

kuvat: Jukka Salminen/Tiikerikuva

Uhana on ollut tiedossani ja mielessäni jo kauan, mutta tämän syksyn ja talven mallisto vei kunnolla jalat alta; se on upea!

Tykästyin merkkiin alunperin silloin kun ekat huppuhuivit tulivat myyntiin. Ne olivat graafisia ja aivan ihania, mutta eivät ehkä ihan 100% mun juttu selkeän kuosin takia (hahaa, mä oon se tylsä tyyppi joka haluais sellaisen huppuhuivin kokomustana…), joten päädyin ihastelemaan huiveja ystävieni käytössä. Tämän talven huppuhuivit ovat tosi nättejä ja yksinkertaisia, mutta eniten kiinnostaa neuletakit.

Ekan ja vikan kuvan Sumu-neuletakki on ehkä ihanin neuletakki, mihin olen tänä vuonna törmännyt. Kiinnostava, mutta silti ajaton. Ja tietysti laadukas ja hyvin tehty – Sumu-neuletakki tuntuu niin hyvältä, että teki mieli hiippailla se päällä kotiin Weecosin kuvauksista. Neule on laadukasta merinovillaa ja se on tehty Suomessa, Tuusulassa. :-) En ole legginssi-ihmisiä, mutta nämä yli -20 asteen pakkaset saavat mut haaveilemaan noista Sumu-legginsseistä. Jokaisella suomalaisella pitäisi olla talven varalle villahousut – ja tässä on takuulla tyylikkäimmät. 

Uhana Designin Mira ja Hanna ovat muuten ihan superkivoja tyyppejä. Se näkyy mun mielestä heidän suunnittelemissa tuotteissaankin; ne ovat tyylikkäitä, tunnistettavia ja ilahduttavat takuulla pukijaansa. Veikkaisin, että Uhana Design on jo tuttu suurimmalle osalle? Onko teillä Uhanan tuotteita? 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Leggingsit ja villatakki ihastuttavat täälläkin! Harmi vaan ettei täällä Vaasassa ole myynnissä kuin koruja, mutta ehkä mun täytyy käydä ihastelemassa josko sieltä löytyisi pisarakorvikset itselle. ;-)

  1. Ooh, no Weecosilta voi onneks tilata ympäri maan :–) Siellä on kattava Uhana-valikoima. Tosin hypistelemään ei siellä pääse.

 2. Sain joulupukilta pisarakorvikset, mut nää vaatteetkin on kyllä tosi nättejä, kelpais! :)

  1. Hihii, no eikö! :-) Pisarakorvikset on somia kyllä, niitä on vielä tosi kattava värivalikoima.

 3. Mulla on parit pisarakorvikset. Haaveilen edelleen tuosta Sumu-villatakista, jota olen kyllä käynyt kokeilemassa. Myös nuo legginssit on ihanat. Uhanan vaatteet ovat todella kauniita! :-)

  1. Joo, niin on! Erityisesti tänä vuonna nämä suhtyksinkertaiset ”printit” tai kuosit iskivät muhun. Ai että, toi Sumu on kyllä niin kaunis, kummankin värisenä.

 4. Jep, olen kans ihastellut näitä tän syksyn. Legginsit ja joku neule olis kiva, kun osais päättää, kaikki on niin kivoja. Mä muuten kans voisin ottaa sen huppuhuivin kokomustana :D

  1. Hahaa, jep, huppuhuivi mustana ois täydellinen! :-D Sopis kaiken kanssa eikä takuulla kyllästyis. Oon vähän huono kuosien ja printtien kaa, ne ei vaatteissa oo useinkaan oma juttu, joten ehkä siksi tämä minimalistisempi mallisto Uhanalta iski niin erityisen kovaa.

 5. Ostin viime keväänä Tampereen Designtori-tapahtumasta Uhanan pitkän harman printticollegepaidan, ja se on ollut koko lopuvuoden käytetyin vaate <3 Hyvä mieli, kun saa käyttää Suomessa valmistettua vaatetta :) Paita on saanut paljon kehuja aina kun se on ollut päällä. Ehkä paras vaatehankinta koskaan!

  1. Oooh no uskon!! Mun siskolla on kans Uhanan college ja se on kyllä aina tosi kivannäköinen, sitä muistaa kehua. Hyviä ostoksia tuollaiset, joista tulee aina hyvä mieli kun vaatteen pukee päälle. :-)

 6. Noi Sumu-villatakit on kyllä ihan mielettömän kauniit, täytyy pitää mielessä seuraavan kerran kun villatakkiostosten aika on. Ja vitsi mikä malli! Todella kaunis nainen. <3

  1. Hei älä muuta sano, ihan tajuttoman kaunis. Ja tuo look; lettipanta ja luonnollinen meikki, ai että. <3

 7. Oon itse asiassa haaveillu tuosta Sumu-villatakista siitä asti kun näin sen ekan kerran sillon täällä siun esittelemänä – en vaan saa sitä pois mielestä! Huppuhuivi ja legginssit ois kans niin jeejee, rakastan talvea ja pakkasta mut ihmisten ilmoilla ois kiva käyttää muita ku toppahousuja.. :’D oon viime vuosina tullu tietosemmaks vaatteiden suhteen ja ostan mieluummin yhen mieluisan ja kestävän (myös eettisesti) kuin monta ihan kivaa huonoista materiaaleista. Kääntöpuolena on vzan näin opiskelijana raha, kertaostoksena esim 189e villatakista kirpasee aika tavalla vaikka se pitkäaikainen sijoitus onkin ja tuen mieluummin kotimaista työtä ja pienyrittäjiä kuin halpisketjuja. Ja siis, oon valmis maksamaan laadusta ja mieluisuudesta, niin vaatteiden, korujen kuin huonekalujenkin suhteen – pitänee kai vaan valmistua ja päästä töihin niin helpottaa sen suhteen :D osaatko muuten sanoa yhtään, millaset koot noissa Sumuissa on, täältä susirajalta kun ei oikein pääse kokeilemaan ja hypistelemään? ;)

  1. Voi itku, uskon! Mäkin oon haaveillut tuosta, se on nimittäin aivan ihana. Ja ymmärrän täysin, että parin sadan euron ostos on etenkin opiskelijalle iso summa rahaa, vaikka se menisikin täysin hyvään laatuun ja kotimaisen pienyrittäjän tukemiseen. On se mullekin iso summa rahaa, vaikka teenkin töitä. Baby steps, sitä pitää vaan silloin kun tarvii jotain sijoittaa parempaa, niin ei tarvitse ostella usein mitään ihan kivaa ja ei-niin-hyvää-laatua.

   Jos en nyt ihan väärin muista, niin mulla tais olla kuvauksissa S-koko tuosta Sumusta? Vitsit kun en oo varma oliko se S vai XS… Ehkä S kuitenkin – neule oli vähän iso, hihat pikkuisen pitkät mulle, muttei mitenkään älyttömän onneksi. Mutta jos tuo nyt oli S, niin päätyisin itse XS:ään joka yleensä onkin mun kokoni. :-) Eli väittäisin että vastaavat aikalailla oikeaa kokoa.

 8. Uhana on <3. Heti uuden malliston ilmestyttyä aloin haaveilemaan Sumusta ja hetken harkittuani päätin satsata rahani siihen. Arvoin aikani väriä ja vaikka musta oli se ehdoton ykkösvaihtoehto, niin päädyin kuitenkin harmaaseen. Ihania ovat molemmat. Jos olisi tarvetta ja rahaa, niin mustat legginsit houkuttelisivat myös kovasti. Mutta eiköhän takki riitä :)

  1. Harmaa on kyllä tosi kaunis, siinä kontrasti on pehmeämpi, tykkään :-)