Cashmere dreams / Arela

muoti
16 kommenttia


kuvat: Arela

Arela on ihan ehdottomasti yksi suosikeistani, mitä tulee vaatebrändeihin ja etenkin suomalaisiin sellaisiin. Mulla on Arelalta yksi college ja t-paita, mutta haaveilen noista kauniista ja ajattomista neuleista. Tuo alin Noelle-neule näyttää aivan täydelliseltä, mutta mietin, että mulle kävisi takuulla joku kurkumakeitot paidalle -tyyppinen katastrofi (KRÖHÖM mulle kävi näin viime viikolla) just tuo päälläni, joten ehkä mun kannattaisi pelata varman päälle ja laittaa rahani mieluummin johonkin mustaan vaatteeseen, esimerkiksi ekan kuvan pooloon tai kolmannen neuletakkiin, joka näyttää aivan täydelliseltä. Sellaiselta, joka sopisi sekä arkeen että juhlaan.

Arelan tyyli on mennyt koko ajan parempaan ja kansainvälisempään suuntaan – tässä brändissä  on musta samanlaista potentiaalia mitä vaikkapa Samujissa, siis jos miettii ulkomaan markkinoita. Sellainen brändi, josta haluaisin kertoa, jos ulkomaalainen kysyisi, millaista on suomalainen vaatesuunnittelu.

Ajattelin jakaa teille vähän useammin näitä lempparivaatemerkkejä, juurikin eettisyyttä & ekologisuutta korostaen, sillä sellaiselle ei koskaan anneta liikaa palstatilaa. Miltäs kuulostais? Osa on varmasti tuttuja, mutta veikkaan että löydätte myös uusia suosikkeja.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Joooo, kuulostaa ihan mahtavalta!

  Arela on omakin lemppari, multa löytyy itse asiassa toi tokan kuvan mekko ihanassa tumman vihreessä sävyssä. Ja seuraavaksi hankintalistalla on joku lämmin neule ja oon katellu just tota Noelle-neuletta, joka vaikuttaa kyllä ihan täydelliseltä. Ehkä sitten jouluna;)

  Sulla on muutenkin ihan superkiva blogi, jatka samaan malliin!!:)

  1. Ooooh tuo mekko vihreänä on IHANA. <3 Ja toi Noelle on täydellinen, rakastan tuota pilkullista neulosta, niin kaunis. Ehkä sitten jouluna..... tai synttäreinä.... dreaming! x

   Ihana kiitos, tulipa hyvä mieli! :-)

 2. Ida!

  Annan suuren peukun tälle idealle jakaa suosikki vaatemerkkejäsi :)

  1. No eikö ookin! <3 Ajatonta ja kaunista ja takuulla laadukasta. Ai että!

 3. Mielelläni luen lisää sun lemppari vaatemerkeistä! :) en ollutkaan aiemmin kuullut Arelasta, joten piti lukea enemmän kyseisestä brändistä. Ihania vaatteita!!

  1. Hei aivan ihana kuulla että tämmöiset olis tykättyjä! :-* Ja voi että, ihanaa että tutustutin sut Arelaan. Aivan ihania tuotteita.

 4. Oi mahtavaa! Ite just kiinnostunut ekologisista vaatteista ja koska en vielä paljoa tiedä niin odotan innolla sun vinkkejä :)

 5. Ihana tuo viimenen villapaita! Harmittaa, kun haluais panostaa suomalaiseen ja lähimaissa tehtyihin ja ekologisesti tuotettuihin vaatteisiin, mutta onhan tuossa yhdelle villapaidalle jo kyllä niin paljon hintaa, ettei tuu ostettua vaikka kuinka paljon haluais ostaa kestäviä vaatteita ja panostaa :/

  Eli vinkit kyllä kiinnostaa! :)

  1. No eikö ookin! Ovathan nuo toki arvokkaita, mutta takuulla myös kestävät hyvin pidettyinä monin verroin kauemmin, kuin massatuotantona tehdyt neuleet. Mutta toisaalta Arela on minusta kyllä luksusta sekä designin että hintojen puolesta, että saisi sitä kyllä säästää että tuollaisen raaskii ostaa, mutta vitsit se olisi kyllä sen arvoista. Ihania tuotteita.