Sumussa

muoti, vastuullinen muoti
10 kommenttia

Sain juuri käsiini Tuomas Mikkosen Weecosille kuvaamat kuvat ja vitsit, tulipa näistä kivoja! Julkaisen kuvat parissa erässä, sillä talvella ei paljoa asukuvia räpsitä kun päivän valoisat tunnit ollaan usein töissä (mikä järki siinäkin muka on?) ja etenkin siksi, että kivoja kuvia on niin paljon, että kertarykäisyllä tulisi ähky.

Tämä ekana julkaisemani asu on kuvatuista asuista ehdottomasti eniten mun tyylinen. Haaveilen tuosta Uhana Designin Sumu-neuletakista, mutta en osaa päättää tykkäisinkö sittenkin enemmän harmaavalkoisesta vai tästä mustavalkoisesta. Klassisia ovat molemmat ja ihan älyttömän laadukkaan tuntuisia. Tämän neuleen hinta-laatu-suhdekin on ihan täysin kohdillaan, hinta on Weecosilla 189,00€ – todella sopiva hinta Suomessa tehdylle ja suunnitellulle neuleelle joka on ihan älyttömän kaunis. Ihan liian usein eettisten ja ekologisten tuotteiden kohdalla pitää tinkiä ulkonäöstä, eikä siinä ole järkeä. Siksi tällaisiin aarteisiin panostaminen kannattaa.

Pipo onkin tuttu! Multa löytyy sama Muka va:n pipo mustavalkoisena. Noista rusettipipoista saa tuon rusetin pois, jolloin pipo näyttää enemmän turbaanilta.

cardigan ”Sumu” – Uhana Design, dress – Muka va, beanie – Muka va, wooden earrings – moimoi & Vuoriortta
kuvat: Tuomas Mikkonen

Uhanasta ajattelin kyllä postailla myöhemminkin, sekä Muka va:sta, vaikka veikkaan että ne ovat teille jo entuudestaan tuttuja merkkejä? Ihanaa että niin moni innostui eilen mun ideasta esitellä teille lempparivaatemerkkejäni; niin teen siis näidenkin päälläolevien suosikkien suhteen vielä myöhemmin :-)

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Nooo, ei se musta ole mahdoton hinta. Ostin vasta about samanhintaisen R/H:n neuleen, koska aion käyttää sitä vuosia ja pitää siitä hyvää huolta. En mäkään kyllä joku muutama vuotta sitten olisi ollut valmis maksamaan vaattesta niin paljoa, mutta nyt olen, kun olen tajunnut, että laatu oikeasti korvaa määrän ja että haluan valinnoillani tukea pieniä yrittäjiä. Ei mulla opiskelijana olisi ollut tämmöisiin varaa, mutta nyt kun oon töissä, on enemmän varaa valita :-)

  1. Se on hankala tajuta vaatteiden oikeaa arvoa kun on tottunut ketjuliikkeiden 29,99€ neuleille. Toivotaan että pikkuhiljaa ihmisten silmät aukeavat :)

    Toi on kyllä kaunis. Musta on näyttävämpi ja erikoisempi, harmaa ehkä sellainen ”turvallisempi” valinta kun siinä ei näy toi värivaihdos niin jyrkästi. Mut ite varmaan valitsisin mustan.

    1. No älä muuta sano, tietysti me kaikki halpaan tottuneet pidämme 200€ kalliina, vaikka se ei sitä olekaan, kun purkaa hinnan taustat. Työntekijäkulut, markkinointi, tilavuokrat, kuljetukset, materiaalit, tuotekuvaukset….. kaikki.

      Totta! Harmaa on ehkä jollain tapaa vielä ajattomampi mutta musta on ihan superkaunis. Vaikee valita kumpi on kivempi, ihania molemmat!