Lilla Roberts

lifestyle
1 kommentti

Viime viikonloppuna vietettiin mun ja Henriikan pikkujouluja; oltiin suunniteltu kaikkea kivaa ohjelmaa perjantaiksi ja päivän kruunasi se, että päästiin yöpymään Helsingin uusimmassa ja mahdollisesti tyylikkäimmässä hotellissa, Lilla Robertsissa. Vaikka hotelli oli kaunis ja tyylikäs, oli palvelu rentoa ja lämmintä.

Saimme yöpyä isohkossa Lux-huoneessa, josta parempia kuvia täällä. Tilaa oli vaikka muille jakaa ja ai vitsit miten ihanaa, että hotellihuoneessa on isot, leveät ikkunalaudat ja korkeat huoneet. Taivaallista. Ensimmäisenä huoneeseen saapuessamme tietysti tarkistimme löytyykö sieltä kylpytakkeja; parasta hotelleissa heti muhkeiden lakanoiden ja aamupalojen jälkeen!

Harvoin olen ollut näin innoissani hotellikosmetiikasta mitä Lilla Robertsissa olin. Henriikka nauroi mulle että oon selkeästi löytänyt oman juttuni, kun innostuin niin paljon siitä, että hotellin kosmetiikka oli luonnonkosmetiikkaa. Superihanan tuoksuisia tuotteita, jotka sopivat sekä arvojen että ulkonäkönsä puolesta tällaiseen kauniiseen luksushotelliin.

Aamupala oli laadukas ja tuoretta ilman mitään turhaa. Puuro oli ihan erityisen hyvää ja Henriikan gluteeniton leipä näytti paljon paremmalta mitä useimmat näkemäni gluteenittomat leivät. Kahvi oli hyvää ja mehuvaihtoehtoja enemmän kuin tarpeeksi.

Hotelliaamupaloilla kiinnitän aina huomiota astioihin ja ilahduin, kun ne olivat Krog Robassa Iittalaa. Tanssi-astiastoa en osaisi kuvitella itselleni, mutta hotellin tyyliin se sopi täydellisesti. Miten suuren eron saakaan aikaan kattauksella, sillä jos noiden isojen Tanssi-kahvikuppien tilalla olisikin ollut jotkin tylsät halpismukit, olisi fiilis aivan eri.

Testattiin myös Lilla Robertsin aulabaari Lilla e, josta sai superkauniita ja hyviä drinkkejä. Tilattiin jotain ”ei-makeaa”, sillä emme kumpikaan tykkää kovin makeista drinkeistä. Ihan hassua miten omat makumieltymykset ovat muuttuneet; vaikka oon aina tykännyt kuivasta valkkarista, tykkäsin joskus ihan ällömakeista siidereistä ja drinkeistä :-D Nyt tilaan mieluiten GT:n.

Eilen me päästiin yhdessä Henriikan läheisimpien ystävien kanssa yllättämään tuo mainio tyyppi. Yllätyssynttärit! Aivan ihana ilta, Henriikan ystävät olivat kaikki tosi helposti lähestyttäviä ja mukavia – en muista koska olisi viimeksi ollut noin välitön ja lämmin fiilis. Kävin eilen myös ihastelemassa upeita koruja 17 Seasons -näyttelyn avajaisissa. Ajattelin kertoa näyttelystä pian lisää ja esitellä mun suosikit, mutta pistäkääs ylös ja käykää tekin kurkkaamassa mitä kultaseppäopiskelijat ovat päättötöinään saaneet aikaan. Upeita koruja, joista ainakin yksi nähdään huhupuheiden mukaan Linnan juhlissa!

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.