Vuoden mittainen salaisuus

lifestyle
21 kommenttia

Muistaako joku vielä tämän kuvan? Se löytyy Instagramistani. Lisäsin sen miltei vuosi sitten syntymäpäivänäni. Olin tuolloin Helsingissä ja ehkä synttäreiden ja hölmön ihastuksen takia tuo päivä tuntui kaikin puolin erityiseltä. Mulla oli ollut vähän erikoisempi työkeikkakin Helsingissä ja sellainen kutkuttavan jännitävä fiilis (sellainen, kun hetkeksi ihastuu väärään tyyppiin ja tavallaan jo tietää sen).

Löysin tuon kauniin mätirasian (jep, niin se oli nimetty) Kaivarin Kanuunasta, mutta en keksinyt hyvää syytä ostaa esinettä, joka oli kaunis, mutta kallis. Tuntui että siitä puuttui tarina, vaikka se olikin älyttömän kaunis ja jäi mieleeni. Mulle käy itseasiassa aika usein niin, että löydän jonkun kauniin esineen kirpputorilta, mutta mun ei tee mieli ostaa sitä koska en kuulu sen tarinaan. Esine muuttuu heti paljon merkityksellisemmäksi jos sen on ostanut reissusta tai saanut lahjaksi.

Noh, mun pohjustuksesta saattoikin jo arvata jotain… Henriikka oli käynyt ostamassa tuon samaisen simpukkarasian seuraavana päivänä – lahjaksi mulle. Ja malttoi odottaa sen antamisen kanssa miltei vuoden. Ei kai mikään ihmekään, että meinasi itku tulla lahjapakettia avatessa. Mikä ajatus, mikä ihana ele! Ihan uskomaton.

Nyt sillä on tarina. Ihan älyttömän hyvä sellainen. Kuvitella, että silloin viime tammikuussa me ei vielä edes oltu mitenkään erityisen läheisiä, mutta ehkä me molemmat tiedettiin että jotain tärkeää tässä on kehittymässä.

kuva: Ulla Vartiainen 

Voi Henriikka, tykkään susta ihan hulluna. Olen niin onnellinen, että ollaan ystäviä. Ja ihan älyttömän otettu tästä lahjasta – miten joku voikin miettiä toista niin hienosti, että ostaa tuollaisen löydön toiselle, vaikka mitään juhlapäivää ei ole lähimaillakaan? Huh. Kiitos ja ♥ x 158076543.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. No älä muuta sano!! En kestä mikä tyyppi toi Henriikka on, ihan älyttömän kultainen. <3

 1. Vähänkö täst tuli hyvä mieli! Niin ihana ele, äääh! Ja jostain syystä toi melkein vuoden ”salailu” tekee täst koko jutusta vielä spessumman! Huutomerkkejä taas !!!

  1. NO SEPÄ!!! Koska siis jos oisin saanut ton heti silloin tammikuussa viime vuonna, niin ei se ois ollut yhtään näin siistiä. Tää on ihan täydellistä, en kestä ! ! ! ! !!! ! ! ! ! ! ! ! !

 2. Mikä ihana stoori ^_^ Voin kuvitella, että lahjan antajakin on varmaan ollut ”pistoksissa”, mua ainakin itseäni kovastikin kutkuttaa jos tiedän ostaneeni jonkun mahdollisesti speciaalin lahjan :)

  1. No oli kyllä ja tietysti innoissaan mun reaktiosta. Aikamoista, aivan ihanaa. <3

 3. Eikä niin ihana lahja!! Itsekin löysin just viikonloppuna Brunon kirpparilta tuon tismalleen saman rasian ja just samasta syystä jätin ostamatta kuin sinä! Nyt ihan jopa harmittaa kun on se vaan niin nätti. Ihania kavereita sulla kyllä <3

  1. EIKÄ!! Mikä sattuma ja mikä great minds think alike :D Kauniit esineet on kauniita, mutta haluan niihin tarinan, koska muutenhan koti olis jo täynnä kauniita juttuja. Keräilen ihanuuksia pikkuhiljaa mutta huh tätä, mikä lahja. :’-) Henriikka on ihana.

 4. Oih ja voih miten ihana yllätys! Kyllä ystävien piristäminen on niin kivaa, itse olin juuri askarrellut parit postikortit lähetettäväksi kolmeen eri kaupunkiin, niin yksi tästä porukastamme ehti lukea ajatukseni ja luukusta kolahti söpö kettukortti runolla varustettuna! Ennen kuin minä sain edes kirjekuoria hankittua :D

  Varsinkin tähän aikaan vuodesta tuntuu että piristysruiskeet ovat tarpeen suuntaan jos toiseen, onneksi on kamuset :-) te vaikutatte varsin kivoilta kamusilta molemmat!

  1. Ooh ihanaa, postikortit on kanssa ihan parhaita!! Ja kirjeet. Voi että, ihania ylläreitä.

   Ja oot kyllä niin oikeassa, tähän aikaan vuodesta todellakin tarvitaan piristyksiä. Onneksi on rakkaita ystäviä ja ihmisiä ympärillä <3

 5. Hei..ihana simpukka rasia..voinko kysyä mikä hinta oli? Haluan kyllä löydä myös semmosta rasia mutta,en tiedä kestä lompakko..