Kyllästyttää

muoti
4 kommenttia

Mulla on piiiiitkästä aikaa varattuna aika kampaajalle; tällä viikolla, jihuu! Hiukset tuntuu ja näyttää juuri nyt omissa silmissä ihan auttamattoman ankeilta. En ole laittanut näihin raitoja kesän jälkeen, joten tyvessä on pitkälti taas oma väri. Raidat ovat kasvaneet pois yllättävän nätisti ja kauniisti, mutta tuo oma tyvi: se on ihan uskomattoman liukas ja lattana! Raidat tuovat ihan hulluna ryhtiä muuten liukkaisiin hiuksiin ja tajuan sen vasta nyt, kun raidat ovat ehtineet kasvaa pois. Hiukset ovat niin pitkät, että hipovat suorina napaa mutta pituudella on nyt turha kerskailla kun latvat ovat kuivat ja ohuet.

En tiedä mikä mahtaisi olla fiksuin ratkaisu; ehkä laittaa pikkuisen raitoja, leikata latvoja reilusti ja jotain? Taidan antaa ammattilaisen päättää, kunhan väri ja ilme pysyy luonnollisena. Mulla on sellainen kutina, että palaan vielä joskus omaan väriin, mutta ihan vielä ei huvita. Mun hiukset ovat myös aika kuivat tällä hetkellä; latvoista erityisesti, joten voi olla, että latvojen leikkaaminen pelastaa tilanteen. Jos ei, niin täytyy alkaa taas metsästää hoitavampia tuotteita.

jumper – COS, skinny jeans – Bik Bok, coat – Minimum (Inch), boots – Vagabond

On vähän sellainen jokakeväinen fiilis; tekee mieli laittaa kaikki uusiksi. Työ, koti ja asuinpaikkakunta on jo hoidettu, joten nyt näköjään vuorossa meitsi. Aloitetaan varovasti hiuksista… :-D Seuraava hurja askel voisikin sitten olla vaikkapa eyelinerin käytön uudelleen opettelu tms.

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Iiihana tukka ja niin pitkä että kadehdittaa, että älä turhaan kriiseile :-D Muutamakin sentti latvoista tekee ihmeitä joka kerta ja se aina uudestaan hämmästyttää itseä kampaajan jälkeen! :-D

    1. Hahaa, Janniina oot niin kultainen <3 No se muutama sentti on kyl taikaa, pelottaa vaan että nyt ei pääse parilla sentillä. Ehkä 10cm ei sekään ois maailmanloppu...... ehkä...

  2. Kivalta nuo sun hiukset kyllä näyttää ja takki on ihana. :) Mutta totta se on, että leikkaus ja väri piristää tosi paljon. Itse päätin leikkauttaa oikein kunnolla, pitkästä yli 20 senttiä pois ja olen tykännyt kovasti. Keväällä sitä aina kaipaa piristystä ja päivitystä ulkonäköön. :)

    1. noo, se ei ehkä kuvista näy, miten auttamattoman kuivat nää on latvoista, äh!

      Joo, 20 senttiä on kyllä huima määrä! Toivottavasti mua ei vastahakoisesti odota sama :D Mutta totta puhut, keväällä kaipaa kyl jotain uutta aina ulkonäköönsä :-)