KARMA IS A BITCH

kauneus, luonnonkosmetiikka
8 kommenttia

Moshin luonnonkosmetiikka on ehkä hauskinta hetkeen; yksinkertainen pakkausmuotoilu yhdistettynä yksinkertaisiin ja toimiviin tuotteisiin; yes please!

Moshi on virolaista luonnonkosmetiikkaa valmistava yritys. Puteleissa on aina jokin hauska sutjautus ja ainesosalista on avattu virallisen INCI-listan viereen ihan selkeällä englannilla. Tämä superherkulliselta mangolta tuoksuva kuorinta esimerkiksi sisältää sokeria, oliiviöljyä, seesamiöljyä, tyrniä, E-vitamiini ja mangon tuoksua.

Olen ihan myyty tästä tuotteesta; se tuoksuu ihanan makealta ja kuorii ihoa sopivasti. Ja on lisäksi supernätti kylppärissä.

Dream on -kasvoöljy on tarkoitettu ongelmalliselle iholle. Oma aika ajoin oikutteleva ihoni on tykännyt tästä kovasti; se tasapainottaa ja hillitsee näppyjä. En kuitenkaan viitsi käyttää tätä montaa päivää putkeen, sillä öljysekoituksessa on teepuuöljyä, jota yleensä käytän vain paikallisesti. Koska teepuuöljy on raaka-ainelistalla toiseksi viimeisenä ennen E-vitamiinia, olen uskaltanut käyttää öljyä koko kasvojen iholle, eikä iho ole ollut moksiskaan, päinvastoin. Tiiviimmän käytön (ehkä 5 iltaa putkeen?) jälkeen huomasin kuitenkin nenänpielusten alkavan hilseillä, joten olen ottanut tästä itselleni täsmätuotteen niihin iltoihin, kun ihon yhtäkkiä pukkaa kaikkea moskaa ulos. Saan tämän avulla hillittyä näpyt alkuunsa.

Moshia saa ainakin Tampereelta Koskikeskuksessa sijaitsevasta Kimpure-myymälästä – olen aiemmin testannut sarjan suihkugeelin, joka oli sekin varsin näppärä tapaus. Nämä tuotteet sain testiin valmistajalta, kun hän oli huomannut postaukseni :-) Jos ette muuten tiedä Kimpuren taustoja, niin kantsii lukaista tämä. Kimpuren perustaja on ihan huikean ihana tapaus, suosittelen lämmöllä tuota pikkuputiikkia. Oletteko törmänneet Moshin tuotteisiin Helsingissä? Minä en vielä ole, mutta vinkkaan jos törmään, nämä ovat nimittäin sen verran hauska tuttavuus.

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Hahaa, niinpä! Ja siis nämäkin NIIIIN yksinkertaisia. Tampereelta löytyy ;-)