Kiinnostaa: matcha latte & uudet kahvilat

ravintolat Helsinki, ruoka
5 kommenttia

Tähän väliin pikainen vinkki sunnuntaille; ihana Andante ja kauramaitoon tehty matcha latte, mm-mm! Olen käynyt Andantessa jo kolmesti Helsingissä asumiseni aikana ja se kertonee jotain siitä, miten paljon tuosta kahvilan ja kukkakaupan yhdistelmästä pidänkään. Olen maistanut myös raakakakkua täällä, joten yhden kerran maistelun perusteella suosittelen niitäkin lämpimästi.

Tänään ajattelin valoittaa jonkin entuudestaan tuntemattoman kahvilan. On ihanaa, kun koko kaupunki on täynnä itselle uusia paikkoja. Eilen istuskelin ihanien tyyppien kanssa iltaa bar llamasissa ja yllätyin, miten lämminhenkinen ja viihtyisä pieni baari onkaan. Keinut ja kaikki!

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oh Andante on ihana! Piipahdin siellä eräällä Helsinkivisiitillä ja ihastuin ikihyviksi. Matcha lattekin saa peukut ja nimenomaan kauramaitoon tehtynä. Ajattelin tosin kokeilla tehdä sitä kotona myös mantelimaitoon. Katsotaan!

  PS. Olen varmaan kahdesti tai kolmesti jo valitellut täällä sinun kommenttiboksissasi, etten löydä mistää Mossan misellivettä, niin suosittu se on. Mutta nyt tärppäsi! Samalla nappasin mukaani kasvoveden testiin, kun Madaran kasvovesi vetelee viimeisiään ja myös öljyseoksen. Olen ehtinyt testata jo misellivettä ja se on mielestäni jopa parempi kuin Madaran! Sen lisäksi kasvoöljy vaikutti ainakin omalle iholleni tarpeeksi tehokkaalta :) Kasvovesi odottelee vielä, että Madara on lotrattu loppuun :D Eli kiitos siis huipusta vinkistä!

  1. Jooo, Andante on niin suloinen! :’-)

   Ja JES, hyvä että vihdoin tärppäsi!! Munkin mielestä Mossan misellivesi on parempi kuin Madaran ja tykkään myös siitä Mossan lakka-kasvovedestä. Kivaa että noi toimii sullakin noin mainiosti!! ˆ___^

 2. Satuin kerran Andanteen, kun en vielä edes asunut Helsingissä. Vihreän teen hinta huumasi päätä, mutta voi kuinka hyvin tehtyä se oli!! Lisäksi sitä sai pienen kannullisen, josta riitti lähes kolmeen kupposelliseen.

  1. Oh, ihanaa! :’–) Uskon että oli hyvää ja huolella tehtyä ja valittua ylipäätään. Toi matcha latte on taivaallista ja niin oli raakakakkukin, joten en yhtään epäile etteikö kaikki muukin olis, huh!