I just wanted you to know

muoti
9 kommenttia

Odottelen tässä että MOT Historian suurin tietovuoto osa 2 alkais, joten ajattelin julkaista asukuvat tässä odotellessa.

Synkähköt asukuvat ovat lauantailta – näiden kuvien sävyissä on jotain mystistä. Mulla oli lauantaina ekaa kertaa päällä uusi mokkanahkainen hame; se on täydellisen värinen ja malli laskeutuu kauniisti. Suihkin tähän ennen käyttöä sellaista kosteudelta ja lialta suojaavaa suihketta, jotta saisin pidettyä tämän mahdollisimman puhtaana. Mokkanahka, etenkin vaaleana, tuntuu pikkuisen hc:lta… mutta ainakin ekasta käyttökerrasta selvitty puhtaana!

Tämä hame sopii mainiosti mulle ominaiseen lähes kokomustaan tyyliin, mutta testasin hametta myös valkoisen yläosan kanssa, toimii. Kirkas kevätaurinko ei anna yhtään anteeksi; jos mustat vaatteet ovat yhtään kuluneet, paljastaa kevätaurinko sen armottomasti. Siksi keväisin varmaan aina tuntuukin, että olisi kiva löytää vaatekaappiin jotain vaaleaa ja raikasta kaiken mustan kaveriksi.

knitwear – H&M premium, suede skirt – Minimum (gifted), boots – Vagabond, leather bag – & Other Stories 

kuvat: Maj / Magicpoks

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Voi mä tykkään näiden kuvien fiiliksestä ! Minullakin on vaalea mokkahame, mutta en oikein ole vielä oikein osannut yhdistää sitä omaan tyyliin sopivaksi. Sulla tuo näyttää kyllä tosi somalta !

    1. Voi kiitos ihana Eerika! <3 Mustan kanssa sopii aina kaikki, hihii, siksi tämä oli niin helppoa. Etköhän säkin kevään myötä keksi kivan yhdistelmän, mokkahameet on kivoja.

    1. Voi kiitos Iina! :–) Mäpä tiedustelen huomenna Minimumin Suomen edustuksesta että mistä löytyy.

  2. Kääk mikä asu!! Tähän tulis sellainen sydänsilmäinen emoji monta kertaa, sillä tää toimii mulle ihan super hyvin! Ihanasti yhdistät väljän helman väljään yläosaan :-) tää saa mutkin innostuu huomenna kokeilemaan jotain samankaltaista yhdistelmää!

    1. Voii, ihana, kiitos! :-D totta,enpäs aatellut, mutta tässähän oli kaksi väljää, jep. Tuo yläosa on tuommoinen lyhkäinen, joten ei tule liian tuhti fiilis yhdistelmästä!

    1. Kiitos Anniina! Ja niinpä, mystinen kevätilta! Ihanaa, kesä on tulossa. :-)