Minilomalla

lifestyle, matkailu
Jätä kommentti

Mulla on aika mairea virne naamallani – siitä huolimatta, että edellisenä yönä on nukuttu liian vähän ja että tästä päivästä tulee pitkä, mutta viis siitä, oon ihan hullun onnellinen! Oon reissussa Lontoossa mun hyvien ystävien kanssa; toisen kanssa matkustin tänne Suomesta ja toisen luokse me päästään kyläilemään lomamme ajaksi. Ihan parasta nähdä pitkästä aikaa opiskelukaveriporukallamme ja vaihtaa kuulumisia kunnolla. Ehkä juoruilla vähän, juhlistaa toisen ystävän syntymäpäivää ja tietysti bailata Queen B:n tahtiin. HUH mikä viikonloppu edessä, en oikein edes tajua.

Mulle ei ehtinyt kertyä tälle kesälle montaa päivää kesälomia, mutta onneksi voin pitää muutaman pidennetyn viikonlopun vapaata ja lähteä minireissuille. Saan tässä kuussa kotiini myös pari oikein odotettua vierasta ekaa kertaa kylään ja tiedossa on myös puutarhajuhlat ja mielessä monta paikkaa, joissa haluan uudessa kotikaupungissani käydä. Helsinki-kesä ja työkesä on täysin ok, mutta kyllä välillä on ihana käydä reissussa.

Huikeaa kesäviikonloppua tyypit, palataan reaaliajassa ensi viikolla. Olen ajastanut teille yhden raflasuosituksen viikonlopuksi mutta koneen jätän kotiin. Lontoo-fiiliksiä voi seurailla snäpistä ja instasta @ida365! x

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.