Paksupohjaiset sandaalit juhlaan

muoti
3 kommenttia

Terkkuja Tampereelta! Olen ravannut täällä kesän aikana niin monta kertaa, että pitäisi varmaan jättää kaikkia pakollisia yöpymistarvikkeita tänne, ettei aina tarvitsisi pakata kaikkea mukaan parin päivän reissuja varten.

Pääsin tänne eilen ystävien kyydillä (matka meni rattoisasti takapenkillä torkkuen sekä ruuhkaisissa kohdissa Pokemon Go:ta pelaten, hahahha) ja illan tein täällä kotona pieniä valmisteluita, sillä tänään meillä on puutarhajuhlat. En malta odottaa! Meillä on kaapit täynnä herkkuja ja proseccot laitettiin juuri kylmään. Sääennuste ei ehkä näytä lupaavimmalta, mutta kunhan ei sataisi, niin kaikki käy.

Nappasin pikapakatessani mukaan parikin mekkoa, saas nähdä mihin päädyn, mutta jalkaani laitan nämä:

Löysin nämä kauniit ja makuuni sopivan yksinkertaiset paksupohjaiset sandaalit alkukeväästä Stockmannilta*. Ne ovat nahkaa ja sopivat sekä arkeen että juhlaan; just sellaiset korolliset kengät, joita olen etsinyt ikuisuuden! Tällaisilla koroilla on helppo kävellä jopa mukulakivillä, puutarhajuhlista ja nurmikosta nyt puhumattakaan, eikä jalat väsy näissä työpäivän aikana, testattu.

Jos näitä olisi ollut mustina, olisin varmaan joutunut pohtimaan värivalintaa hetken, mutta ruskeat nahkaiset sopivat hyvin kesäfiilikseen ja mustienkin vaatteiden kanssa, kun sääret ovat paljaat. Stockmannin verkkokaupasta löytyy jonkin verran Minellin kenkiä, mutta ainakin Helsingin Stockmannilla valikoima on monipuolisempi.

Jäin haaveilemaan mustista samanlaisista sen verran paljon, että googlailin brändiä ympäriinsä ja löysin nämä myös mustina, mutta harmikseni Minellin oma verkkokauppa ei toimita kuin Ranskaan. Se on harmi, sillä ranskalaiselta kenkämerkiltä löytyy todella kauniita ja yksinkertaisia kenkiä – myös koossa 35. Nämä Stockmannilta ostamani ovat muuten kokoa 36, joten muut pienijalkaiset, kantsii käydä sovittamassa, josko Minellin pienehkö mitoitus olisi riittävän pieni teillekin. Ainakin tukevalla nilkkaremmillä varustettuna nämä tuntuvat oikean kokoisilta.

* -merkitty affiliate-linkki

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Törmäsin sun postaukseen Kosin saaresta ja piti vaan kiittää koska sen myötä on nyt varattu reissu juurikin samaan hotelliin ja samalle viikollekin vielä! :D Muutenkin erittäin kiva blogi sulla :)