WHITE DRESS

muoti
7 kommenttia

Vitsit mikä viikonloppu! Lauantaina päivällä keli näytti harmaalta, mutta loppuillasta nautittiinkin jo pienestä auringonpaisteesta ja lämpimästä kesäillasta. Oli ihan hulvattoman hauska ilta; mölkkymatsi jonka hävisin täysin, törkeän hyvää nyhtöhirveä, sangriaa, pistettä koko suvun kanssa, pokemon walk ja ihanat tyypit ympärillä. Vitsit että oon onnellinen, että mulla on niin hauskaa mun sukulaisten kanssa :D On ihan huippua, että omat serkut sattuu olemaan niin mahtavia tyyppejä että niiden kanssa on ystävä muutenkin kuin sukupakotteiden vuoksi ja että niiden serkkujen vanhemmatkin on niin kivoja.

Mulla oli puutarhajuhlissa päälläni viime keväänä ostettu mekko, jota käytin ekaa kertaa omissa valmistujaisissani reilu vuosi sitten. Se ei olekaan näkynyt aiemmin blogin puolella, kuten ei moni muukaan juhlavempi asu. Ei sitä yleensä juhlahumussa muista pyytää ketään ikuistamaan asua, mutta nytpä muistin:

dress – Samsøe&Samsøe / Inch”, sandals – Minelli / Stockmann

Mekko on muutoin täydellinen, mutta se rypistyy ihan älyttömän helposti, ekalla istumalla. Se on tietysti luonnonmateriaalien tapa käyttäytyä aika usein, mutta tässä on syy, miksi välttelen viskoosia. Mekossa on tuollainen kaunis, syvään uurrettu selkäosa ja sekä edessä että takana yläosa läpikuultavaa kangasta. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kiva mekko.

Ja toinen yhtä iso ongelma kuin mekon rypistyminen; en osaa yhtään päättää, mitä tekisin hiuksilleni!! Tavallaan kaipailen mun omaa hiusten väriä, tummempaa lookia, mutta toisaalta tuntuu että näytän paljon terveemmän väriseltä vaaleilla hiuksilla… Ja oikeasti salaa unelmoin myös tummista hiuksista mutta normiväreillä en lähtisi sitä tekemään ja henna ja kasvivärit jännittää, en ole koskaan kokeillut niitä enkä tiedä sopiiko ne hiuksille, joita on raidoitettu. Olen vitkutellut kampaaja-ajan kanssa ikuisuuden ja ainoastaan leikkauttanut latvoja, kun en tiedä mitä tekisin näille.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Itse olen laittanut aiemmin blondatuille hiuksilleni jo muutamaan otteeseen hennaväriä. Kampaajalla ja kotona. Jos on enemmän rahaa, menisin ekan kerran värjäämään kampaajalle ja sen jälkeen värjäsin itse.

  Itse olen aina sekoittanut kahta voideväriä (sante tai logona, valmis kasvivärisekoite voidemuodossa, santen mukana tuli vielä syväputsarikin, joka on tärkeä osa värjäystä). Usein olen ostanut yhden oranssihtavan ja yhden ruskean värin ja sekoittanut nämä. 2 purkkia riittää hyvin paksuihin ja pitkiin hiuksiin.

  Olen käsittänut,että vaaleisiin hiuksiin kannattaa laittaa punertavaa ettei ala vihertää (tiedä sitten onko totta :D). Viimeksi mulla oli ilmaiseksi saatu kirsikka-niminen sävy, mikä ei näyttänyt houkuttelevalta, mutta josta tuli myös aika perus vaaleanruskea. Aika luottavaisin mielin siis jatkossakin värjään, kun tuosta vähän pelottavammastakin sävystä tuli kiva!

  Netissä on myös lukuisia ohjeita värjäysprosessiin. Esim. Etikkaa kannattaa aina lisätä ja kannnattaa mennä saunaan, että väri tarttuu mahdollisimman hyvin jne. Kuulostaa tosiaan vaikeammalta ja pelottavammalya kuin mitä oikeasti on, jos värjää noilla voidemaisilla. :) Parasta on, että mulle ei ole kertaakaan tullut juurikasvua näillä värjätessä! Jotenkin se väri tarttuu heikoiten tyveen, ja siten ns. haalistuu liukuvärjäyksen omaisesti pois pikkuhilkaa tyvestä lähtien, jollin näkyvää tyvikasvua ei tule lainkaan.

  Sori pitkä sepustus ja typot. Näpyttelin tämän kännykällä ja olen kovasti innostunut kasviväreistä <3

  1. Aaaaa mikä ihana kommentti, KIITOS!!! Arvostan paljon tällaista selkeää kertomusta omista kokemuksista, ihanaa :D Mä en kyllä uskaltais alkaa värjäillä mitään itse, niin vähän luotan itseeni hiustenvärjääjänä – tosin siis olen kyllä värjännyt muiden hiuksia monesti tosi onnistuneesti, mutta hennasävyjen tai kasvivärien sekoittelu, etikat yms kuulostaa ihan liian hc:lta, joten kampaajalla olisi kyllä käytävä.

   Silloin kun aloin kasvattaa omaa hiusväriä ekan kerran takaisin joskus 2010, ei munkaan tarvinnut huolehtia juurikasvusta kun hiukset oli värjätty (normiväreillä) tosi lähelle omaa sävyä. Kasvatusprosessi oli silti hidas ja kesti ehkä 3-4 vuotta kokonaisuudessaan. Mutta siis älyttömän hyvä tietää, että sun kokemukset on positiivisia ja että juurikasvua ei oo tullut jne. Ehkä voisin villiintyä ja olla tummahiuksinen joskus!!

 2. Onpa nätti mekko, ihana selkämys <3 Katseeni kiinnittyi myös taustalla oleviin istutuksiin, onpa kivat! Mun mielestä sun hiukset näyttää hyvältä noin :-) Itse kasvatan omaa väriä ja se on jo melkein polkkamitassa, ehkä syksyllä pätkäisen viimeiset blondatut osiot pois. Saa nähdä sitten kyllästynkö omaan väriin kun se talvella taas harmaantuu :-)

  1. Voi kiitos Anniina! :-) Hihii, äiti on ollut viherpeukalona istutusten kanssa!

   Joo, tiedän tunteen :D ajattelin että raidat on sitten helppo kasvattaa pois mutta enpäs tiiä. Ei näissä nyt niin pahasti näy tuo juurikasvu ja tykkään tavallaan sävystä, mutta jotenkin silti…. plääh.

 3. Heh, tuo hiusongelma kuulostaa NIIN tutulta. Itse tuskailin ensin mustasta blondiksi, viihdyin niin muutaman kuukauden, aloin taas rauhassa tummentamaan ja nyt kun ollaan taas tummassa, haluan vaaleammaksi. xD

  Nyt kylläkin tavoitteena saada vain muutaman sävyn verran vaaleammaksi raidoittamalla ja siirtyä kasvivärjäykseen. Löysin nimittäin Keidas By Lumon hyllystä ihanan ”walnut”-sävyn ja haluan sen väriseksi hiukseni!!! Nyt on vain punaisten latvojen takia pitänyt lykätä ensin muutama kerta ruskeaa pintaan, ettei raidoista tule pinkkejä :)

  Mutta sen sain 100% varmuudeksi, että kasvivärjäykseen siirtymisessä ei ole mitään ongelmaa, jos on ollut synteettisissä myrkkyväreissä aiemmin kiinni. Ainut vain, että sävyt ei ole niin varmoja ja se vaatii enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä, koska sävyt kehittyvät ajan saatossa ja värjäyskertoja saatetaan tarvita alussa enemmän että saadaan oikea sävy, mutta toisaalta ne haalistuvat luonnollisemmin ja kestävät parempina pidempään. Joten itse olen ainakin heti siirtymässä kasviväreihin Keitaan Tiinan käsittelyyn, kunhan saan ensin hiukseni vaaleammaksi :)