Hoshito

ravintolat Helsinki, ruoka
Jätä kommentti

Oi ei, olen täysin unotanut vinkata teille Hoshitosta! Kävimme siellä taannoisella Good Food Tourilla herkuttelemassa ja alunperin mulla ja ystävälläni oli tarkoitus suunnata sinne pian uudelleen mutta suunnitelmat muuttuivat lennosta ja tämä postaus jäi luonnoksiin. Nyt siis palataan Hoshiton herkkuhin.

Erityisesti tulinen papaijasalaatti jäi mieleeni, samaten chilikurkut ja oikeastaan kaikki kasvisannokset; jokainen oli maistuva ja erilainen. Nyt kuvia katsellessa tulee sellainen fiilis, että tänne on pakko päästä pian uusiksi. Ens kerralla testaan jonkun poke bowlin!

Hoshito löytyy Arkadiankadulta ja on auki ti-pe 11-14 ja 16-22 sekä la 14-22. Suosittelen alkuillan snäckseiksi tai illalliseksi viinilasin tai oluen kera.

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.