Kerran vielä

/// muotiTags: ,

… paljain säärin. Vaikka syksyn saapuminen ei haittaa, otan mieluusti vastaan kaikki lämpimät päivät ja illat, kun vielä tarkenee paljain säärin ja ilman paksua takkia ja kaulahuivia.

On ollut hauskaa startata syksy kunnon tohinalla, mutta vastapainoksi tarvitsee paljon kivoja pikkujuttuja: illoiksi sovittuja menoja, uuden vihkon työjutuille, hieronta-ajan, paljon hedelmiä ja ruokaa valmiiksi kaappeihin, jotta ruuan laittaminen töiden jälkeen olisi helpompaa, hyvän kirjan iltalukemiseksi, jonkin luovan projektin ihan vaan itseään varten (vitsit haluaisin jollekin keramiikkakurssille tai ylipäätään opetella tekemään käsillä jotain uutta, mutta ehkä tämä on realistista keväämmällä vasta) ja uusia teemakuja. Onko monella teistä tänä syksynä edessään ihan uudet kuviot, vai jatkuuko työt tai opinnot kuten ennenkin?

Taisin tehdä tänä kesänä kolme alelöytöä; kuvien mokkanahkaisen mekon, yhden pellavapaidan ja kiiltonahkaiset paksupohjaiset kengät. Mokkanahkainen hihaton mekko on ihana syksylläkin, sillä alle voi pukea pitkähihaisen (sopiskohan kylmimmillä keleillä alle villainen poolo?) enkä usko mekon näyttävän yhtään hullummalta sukkahousujenkaan kanssa.

kuvat: Nina / Tunnetila 

Käsittämätöntä miten nopeasti aika kuluu; vastahan vaihtui elokuuksi. Ensi lauantaina hypätään Köpikseen vievään koneeseen ja pystytetään Sugarin pop-up kuukaudeksi Nørrebrohon. Ei teillä olis mielessä mitään Köpis-vinkkejä ruokapaikkojen tai putiikkien suhteen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.