Koko kesä leveissä lahkeissa

muoti
4 kommenttia

Tänä kesänä totesin ääneen, että en kyllä näkisi, että leveälahkeiset housut korvaisivat mun vaatekaapissa pillifarkkuja, mutta niin vain on käynyt. Leveät liehulahkeet eivät tosin mulle olle missään nimessä sama asia, kuin ala-asteelta tutut bootcut-farkut (hrrrr), mutta niin vain kuljin koko loppukesän leveissä lahkeissa omista epäilyistäni huolimatta.

Olen nauttinut näistä harvinaisista, raikkaista alkusyksyn päivistä, kun vielä pärjää paljain säärin tai nilkoin ja voi silti pukea päälleen lämpimän neuleen. Tuntuu, että tällaiset päivät ovat Suomessa harvinaisia. Paras aika vuodesta, ihan ehdottomasti. Alkusyksy, joka on yhtä aikaa kirpsakka ja lempeä.

kuvat: Nina / Tunnetila

Housujen lahkeet ovat ekaa kertaa leveät sitten 2000-luvun alun mutta jotkut asiat tuntuvat pysyvän: nahkatakit ja valkoiset tennarit ja oranssihtava huulipuna. Onko teidän vaatekaappiin ujuttautunut viime aikoina jotain yllättävää joko harkitusti tai salakavalasti?

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Ouii, samis! <3

      toi neule on Other Storiesista Köpiksestä, se on kyllä ihan best! Oli monessa eri värissä, varmaan löytyy verkkokaupastakin?

  1. Vastahan sinä leikkasit hiuksiasi ja nyt jo ne noin pitkät, taitaa olla vitamiinit ruokavaliossasi kohdillaan

    1. No totta, kyllä mun hiukset melkoisen nopsaa kasvaa. B-vitamiinit kohdillaan hmm? :-)