Multi-Love has got me on my knee

/// musiikkiTags:

Unknown Mortal OrchestraMulti-Love

Oh, löysin joku aika sitten tämän vanhan suosikkini ja olen kuunnellut tätä siitä asti yhtä mittaa. Ihan parasta löytää joku vanha lemppari jonka oli jo unohtanut. Muuten olenkin sitten vain kuunnellut samoja vanhoja soittolistoja. Tuntuu että nyt on meneillään joku parin kuukauden ”en löydä mitään uutta kuunneltavaa” -vaihe. Olen kyllä yrittänyt etsiä, selannut tuttujen ja tuntemattomien soittolistoja läpi ja kuunnellut jonossa uusia biisejä, mutta aika harva niistä on päätynyt millekään listalle. Jos teillä on mielessä hyviä suosituksia, niin saa vinkata!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.