Night Delight Organics – luksusluonnonkosmetiikkaa

kauneus, luonnonkosmetiikka
4 kommenttia

Nyt seuraa täydellinen viime hetken joululahjavinkkaus, olen nimittäin testaillut yhtä aivan erityisen ihanaa ja ylellistä luonnonkosmetiikkasarjaa, joka sopii erityisen hyvin lahjaksi.

Kauniisiin mustiin lasipurkkeihin pakattu Night Delight -aromaterapeuttinen luonnonkosmetiikkasarja on suunniteltu useimmille meistä; kiireiseen arkeen hemmottelemaan, uudistamaan ja elvyttämään yön aikana. Täydellinen lahjaidis! Tätä Suomen markkinoilla uutta luonnonkosmetiikkasarjaa myy PUR Hyvinvointikauppa, sekä Kampissa että Hakaniemessä. Sieltä sain tämän sarjan itsekin testiin vuolaiden kehujen kera.

Night Delight -luonnonkosmetiikkasarja on tosiaan suunniteltu meille kiireisille ja stressaantuneille; sarja on tarkoitettu käytettäväksi yöllä, jolloin iho saa levätä ja uudistua. Tuotteiden aromaterapeuttiset tuoksut auttavat rentoutumaan ja palautumaan stressaavasta tai hektisestä päivästä. Olen käyttänyt tosi pitkään pääsääntöisesti pelkkiä Essen tuotteita, mutta välillä on kiva testata uusia sarjoja ja tuotteita ihan vain testailun ilosta – ja vitsit nämä tuntuvat ihanilta.

Koko sarja on aivan ihastuttava ja silkkaa luksusta, mutta jos joku tuote pitäisi valita lemppariksi, niin se on ehdottomasti tämä Detoxifying Face Mask. Tämä on sellainen tuote, että voisin ehdottomasti ostaa tämän uudelleen, korkeammasta hinnasta (89 €) huolimatta. Mun ihoni tykkää tästä ihan hulluna! Iho kirkastuu, pienet näpyt kuivuvat ja sellaiset ihon alla ”tykyttävät” näpyt rauhoittuvat nekin. Tämän detox-naamion annettaan vaikuttaa iholla 10-20 minuuttia. Naamion jälkeen iho kannattaa kosteuttaa huolella kasvoveden, seerumin ja öljyn avulla, sillä tämä naamio imee itseensä rasvaa ja epäpuhtauksia. Ei ihme, sillä tuote koostuu kaolin-savesta, sinkistä ja öljyistä, jotka tasapainottavat ja kosteuttavat ihoa (mm. manteli- ja jojobaöljy).

Night Delight -sarjan Replenishing Overnight Face Oil on sekin aivan ihana. Se sisältää ihoa rauhoittavaa ruusua, bergamottia ja ihoa uudistavaa ja suojaavaa ruusunmarjaa sekä talineritystä tasapainottavaa jojobaa.

Tiedättehän aamupöhötyksen, joka saattaa tulla siitä, että edellisenä päivänä on syönyt jotain suolaista? Tai siitä, että on roikkunut ilmajoogassa pääalaspäin ja nesteet ovat lähteneet liikkeelle? Tai siitä, että on juonut pari lasia viiniä? Tai siitä, että on nukkunut yön vatsallaan? Noh, tämä voide lupaa auttaa siihen pöhötykseen!

Näitä testaillessani olen ensin suihkinut iholleni kasvovettä, sitten imeyttänyt seerumin ja lisännyt öljyn ja lopuksi vielä tämän kasvojen turvotusta ja pöhötystä laskevan Rejuvinating Overnight Face Creamin. Öljy ja tämä kosteusvoide yhdessä lupaavat vähentää turvotusta ja parantaa ihon kuntoa yön aikana – ihoni on ollut näiden käytön jälkeen hyvässä kunnossa, lupaan raportoida vaikuttaako tämä aamuturvotukseen heti kun ehdit testata tätä sellaisissa olosuhteissa! Täällä reissussa tälle olisi todella ollut tarvetta n. 20 h matkustamisen jälkeen, mutta eipä auta, kun en tajunnut pakata tätä mukaan kaikkien aurinkotuotteiden ja muiden kaveriksi.

Viimeisempänä, mutta ei vähäisimpänä; törkeän ihana vartalokuorinta. Refreshing Body Exfloriator on juuri sen hintainen (69€), etten raaskisi ostaa tätä itselleni, mutta olisin ihan älyttömän iloinen, jos saisin tämän lahjaksi. Joten siispä te, jotka pohditte jotain pikkuisen arvokkaampaa lahjaa joko nyt jouluksi  läheiselle tai vaikkapa porukalla polttarilahjaksi (tätä kysytään multa usein, että mitä luonnonkosmetiikkaa lahjaksi), niin tässäpä erityisen osuva luonnonkosmetiikkasarja siihen tarkoitukseen! Night Delight on siitäkin syystä hyvä lahjaidea, että koska tätä ei ole saanut Suomesta kauaa, ilahtuu lahjan saaja takuulla, vaikka olisikin luonnonkosmetiikan suhteen konkari. ;-)

Lisää luettavaa

Talvi-ihon hoito ja hemmottelu luonnonkosmetiikalla

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. moi!

    oon lukenut sun blogia jo aika pitkään ja oot vissiin opiskellut Proakatemiassa? :) mietin itekkin sinne hakemista, ja olitkin jossain vanhoissa postauksissa vastannut joihinkin kysymyksiin sun opiskeluista, mut aattelin vielä kysyä vähän tosta koulusta jos kerkeisit vastailemaan! oot ilmesesti nyt jossain PR/markkinointi hommissa, ni valmistiko toi koulu hyvin tollaseen työhön, kun on kuitenkin kans tollanen yrittäjäkoulutus? tai oliko sun mielestä ikään kun looginen reitti tohon sun nykyseen työhön? mua kiinnostais just viestintä/markkinointi tms mutta vähän mietityttää että missä voisin sellasta opiskella, ja vielä erityisesti kun esim. Helsingin yliopistossa viestintää ei enää ole samallla lailla kun aikasemmin. vaikka viestintähän on tietysti vähän sellasta, että sitä voi tehä vaikka ei ois just sitä opiskellutkaan.

    mutta joo, kiitos jo etukäteen! :)

    1. Heippa Iina! Vastailen sulle hetken päästä oikein ajan kanssa tähän :) Hyviä kysymyksiä!