Halla x Halla ekologinen uimapuku

matkailu, muoti
10 kommenttia

Veikkaan, että suurin osa teistä on jo kuullu viime vuonna lanseeratusta Halla x Hallasta? Jos ei, niin nyt talven kovimmilla pakkasilla on hyvä hetki paneutua asiaan, haha!

Kotimainen uimapukubrändi valmistuttaa Suomessa suunnitellut uimapuvut ja bikinit Indonesiassa Italiassa valmistetusta kankaasta – eikä mistä tahansa kankaasta, vaan kankaasta, joka on valmistettu kierrätetystä muoviroskasta. Siis merestä vapaaehtoisten avulla kerätystä muovijätteestä; muovipulloista, verkoista ja muovipusseista. Sataprosenttisesti.

Halla Hallan tiimi on vieraillut tehtaalla useasti ja tutustuneet työntekijöihin, joille maksetaan reilua korvausta ja joiden työajat ovat normaalit. Tehdas itsessään on siisti, turvallinen ja ilmastoitu. Niin fiksua – sen lisäksi että tuote on ekologinen, se myös valmistetaan eettisesti. Halla x Halla on ihanan freesi tuulahdus ekologisia tuotteita valmistavien yrityksien joukossa; ekologisuuden ei tarvitse tarkoittaa mitään tylsää tai tavallista.

Uikkari on ihana vaihtoehto bikineille; aavistuksen peittävämpi ja käytännöllisempi monessa tilanteessa – tosin takapuolen kohdalta ei niinkään peittävä, hahaa. Mulla ei ole tainnut olla uimapukua viiteentoista vuoteen?! Muistan hyvin millainen uimapuku mulla oli kymmenen vuotiaana, mutta en muista, onko mulla ollut sen jälkeen uimapukua. Tämä Halla Hallan uikkari on ihana! Unta-uikkarin kääntöpuoli on valkoinen ja kaikki muutkin mallit bikineistä uimapukuihin ovat käännettäviä; eli yhden uimapuvun sijaan saa kaksi.

Tämä uikkari on matskultaan tosi jämäkkää ja tukevaa, ei tarvitse pelätä että alkaisi nopeasti lörpöttää tai haurastua. Mulla on koko S ja sanoisin sen perusteella, että koot ovat hippasen pieniä. Tämä S-koko on nimittäin just eikä melkein pituudeltaan ja kireydeltään ja muut mun bikinit ovat vaihdellen kokoa 34 tai 36 – uimapuvun kun ei todella halua olevan liian kireä, saati sitten bikineiden alaosan.

Sustainable swimsuit – Halla x Halla (gifted), sunglasses – Le Specs / Sofinah

Meidän Saigonin hotellilla, Bay Hotelilla, oli ihana uima-allas katolla. Se oli pieni, samoin allasalue (auringonottopenkit vain kolmelle!), mutta aivan ihana – ja joinan päivinä ihan ikiomassa käytössä! Ehkä kaikki eivät olleet tajunneet, että katolla on allas, tai sitten kaikki eivät välittäneet loikoilla altaalla… ei paljoa haitannut. (≧∇≦)/ Bay Hotel oli muutenkin kyllä tosi kiva; ilmeisen uusi ja siisti, huonepalvelu pelasi ja asiakaspalvelu oli ystävällistä. Erikoisruokavaliot otettiin aamupalalla hyvin huomioon ja alakerran ravintola palveli käytännössä koko yön.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Todella upeita, mutta harmillista kun saatavilla vain yhtä alaosaa ja kaikki muut myyty loppuun :/ Kiinnostaisi kyllä kovasti!

  1. No niinpä, uusi erä taisi mennä samantien kuumille kiville! :D Toivotaan että näitä saadaan pian lisää.

 2. Vitsit miten siistiä, että nää on tosiaan ekologisia, kierrätysmateriaalia ja viel noin makeen näkösiä! Tekis mieli itellekin hankkia, ehkä uikkari just. Muutta, kuten yllä mainittu, aina loppu plus jänskättää just toi takamuksen liika paljastavuus:D

  1. No aijaa?!?! Niin siistiä!! :D

   Nää kyllä tekee melkosen bootyn, mut jos se ei häiritse niin tilaus vetään! Tai sit bikinien yläosa ja alaosa jostain muualta?

 3. Hei! Saanko kysyä, kuinka pitkä olet? :) harkitsen uimapuvun ostoa ja koko mietityttää. Olen itse 162cm pitkä.

  1. Oon 159cm! Enkä voisi kuvitella että uikkari olisi yhtään pienempi mulle. Käytän vaatteissa kokoa 34-36 ja XS-S merkistä ja istuvuudesta riippuen. Sanoisin että halla x hallat on ainakin puolta kokoa ”normaalia” pienempiä, istuvuus on niin napakka. :)

   1. Kiitos vastauksesta! Ehkä mä sittenkin tilaan M koon, vaikka se oudolta tuntuukin….. harmittaa jos koko on väärä, kun nettikaupassa palauttaminen ja vaihtaminen ovat maksullisia. Käytän normaalisti vaatteissa xs kokoa mutta jotkut bikinialaosat ovat olleet 36. Yleensä ehkä 34. Vaikea päättää! :/

    1. Mulla on yleensä esim h&m bikineistä alaosa 36 ja yläosa 34/36! Auttaisiko toi tieto sua? S voi kyllä olla täydellinen sekin! :-)

     1. Auttoi! Kiitos! Mulla on yläosa 32 ja alaosa ehkä 34. Ja katsoin että nettisivuilla mallien päälläkin oli S. Eli tilaan sen s koon. :)