Kauniit kotimaiset PURA-neuleet

muoti, vastuullinen muoti
16 kommenttia

Vitsit mikä viikonloppu takana – pääosin pelkästään ihana. Olin käymässä Tampereella, sillä siskoni poikaystävineen palasi takaisin Suomeen vaihdosta ja halusin viettää aikaa heidän kanssaan. Pääsin samalla näkemään läheisimmät sukulaiseni, viettämään vietnamilaisia kesärullakemuja ja juhlistamaan omia synttäreitänikin. Vaan enpä arvannut missä merkeissä viikonloppu päättyy, mutta siitä lisää toinen kerta, nyt kivoja juttuja.

Sain synttärilahjaksi ihanan villaneuleen Putiikki Rannalla -myymälöiden omasta PURA-mallistosta. Merkin neuleet ovat 100% villaa ja ne valmistetaan Tampereella ja lähikunnissa, varsinaista lähimuotia siis. Neule pääsi samantien käyttöön viime sunnuntaina kun olin treffaamassa Maj:ta keskustassa synttäriteen merkeissä.

ida365 PURA villapaita

Tämä Puran Warm-niminen neule on mielestäni tosi kaunista neulosta ja tykkään villapaidan mallista kaula-aukkoa myöten. Tätä beigeä villapaitaa on olemassa sekä tällaisena normaalimittaisena että pidempänä neulemekkona – tai ainakin uskon, että tuota pitkää villapaitaa voisi pitää myös mekkona.

kotimainen villapaita, PURA

Suomalainen villapaita, PURAvillapaita – PURA, farkut – Bik Bok, nahkalaukku – & Other Stories 

Villapaidat, varsinkin 100% villaiset, ovat yleensä melko hintavia merkistä riippumatta. Olen tänä vuonna ostanut yhden uuden villapaidan ennen tätä ja se maksoi 120 € – ja on jo nyt aika nukkaantunut, mutta neule ei olekaan 100% villaa vaan siinä on myös muita materiaaleja, jotka tekevät neuloksesta helpommin nyppääntyvän. Siihen verrattuna nämä kotimaiset PURA-neuleet ovat todella kohtuuhintaisia; lyhyempi neule maksaa 139 € ja pitkä 159 € – ja ovat täyttä villaa ja vielä kotimaisia. Miten en tiennyt tästä merkistä aiemmin?! Jos olisin, olisi tuo aiemmin ostamani neule ehkä jäänyt ostamatta…

Puran mallistosta löytyy myös muita kivoja villapaitoja: tämä pitkä pooloneule on ihana, samoin tämä lyhyt harmaa neule. Tämä iso kaulaliinakin on nätti!

Putiikki Rannalla - PURA

PURA neule

PURA villapaita

Mulla on sellainen fiilis, että tulen käyttämään tätä villapaitaa paljon. Se on reilu, muttei liian – ja just sopivan lämmin. Villa ei kutita iholla ja sävy on kauniin luonnollinen. Tamperelaiset, kantsii käydä visiitillä Putiikki Rannalla -myymälöissä ja muut, kurkatkaa verkkokauppa. x

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Aijaa, eilen kun katsoin niin näytti vielä olevan kokoja ihan hyvin? Voit varmasti laittaa asiakaspalveluun mailia ja kysyä onko sun kokoa tulossa lisää? :)

 1. Hei! :) Mitä kokoa tuo sinun villapaitasi on? Eli otitko omasi normaalissa koossasi?

  1. Moikka Riikka! Joo, enpä tajunnut sanoa, eli omassa koossa otin. Xs tämä; vähän reilu mutta mun mielestä just kiva ja laskeutuu nätisti.

 2. Moikka! Onko tää neule tuollainen kylmän kaurapuuron värinen livenä? Sun kuvissa näyttää meinaan just täydelliseltä mutta tuolla Putiikki Rannalla -nettisivuilla näyttää väri sellaiselta perus lämpimältä beigeltä..

  1. No hitsit!! Voisin ottaa kuvan luonnonvalossa kun pääsen kotiin takaisin; näissä kuvissa on vähän sinertävä talvipäivän sävy mutta Puran sivuilla sävy on mun mielestä paljon lämpimämpi mitä oikeasti. Minusta taittaa kylmään siis enemmän, laitan kuvan kun oon kotona :)

 3. Kiitos tosi paljon! Hyvältä vaikuttaa sävy, ehkä päädyn tähän! Olisi kiva ostaa suomalainen tuote :)

  1. No niinpä! :-) Tää on mulla nytkin päällä, tykkään kovasti!

 4. Olisi kiva kuulla kuinka tämä neule on kestänyt käytössä, onko pysynyt hyvänä?:)

  1. On pysynyt, tosi hyvänä! :) Ei mitään moitteita, ei ole nyppyyntynyt eikä virttynyt.