Harmaiden päivien jälkeen

muoti
4 kommenttia

Tämä sunnuntaiaamun aurinko tekee mut ihan tajuttoman onnelliseksi.

Nukuin viime yönä ekat pitkät ja kunnolliset yöunet yli viikkoon ja huomaan taas konkreettisesti, miten paljon unenpuute muhun vaikuttaa. Olen nukkunut liian lyhyitä yöunia tehtyäni hommia yömyöhään ja toisaalta murehtinut iltaisin viimeviikkoisia tapahtumia.

Villa Kataya

Olen kuullut useamman suru-uutisen lähipiiristä ja järkyttynyt entisen lukiokaverini kuolemasta. Olen ollut hämmentynyt siitä mitä mun naapurustossa tapahtuu; ensin murtovarkaita ja sitten tulipalo viereisessä talossa. Onneksi kellekään ihmiselle ei käynyt kuinkaan, vaikka muiden kotien tuhoutuminen tuntuu kamalalta ajatukselta.

Kun kaikkea pientä harmillista tapahtuu lyhyellä aikavälillä, tulee olosta huomaamatta raskas. Ja kun siihen päälle lisää sen, ettei ole nähnyt aurinkoa päiviin tai viikkoihin, niin ei kai ole ihme, ettei ole kevyt ja helppo olla.

ida365

Tänään ja eilen on kuitenkin paistanut aurinko ja kunnon yöunien jälkeen tuntuu taas itseltä. Eilen kevensin sydäntäni ystävälleni ja äidilleni ja tapasin huippukolleegoitani. Tänään tapaan ensimmäistä kertaa ystäväpariskunnan beben ja itkettää jo valmiiksi onnesta. En kestä! Vauva! Apua miten jännittävää.

Minimum wool coat in camel

Ida Hanhiniemi

kuvat: Henriikka / Aamukahvilla

Harmaista päivistä muistuttaa enää tummat silmänaluset, mutta ne onneksi haalistuvat. Suloista ja hellivää sunnuntaita tyypit!

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Aurinkoa sulle ihana Ida! <3 Tunnistan tuon raskaan olon. Onneksi se valo pilkistelee aina, ennemmin tai myöhemmin :)

    1. Voi kiitos Salla ihana <3 Ja todellakin pilkistelee, joskus vaan kasaantuu kurjia juttuja kerralla enemmän ja sit taas on kevyempiä päiviä.

  2. Ihanaa sunnuntaita sullekin ja ihana aurinko tosiaan! Ikävä että sun lähipiirissä on ollu viime aikoina niin paljon kaikkee ikävää, mut kylläse siitä <3 Eiköhän kevät tuo tullessaan taas enemmän iloa ja onnea, toivottavasti ainakin.

    1. Kiitos Linda :) Ja jep, kyllä fiilis helpottaa ajan kanssa aina ja elämään kuuluu raskaammat ja synkemmät hetket nekin.