Pykäri – Run ft. Mio

musiikki
1 kommentti

Ohh, pitkästä aikaa löysin uutta kutkuttavan hyvää musiikkia! Tämä talvi on ollut jotenkin onneton uuden musiikin suhteen, syksy taasen oli hyvä. Ehkä se tarkoittaa, että keväällä uutta hyvää musiikkia löytyy talvenkin edestä… (ノ^ヮ^)ノ*:・゚✧

MUTTA! Asiaan! Uutta hyvää musiikkia:

Pykäri ft. Mio - RunPykäri – Run ft. Mio 

Pykäri-nimeä käyttävä Mikko Pykäri on tuttu mm. Regina-yhtyeestä ja Shine 2009:stä ja on tuottanut Reginan, LCMDF:n ja Iisan biisien lisäksi mm. Ruger Hauerin Mature-albumin. Uudella Run-biisillä on mukana LCMDF:stä tuttu Mia Kemppainen. Tykkään! Ihana soljuva kappale. Kevät! Tämän haastiksen perusteella odotan tulevaa levyä innolla.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.