Month of Sundays

muoti, vastuullinen muoti
2 kommenttia

Pitkästä aikaa jatkoa vastuullisille kotimaisille lempparibrändeille, nyt vuorossa ihana Month of Sundays, jonka tulevan kevään mallisto on ihana.

Month of Sundays spring 2017

Month of Sundays spring 2017

Month of Sundays kynttilät

”The label’s name Month of Sundays can be traced back to the 50’s
where the saying was used to define an unpredictable long period of time.
Month of Sundays refers to brand’s ageless and high quality design.”

Month of Sundays neulemekkoMonth of Sundays muistikirja

”It also describes the ambiance that Month of Sundays likes to reflect
with its collection and products
— casual Sunday in the company of great people.”

Month of Sundaysin filosofia on hieno ja nimi kuvastaa hyvin brändin arvoja – hidasta muotia. Brändi on suomalais-budabestiläinen, joten osa suunnittelusta ja valmistuksesta tapahtuu näissä ja muissa lähimaissa.

Kaikki Month of Sudaysin vaatteet valmistetaan Tallinnassa. Asusteita valmistetaan käsin Suomessa ja Budapestissä sekä jonkin verran Liettuassa. Neuleet valmistetaan Budapestissä, Unkarissa. Kaikki käytettävät materiaalit tulevat EU-alueelta. Villa ja silkki tulevat Italiasta Kreikasta, pellava taasen Liettuasta ja Tallinnassa jossa sitä perinteisesti valmistetaan. Nahkatuotteet ovat kasvivärjättyjä ja tulevat Ruotsista. Lisätietoja täällä. Ihanan läpinäkyvää ja selkeää.

Tämä kevätmallisto on mielestäni superkaunis. Olen sovittanut noita neulemekkoja sample-kokoisina päälleni ja kun ne saapuvat myyntiin, täytyy sovittaa uudelleen – materiaali on nimittäin aivan ihastuttavan tuntuista ja näköistä. Hinnat ovat ihan kohtuulliset monen  vaatteen kohdalla; muistikirja 32 €, kynttilät 8 €, neulemekot 185 € ja 165 € sekä silkkishortsit 185 €. Jos tätä mallistoa pitäisi kuvailla parilla sanalla, mulle tulee mieleen sanat dreamy ja authentic. Noita sanoja voisi käyttää myös Month of Sundaysin herkästä ja kauniista Instagram-tilistä.

Lisää luettavaa

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tukisin mielelläni suomalaista yrittämistä ja eettisyyttä vaatteiden kohdalla, mutta 175e neuleesta on liikaa. :/ Uskon että moni muukin sun lukija painii saman asian kanssa. Henkkamaukkaa ei halua tukea, mutta budjetti ei vaan anna myöten yli 100e vaatteisiin. Onko sulla tiedossa vaikka jotain ulkomaisia mutta eettisiä vaatebrändejä, joiden vaatteet ei maksaisi ihan niin paljon…? Luulen, että olisin valmis maksamaan kestävyydestä ja eettisyydestä 40-100e per vaate. Toki joku talvitakki tai kengät voi sitten maksaakin yli tuon, kun ne vaativat enemmän materiaalia ja vaivaa.

    1. Hmmmh, ymmärrän kyllä hyvin että se on paljon, mutta uskon samalla että meidän käsityksemme vaatteiden hinnoista on ihan todella vääristyneet; että ei paidan kuulukaan maksaa 30€ tai takin 70€ – noilla hinnoilla ei vain yksinkertaisesti voi taata oikeita tuloja ja työoloja kaikille vaatteen tekoon osallistuneille.

      Kannattaa kurkata täältä mun aiempia suosikkeja: http://ida365.fi/tag/eettinen-muoti/ sieltä löytyy ulkomaisia halvempiakin vaatteita kyllä.