Koukuttava coveri

musiikki
2 kommenttia

Mr Little Jeans – Suburbs (Arcade Fire cover) 

Jep, koukuttavan hyvä coveri. En tiedä olenko jakanut tämän ehkä jo aiemminkin, mutta nyt tämä ainakin löytyy Spotifystä, joten ehkä ette harmistu jos tämä onkin tuplasuositus. Kuuntelin koko viikonlopun Mr Little Jeansin tammikuussa julkaistua albumia ja tykästyin tämän lisäksi yhteen kappaleeseen, Valentineen. Levy kuulostaa kokonaisuutena aika tasapaksulta eikä kovin moni muu biisi jäänyt mieleen, mutta tää on tällaista kivaa sunnuntaipäivän taustamusiikkia.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei Ida! Ei kuulu tähän postaukseen ollenkaan, mutta mulla ois harkinnassa kuula+jylhän while-lompakko vaaleanpunaisena, mutta mietin vaan että onko kyseinen lompakko pysyny hyvänä sun käytössä? :–) vaaleanpunainen ois maailman ihanin mutta arka väri vähän epäilyttää käytössä :(

    1. No vitsit, ei se enää uudenveroinen kyllä ole, kun vaaleassa värissä tosiaan näkyy lika ja kolhut. Mutta tykkään tästä kyllä silti, en varmaan valitsisi toista väriä nytkään. Löytyy helposti laukusta jne. :-) mutta kyllä tämä vaalea väri ottaa osumaa, vaikka kuinka suojaisi, että en nyt oikein tiedä voinko kannustaa :D äh! Maailman söpöin lompakko kyllä.