Marimekko – Puolikas

lifestyle
5 kommenttia

1.  Oiva/Puolikas -kulho 2. Oiva/Puolikas -kahvikuppi 3. Oiva/Puolikas -lautanen 4. Oiva/Puolikas Tonkka -kaadin 

Marimekon uudet astiat ovat ilahduttavan yksinkertaisia. Tykkän ihan hulluna Sääpäiväkirja-astioista, mutta ne ovat sen verran ”sekavia”, etten ole ostanut niitä kotiini. Minusta ruoka näyttää kauneimmalta yksiväriseltä lautaselta tai sitten tosi yksinkertaisista, kuten esim. tuosta Puolikas-lautaselta. Harmittaa, etten ostanut noita kun ne ekan kerran bongasin Stockalta, nyt ne on nimittäin jo myyty loppuun. Haalean pastellinen vaaleanpunainen näyttää puhuttelevan muitakin, hmmh. Nuo muut sävyt eivät ehkä oikein sopisi mun keittiööni, mutta tykkään noista silti kovasti.

Iskeekö tällainen yksinkertaisuus teihin, vai puhutteleeko rönsyilevä Suomi 100 -mallisto enemmän?

kuvat: Marimekko

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Nämä on niin kivoja! Juuri tuo vaaleanpunainen on minunkin suosikkini, tykkäisin yhdistää sitä johonkin noista runsaammista Suomi 100-astioista, esim. mukiin. Tosin se lautanenkin on tosi kaunis…

  Tuntuu kyllä että nyt on muutenkin paljon hempeää vaaleanpunaista liikkeellä joka saralla, mikä ei ole kyllä yhtään hyvä juttu koska haluaisin hankkia mm. kaiken. 8–D

  1. No älä! Kaikkialla on kaikkea ihanaa vaaleanpunaista josta oon innoissani :–D

   Mustakin on kiva yhdistellä yksinkertaista sellaiseen, jossa tapahtuu enemmän. Mulla on siirtolapuutarha-mukeja ja räsymattolautasia sekä kokovalkoista Oivaa ja ne toimii hyvin yhdessä kun malli ja värimaailma on sama, vaikka kuosit vaihteliskin.

 2. Marimekon uudesta mallistosta nämä ovat ainoat jutut, joista tykkään, mutta eivät nämäkään mitään pakko saada- juttuja ole. Se mustavalkoinen kuosi on ainakin tosi hämmentävä ja saa aikaan välittömät Anno ja Anttila vibat. Odotin kovasti uutta mallistoa, mutta petyin kyllä.

  1. Totta muuten! Mäkään en oikein innostunut siitä, mutta ne neliöistä ja ympyröistä tehdyt ”kukat” ja ”oksat” oli musta oudoimmat. Ei yhtään sellaiset mitä olisin toivonut tai odottanut! Mutta nämä on ihania, ah.

 3. Joo siis juurikin ne kukat ja oksat! Mutta en kyllä niistä ruuduista ja muistakaan innostunut.