Frank Ocean – CHANEL

musiikki
2 kommenttia

FRANK OCEAN - CHANEL

Frank Ocean – Chanel 

Huhhuh, ei tarvinnutkaan odotella seuraavaa neljää vuotta, että Frank Oceanista kuuluisi taas jotain. Tykkään tästä paljon!

Siinä missä Blonde-albumi jätti mut vähän kylmäksi (yksittäisinä biiseinä Nikes, Pink + White, Nights ja Ivy kyllä toimivat) niin nyt toivon että tulispa pian lisää matskuu. Ja hei, kuunnelkaas myös Calvin Harris – Slide (ft. Frank Ocean & Migos).

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Mulla on vähän sellanen fiilis, että sun blogista on vähän kadonnut se terä. Tuntuu, että nykyään sun postaukset on tällasia lyhyitä ja vähän hutaistun tuntuisia. Ja vaikkei nämä varsinaisesti mainospostauksia olekaan, niin vähän sellainen fiilis näistä tulee, kun harva sun postaus nykyään on kovinkaan henkilökohtainen tai pohtiva. Tällaset vinkit on toki kivoja, mut ehkä nämä vois olla niiden kunnon postausten lopussa tai koottuna yhdeksi pidemmäksi postaukseksi. Nyt useat sun postaukset tuntuu sellasilta vähän väkisin keksityiltä täytepostauksilla. En tiedä huomaatko tätä itse vai onko tää ihan tarkotuksella valittu suunta sun blogille, mutta kyllä mulla on ikävä sitä Idaa, jolla ihan oikeasti oli jotain asiaa.

  1. Keksitty täytepostaus? Apua, tulipa paha mieli!

   Eihän mun musiikkipostaukset koskaan ole olleet kovin pitkiä tai vastaavaa, niiden idea on jakaa vain se sen hetken musavinkki – sellaiset hukkuu muiden postausten loppuun eikä musta tuntuisi loogiselta jakaa esim. pitkän vaatepohdinnan jälkeen vielä jotain musiikkivinkkiä randomisti. Tein niin joskus aiemmin, joskus vuosia sitten, mutta musta on jo pitkään ollut selkeämpää jakaa asiat omiin postauksiinsa.

   Ylipäätänsäkään näin lyhyitä postauksia on kuukaudessa ehkä kaksi tai kolme ja jos postailen kuukaudessa n. 20-30 postausta, on tuo aika pieni prosentti.

   Musta tosi monet mun postaukset on pohtivia ruuan, vaateteollisuuden ja luonnonkosmetiikan suhteen ainakin. Oletko lukenut mun podcast-vinkkaukset, tän päiväisen Whitetail-postauksen eettisestä muodista, postauksen ystävyydestä, eettisemmästä vaatekaapista, girlboss-postauksen Amorusosta tai Köpis-vinkit? Ymmärrän ettei kaikki aiheet ole ajankohtaisia jokaiselle, mutta huh että noihin on nähty vaivaa ja käytetty tunteja – ja lukijamäärien ja bloglovin-likejen perusteella niistä on tykätty.

   Henkilökohtaisuutta sen sijaan karistaa kyllä pois monetkin asiat, mutta en koe että näistäkään pohdinnoista puuttuisi henkilökohtaista näkökulmaa. En enää kirjoita blogiin yhtä paljoa ystävistäni, seurustelukumppaneistani tai perheestäni kuin ennen ja se on valitsemani tie. Jos tuntuu ettei blogini enää tarjoa sulle sen puitteissa luettavaa, niin luulen että löydät sellaista muualta :)