365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

2

toukokuu 2017

12

COMMENTS

Takkimekko

Written by , Posted in Muoti

Vietin vappua tänäkin vuonna saaressa, Suomenlinnan idyllisessä pihapiirissä ja kauniissa kodeissa. Pisimpään hengailin ihanan Doritin olkkarissa uusien ja vanhojen ystävien keskellä, prosecco-lasi kädessäni. Käytiin pyörähtämässä keskustassakin Artun kanssa, mutta pienen pyörähdyksen jälkeen oli kiva käppäillä kotiin öisiä katuja. 

Kietaisin päälleni takkimekon, jonka olemassa olon olin jostain syystä unohtanut. Talvikäyttöön mekko on aika ohut, mutta nyt säiden lämmettyä pikkuisen tämä on juuri sopiva. 

ida365.fi // takkimekko

Lumi Bucket Bag

Takkimekko oli mulla viime vuoden pikkujouluissa, jotka järjestimme yhdessä Maj:n ja INCH” Storen kanssa. Korkokenkien kanssa yksinkertainen takkimekko on juhlava ja siisti, tennareiden kanssa tarpeeksi arkinen toimistolle. Haaveilen lämpimistä kesäilloista, jolloin tuon voi pukea pelkkien sandaalien kanssa. 

Alla mulla on About-merkin alusmekko, joka muuten on ihan paras alusvaatebrändi ikinä. Mulla on Aboutin mustan alusmekon lisäksi myös musta alustoppi. Molemmat tuntuvat ihoa vasten ihanan pehmeiltä ja koska ne tosiaan ovat ihoa vasten, on aika kiva, että kangas on käsitelty erityisellä Silverplus-tekniikalla, jonka ansiosta alusvaate on antibakteerinen. Tamperelaisen INCH” Storen lisäksi About-merkkiä myy ainakin TRE täällä Helsingissä. En ole testannut merkin alusvaatteita, mutta ne houkuttelisivat myös.

About on liettualainen brändi jolla on monia kiinnostavia innovaatioita (mm. tuo Silverplus-tekniikka sekä mehiläisvahan ja aloe veran hyödyntäminen tekstiileissä pehmentävänä ja kosteuttavana raaka-aineena. Kiinnostavaa!) ja joka valmistaa tuotteensa eettisesti. Lisätietoja täällä  ja täällä, mutta parhaiten minut kyllä vakuuttaa se, miten ihanalta nämä tuntuvat päällä. Talvella alustoppi on yksi käytetyimpiä vaatteitani, sillä se lämmittää neuleiden alla mukavasti. Talvella ei kannata suosia puuvillaa, sillä puuvilla imee itseensä kaiken kosteuden; nämä modaalista valmistetut alustopit taas siirtävät kosteuden pois iholta. 

ida h

Lumi Klara bucket bag

Tämä Lumin bucket bag on ihana, mutta en ole osannut käyttää sitä talvella paksujen takkien kanssa. Nyt keväällä se tuntuu taas ihanalta ja raikkaalta ja näyttää hyvältä myös kokomustan kanssa, vaikka aiemmin ajattelin kombon olevan liian jyrkkä. Tätä vaaleansinistä ei näytä enää olevan Lumin verkkokaupassa, mutta samaa mallia on sekä nudena, mustana että punaisena. Laukku on kunnon tilaihme, sinne piilottaa helposti avainten ja lompakon lisäksi myös meikkipussin ja kameran ilman että laukun muoto kärsii. 

takkimekko

Samsøe & Samsøe takkimekko

takkimekko – Samsøe & Samsøe (INCH”), alusmekko – About (INCH”), laukku – Lumi (gifted), heels – Bianco 

kuvat: Nina / Tunnetila 

Lisää luettavaa:

12 Comments

    • ida365
        • ida365
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.