Vappu 10 vuotta sitten

lifestyle
Jätä kommentti

Mä en kestä että tästä on 10 vuotta.

KYMMENEN!!!!

Kuvien käsittely oli tuolloin toista luokkaa, kuvat kuvattiin pokkarikameralla jossa on vähemmän megapikseleitä kuin puhelimenkameroissa nykyisin, legginssit oli tyylikkäät muuallakin kuin Tampereen Hervannan ostoskeskuksessa ja en vielä osannut meikata kulmakarvojani. Meillä oli kangaskasseissa vihreää ja punaista kissajuomaa ja tunnettiin olomme niin aikuisiksi, vaikka samalla pelättiin että joku haluaa tietää mitä laukuissa on.

Just nyt tätä kuvaa katsoessani tunnen itseni ihan loputtoman vanhaksi – mutta onnelliseksi. 2007 on mun mielessä tosi maaginen vuosi, ollut aina. Oon iloinen, että nuo kaksi rakasta tyyppiä ovat yhä mun elämässä, kymmenen vuoden jälkeenkin. (✿ ♥‿♥)

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.