Yhä talvitakissa

muoti
Jätä kommentti

En malta odottaa, että koittaa se päivä, kun ei enää tarvitse pukeutua villakangastakkiin – tänään ollaan jo tosi lähellä, ainakin niinä hetkinä, kun hyytävä tuuli ei tunnu luissa ja ytimissä. Tosin olen kyllä aika epätoivoinen kevättakin metsästyksen suhteen; olen selannut läpi Zadaan, Etsyn ja Facebook-kirpparit ja käynyt pyörimässä parissa kaupassa, joista useimmiten löydän jotain, mutta tällä kertaa en ole löytänyt mitään sopivaa.

Tajusin muuten viime kertaisten takkipohdintojeni jälkeen, että onhan mulla tosiaan yksi kevättakki: tämä pidempi bomber. Se on kyllä ihan kiva, mutta kaipaisin kaveriksi trenssiä ja nahkatakkia, jonka alle mahtuu neule – tämän alle mahtuu hädintuskin mitään.

Noh, talvitakki päällä mennään edelleen. Niinä hetkinä, kun olen tiennyt etten ole ulkona pitkään, olen ollut sinni ja huidellut menemään ohuissa nilkkasukissa – pari vuotta vanhoissa verkkosukissa, jotka tuntuvat taas kovin ajankohtaisilta. Lempparilaukku olalla, totta kai.

takki – Minimum, silkkipaita – 2nd hand,farkut – Levi’s, kengät – Aldo, laukku – & Other Stories 

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.